Disco Burger Apžvalga

Disco Burger Apžvalga – Disco Skonių Aikštelė

5/5 - (1 vote)

Taigi, turime problema, ir labai didelę. Matote, mėgstam burgerius, na, ir šiaip pavalgyt, tą galima suprasti vos mus pamačius.

Šiuo metu mūsų mėgstamiausios vietos yra sunkiai pasiekiamos arba tiesiog atostogauja. O mums jų taip trūksta… Belieka viena –  surasti dar bent vieną naują variantą.

Jau ilgą laiką vis pravažiuodami atkreipiame dėmesį į nedidelį maisto furgonelį už pilies tilto. Bet gana tik stebėti, šiandien bandysime išsiaiškinti ar Disco Burger privers mus šokti ar taps tik dar vienu “one-hit wonder”.

Disco Burger Apžvalga – Aplinka 4/5

Šis burgerių kioskelis įsikūręs už pilies tilto, Brastos gatvėje. Pravažiavus didelį geltoną turgaus pastatą išvysite 2 maisto furgonėlius. Šalia Disco Burgers stovi ir Nekabink makaronų, bet šios vietos dar neišbandėm.

Nors vietos eksperimentuoti ir plėstis čia nedaug, vis tiek smagu matyti išneštas kėdes ar, kad ir mažus staliukus. Gali pavalgyti vietoj, grožėdamasis vaizdu į Kauno senamiestį arba tiesiog prisėsti, kol lauki savo skanėstų. O į kioskelį veda medinis takelis, tai pasijauti, kaip ne Kaune.

Disco Burger Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Lankėmės jau ne pirmą kartą ir su aptarnavimu dar tikrai neturėjome problemų. Ar užsakant telefonu ar užsukus po darbų, pardavėjai visada malonūs ir konsultuoja prieš perkant (Na tarkim ar aštrus burgeris, tikrai aštrus). 

Meniu gal ir nėra labai didelis, bet kaip tokio tipo užkandinei ko gero per akis. Čia galite rasti 5 skirtingus burgerius, šonkauliukų, vištienos juostelių ir užkandžių. Viskas aiškiai surašyta ir nereikia aiškintis 15 minučių, kas ar kur eina. Na, tik vieną kartą vietoj habanero spurgyčių gavome paprastas, bet gal ir mūsų užkimęs balsas kaltas buvo.

  Disco Burger Apžvalga – Maistas 4/5

Maistui iki “Tobulumo” trūksta nedaug, gal dėl to esame tokie optimistai. Dažnai tenka nusivilti pasiėmus maistą iš naujų vietų, neskaniai pavalgius, vakaras nebūna labai smagus. O čia jau kita kalba, tad pradėkime nuo:

Burgeris tikrai mus nustebino, nors ne visada išlaiko vienodą kokybę.

Turbūt ilgą laiką, galbūt kaip ir mes, galvojate, kad burgeris gali būti iš bet ko, nesvarbu, ką dėsi į vidų ar kokią bandelę naudoji. Tačiau pavalgęs keliose vietose pradedi pastebėti, kaip daug gali lemti tarkim… bandelė.

Jei neklystam, čia naudojamos Brioche tipo bandelės, jos dažnai turi saldesnį skonį ir geriau atlaiko keliones namo. Neįmirksta tiek, kad taptų košė, bet net ir parsivežus, bandelė išlieka minkšta, o ne koks sukietėjęs kriaukšliukas.

Be to, didelė dalis burgerio skonio – paplotėlis, čia jis tikrai skaniai iškeptas ir nei per sūrus, nei per blankus. O dar kai jaučiasi dūmo skonis, nes paplotėliai kepami vietoje ant griliaus, visai pasaka. Burgeris mus jau patraukė į šokių aikštelę. 

Dar vienas pastebėjimas, kad aštrumas svyruoja. Pasiėmus Night Fever aštrų burgerį jis kartais būna tikrai aštrus, toks kad, uhhh, bet kitais kartais gauni gan “lietuvišką aštrumą” kur ir jūsų mama lengvai užkąsti galėtų. Tad jei norite tikrai aštriai, manau tiesiog paminėkite tai užsisakant.

Sūrio spurgytės buvo kaip sūrio spurgytės, labai daug apie jas nepasakysime. Gan gražus įpakavimas, o ir padede išlaikyti spurgytes šiltas iki pat namų.

Deja, šonkauliukai mūsų nenustebino. Pats porcijos dydis, bei garnyras šalia buvo pats tas, bet skonis buvo prastesnis už išvaizdą. Mėsa buvo rieboka, ne itin skani ir nelabai išvaizdi. Na o bulvytės tikrai skanios, tiek savo iškepimu tiek prieskoniais.

Tai tikrai nebuvo blogi šonkauliukai, tiesiog į mūsų TOP-5, deja, nepatektų.

Disco Burger Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina, rinkos atžvilgiu, gan standartinė. Už burgerį sumokėti nuo 6 iki 8 euru, užkandžiai atsieis 4e, o šonkauliukai 5e. Tad sočiai pavalgius nereikės palikti visos mėnesio algos. 

Kai daugelio burgerių sudėtyje Jautienos paplotėlis ir nėra tokie maži, ta 7 eurų vidutinė kaina atrodo labai “logiška”.

Disco Burger Apžvalga Verdiktas – 16/20

Taigi sudėjus į visumą, tai gal ir netaps mūsų Nr.1 vieta skaniems burgeriams, bet čia tikrai užsuksime ir ne tik per Šeštadienio nakties karštligę. Malonus aptarnavimas, gan patogi vieta, neblogas pasirinkimas, ir skanūs burgeriai – rekomenduojame užsukti čia prieš varant į bet kokį “diskaną”.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.