Marcellas Pizza Apžvalga

Marcellas Pizza Apžvalga – Skanus Eksperimentas

4/5 - (1 vote)

Saulėtą popietę, po dienos darbų, keliavome namo. Nuotaika gal ir nebloga, bet pilvo gurgimas visą smagumą gadino. Ir staiga, išvydome užrašą „Marsellas pizza”. Pilvams viltingai gurgtelėjus, pasukome aikštelės link. O ką radome?

Marcellas Pizza Apžvalga – Aplinka 4/5

Ši spalvinga kavinukė stovi visai šalia kelio, tad ją pastebėti tikrai paprasta. Dėl ne pačios didžiausios apgulties, praktiškai visada rasite vietos šalia esančioje stovėjimo aikštelėje, tad pėdinti toli tikrai neprireiks. Įėjus vidun, akis pasitinka dailus, švarus ir spalvingas interjeras. Čia valgydami galite prisėsti ant baro kėdžių ar su didesne kompanija pasisėdėti prie staliukų. Prisėdome šį kartą ir mes, ir belaukdami maisto sukirtome desertukui ledų (tikrai beprotiškai karšta diena papuolė).

Marcellas Pizza Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Meniu – ryškiai šviečiančiose lentose bei popieriniame variante. Pasirinkimas tikrai neblogas. Čia rasite desertų, sriubų, picų, salotų, karštųjų patiekalų. Pastebėjimas dirbantiems netoliese – čia galite užsukti dienos pietų metu ir pripildyti pilvus pigiai ir greitai. Aptarnauti buvome maloniai. Gal tik pastebėjimas toks (truputėlį nuliūdinęs), kad nors be mūsų tuo metu žmonių daugiau nebuvo, mus aptarnavusi mergina pamiršo apie užsakytus ledus. Tikrai ne pasaulio pabaiga, tačiau norime paminėti visus mums užkliuvusius dalykus.

Marcellas Pizza Apžvalga

Marcellas Pizza Apžvalga – Maistas 3/5

O kaip gi maistas? Ledai buvo paprastučiai vaniliniai, bet keletas šilauogių bei skanus padažiukas puikiai tiko tokią dieną. Dar užsisakėme ir balto pado picą, nes tokios įdomybės nebuvome girdėję. Žinoma prigriebėme ir keletą porcijų šaltibarščių, o finalui dar ir porcija dienos pietų plovo. Pica mus mažumėle sutrikdė. Nors pati ganėtinai skani, bet patiekimas tikrai keistas. Salotos ir kiti ingridientai tiesiog sukrauti į krūvelę viduryje. Valgyti nėra labai patogu, padažas ant salotų buvo keistokas ir gal kiek per daug jo.

Marcellas Pizza Apžvalga – Kaina 4/5

Bet reziume – nusivylę nelikome. Šaltibarščiai mamos galintiems neprilygo, tačiau buvo skanūs, tik mūsų skoniui krapai supjaustyti kiek per stambiai. Plovas nei labai nuvylė nei nustebino. Valgomas, tik prieskonių tikrai nepagailėta. Kaina – nesikandžioja. Tikrai visiems įperkama. Už savo maistą sumokėjome kiek daugiau nei 10 eurų, o prikirtome tikrai neblogai.

Amber Grill Apžvalga Verdiktas – 15/20

Tai greičiausiai nebus lankomiausia mūsų vieta, tačiau kainos, kokybės ir kiekybės santykis čia tikrai neblogas. Rekomenduojame užsukti ir išbandyti patiems.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.