Žaliukė apžvalga

Žaliukė Apžvalga – Duonos Ledai?

5/5 - (1 vote)

Kauno mieste tikrai nėra daug vietų, kur būtų galima gauti skanių šašlykų. Turbūt ir jūs jei paklaustume, kur tokių vietų ieškoti turėtumėte pasukti galvas. Tačiau „Žaliukė„ dirba jau labai seniai ir vis dar išlikusi tikrai ne be priežasties.

Žaliukė Apžvalga – Aplinka 4/5

Nors parkavimo vietų tikrai nėra daug, tačiau netoli Akropolis ir kelios stovėjimo aikštelės. Įėjus į vidų pasitinka akmeniu puoštas interjeras su medžio raižiniais, sukuriantis jaukią, tačiau solidžią aplinką.

Žaliukė Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Maloni padavėja priimė mūsų užsakymą, bei mielai atsakė į mūsų klausimus (keista, bet ne visada taip būna). Užkandžiai atkeliavo gan greitai ir mūsų tikrai nenuvylė. Dažniausiai desertą valgome pirmiau.

Šįkart kartą išsirinkome duonos skonio ledus, kurių, kad ir kaip keista niekur kitur nebuvome matę. Patys šašlykai atkeliavo specialioje lėkštėje, kuri puikiai tinka laikyti iešmui.

Žaliukė Apžvalga – Maistas 4/5

Tačiau iškilo toks pastebėjimas, su iešmu tikrai smagiau gauti porcija šašlykų, tačiau imti karštą iešmą ir patiems nusiplėšinėti šašlykus visko neišvarčius ar nenusideginus, yra šiek tiek sudėtinga. Bet juk esmė šašlykai, tai kaip jie? Minkšti ir skanūs, tikrai ne mamos kepti, bet bent jau į tą pusę. Mėsa gražiai apkepusi ir sultinga, o garnyro šalia tikrai užtenka.

Žaliukė Apžvalga – Kaina 4/5

Kaip sakant visko nei per daug nei per mažai, ir kaina likome patenkinti. Čia taip pat galima nusipirkti ir išsikepti šašlykų pačiam, taip turbūt sumokėsite daugiau nei kokioje Maximoje, tačiau ir skonis bus „stipresnis”.

Žaliukė Apžvalga Verdiktas – 16/20

Puiki vieta norint paragauti skanių šašlykų, na arba tiesiog pasimti išsinešimui ir patrėniruoti savo grill sugebėjimus. Sunku rasti panašią vietą Kauno centre, kuri būtų taip susikoncentravusi į Šašlykus, tad jei negali savo vasaros įsivaizduoti be sultingų mėsos gabaliukų, čia bus greičiau nei kurti laužą pačiam.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.