Burbi Burbi Apžvalga

Burbi Burbi Apžvalga – Pavalgai ir Nebe-Burbi

4/5 - (2 votes)

Atsilaisvinus karantinui, gali pasijausti, kaip miške. Aplink kaip po lietaus dygsta naujos kavinės. Tik dabartiniai darbo laikai ir kelionių apribojimai dažnai suvaržo naujų pojūčių pasirinkimą.

Tad būna, kad važinėji po miestą ir dairaisi, kur čia ką suvalgius. Kartais pasiseka, kartais ne. Pro akies kampelį pastebėję Burbi Burbi autobusiuką, iškart nusprendėm rizikuoti. O ir pats autobusiukas viliojo savo spalvomis ir kvapais

Burbi Burbi Apžvalga – Aplinka 4/5

Nedidelis autobusiukas stovi Šilainių turgaus aikštelėje. Čia apsilankėme jau gerokai vakarėjant, vietos automobiliui buvo apstu, bet ir darbo metu turėtų nekilti problemos. Pats autobusiukas dailiai išpaišytas įvairiausiais piešiniais.

Lauke plevėsavo pora vėliavų lyg hipnotizuojančiai kviečiančių užsukti. Pati aplinka irgi gan tvarkinga, ir gal net pasakytume stilinga, na tiek kiek stiliaus įmanoma. Čia kone naujesnis “kebabinių” standartas, kada ne tik maistui bet ir aplinkai, bei pačiam pateikimui skiriama dėmesio. Tad spalvotas dizainas ir pati vieta mums visai patiko.

Burbi Burbi Apžvalga – Aptarnavimas 3/5

Aptarnavimu negalėjome nei labai skųstis nei labai džiaugtis. Teko ilgokai palaukti, kol pagaliau mus pakalbino laukiančius prie langelio. Gal buvo daug darbo, tačiau nebuvo super jauku, akimirka pagalvojom “gal jau užsidarė?”.

Tačiau po to lyg ir viskas ėjosi gerai. Į mūsų klausimus atsakė tik gal kažkuriuo metu nesusikalbėjom, kur koks padažas turi eiti. Bendrai maistas pagamintas tikrai greitai, žinoma aplink eilės nebuvo, bet ir nelaukėm be reikalo.

Pliusas tas, kad gaunate žetonus kai užsisakote maisto. Tai lyg nedideli pulteliai kurie pradeda “cypti” kuomet jūsų užsakymas paruoštas. Tikrai geras išradimas, kurį galėtų taikyti ir daugiau vietų ir išvengti bereikalingų eilių

  Burbi Burbi Apžvalga – Maistas 3/5

Nusprendėme pasigribti po vieną iš pagrindinių patiekalų, tam kad paragauti, kas čia kaip. Tai pirma apie burgerį:

Jei tiesiai šviesiai, burgerio tikėjomės didesnio. Galbūt esame jau išlepinti Burger Factory ir La Fa Grillis pasirinkimų. Pats burgeris buvo skanus, tačiau tikrai nesitikėkite atrasti naujų derinių čia. Viskas gan paprasta ir tvarkinga, tik gal sūris mums nelabai derėjo su bendra kompozicija. Viršutinė bandelė taip pat buvo gan sausoka, tai viską sudėjus – nei labai blogai nei labai gerai. Bet antrą kart, ko gero nekartotume.

WOK’as buvo gan smagus siurprizas, kiekiu tikrai nenuliūdinęs. Tiek makaronai, tiek pati vištiena buvo gerai paruošti ir skaniai susiderėjo visumoje. Daržovės vienodai apkepę, nors gal morkos turėjo daugiau “kietumo”. O ir mėsos nebuvo tik pora gabaliukų ant dugno. Bendrai, WOK’as tikrai patiko.

Traški vištiena, deja , nenustebino, atrodė perkepus ir gan sausoką. Situacija nepagerėjo paragavus, panašus jausmas lyg krimstelėtum už sausos šakelės. Nors skonis ir priminė vištiena, šiuo patiekalu bendrai likome gan nusivylę.

Bulvytės buvo gan neblogos, nors mūsų skoniui stipriai trūko druskos. Tačiau pačios bulvytės buvo traškios ir pakankamai apkeptos.

Burbi Burbi Apžvalga – Kaina 4/5

Kainos atžvilgiu viskas gan “logiška”. Už burgeriukus paliksite apie 6 eurus, WOK atsieis apie 7, o užkandžiai svyruoja tarp 2-4 eurų. Kaip ir jau standartiška tapusi kaina tokiai vietai.

Smagu, kad galima rasti WOK kurie nereikalauja palikti pusės algos. Tiesa, dydžiu ir skoniu burgeriams galima rasti geresnių vietų Kaune. Bendrai nesijautėm labai apiplėšti, gražus balansas.

Burbi Burbi Apžvalga Verdiktas – 14/20

Smagi nauja vietą paragauti burgerių arba WOK’o… tačiau labai rekomenduoti jos negalime. Porcijos nėra mažos o skonis gan neblogas, tačiau antra kartą užsukti nesiviliojo…

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.