Burger Factory Apžvalga

Burger Factory Apžvalga – Kai Burgeris Išgelbsti Tavo Sielą

Rate this post

Ar Kaune lengva rasti skanių burgerių? Na, turbūt rastum tik vieną kitą vietą, dėl kurios griūtum po ratais. O jei paklaustumėm, kur gauti žiaaauriai gerų vaflių? A va, dabar ir baigėsi išmintis, bet nesibaiminkit, šitą mįslę mes jau išsprendėm. Šios dienos siurprizas Kaune – Burger Factory užkandinė. 

O kodėl siurprizas? Daugelis, manom, net nežino, kad tokia vieta yra ar kur ji yra. Ko gero esat pravažiavę pro ją bent kartą, tačiau nepastebėjot. O tokią vietą slėpti visiškai neteisinga, todėl mes atskleisime jos paslaptį.

Burger Factory Apžvalga – Aplinka 4/5

Ši jauki ir miela užkandinė pasislėpusi už Pizza Express, Vaišvydavos plente, gal tik per kokį kilomentrą ar du nutolusi nuo Kauno hidroelektinės. Nedidelis rudas pastatas įkištas kampe, tarp autoservisų. Šiek tiek gaila, tačiau susisiekimas iki čia tikrai ne pats geriausias. Netoliese yra kelios stotelės, tačiau viešojo transporto ne kalnai, o ir važiuoja jis retokai. Tad jei neturite automobilio, užsukti čia gali būti tikrai sudėtinga.

Vasaros metu, nedidelėje terasoje, stovi keli staliukai, kur galima prisėsti. Aplinka kažkuo įpatingai neišsiskiria, tačiau viskas tvarkinga, viduje šilta ir gana jauku. Dizainas primena amerikietiško stiliaus užkandines, tad turbūt nenuostabu, jog iš čia dirbančių galite išgirsti ne tik lietuvių kalbos sakinių. Sienos čia išklijuotos įvairiais plakatais, lentelėmis su užrašais, bet ko gero įdomiausias “eksponatas” – didžiulė savininko nuotrauka jahtoje, su pačiu Tom’u Hanks’u.

Burger Factory Apžvalga – Aptarnavimas 5/5

Pradžioje prisėdome lauke, mat pasitaikė šilta vasaros diena, tačiau netikėtai apniukęs oras privertė bėgti vidun. Užėję nužingsniavome prie baro ir pradėjome studijuoti ne tokį jau mažą meniu, kokio galima tikėtis nedidelėje užkandinėje. Taip, 50 skirtingų burgerių rūšių nerasite, tačiau patiekalų įvairovė suteiks galimybę kiekvienam kažką atrasti. Čia galite rinktis iš burgerių, blynelių, salotų, vaflių, ir netgi angliškų pusryčių paskanauti.

Tiesiog privalome paminėti vieną faktą – užkandinės aptarnavimas nuostabus. Moteris, stovėjusi už baro, buvo nors prie širdies glausk, o jos vyras (tikriausiai) sukdamasis virtuvėje neprarado šypsenos net ir per nemažą “zavalą”. Gavome visus atsakymus į mums kilusius klausimus ir kiek pagalvoję išsirinkome: vaflių su karamelės padažu, vištienos burgerį, ir žinoma Angliškus pusryčius, nes jų gal rečiau galima kur rasti. 

Burger Factory Apžvalga – Maistas 5/5

Pagaliau atkeliavo gan masyvi lėkštė angliškų pusryčių. Visko nemažai prikrauta, bet mums lėkštės pasididžiavimu tapo – didelis raudonas, pagrilintas pomidoras. Gal dėl to, kad keli nupiepę, perkepę pomidoriukai, kuriuos dažniausiai gauname su šiuo patiekalu, jau kiek atsibodo. Nudžiugom pamatę ir traškų skrebutį, o ne kokį bulkos gabalą ar bulvių paplotėlį. Viskas lėkštėje gardžiai derėjo ir patiekalas išnyko tiesiog akyse. Angliški pusryčiai skanu, tik dabar norisi atrasti kokie būtų „Lietuviški Pusryčiai”.

Burgeriai ir bulvytės restorane atkeliauja Amerikietiško stiliaus, raudonuose krepšeliuose, kas gal ir nėra patogiausia idėja valgymui (turime omenyje burgerį), tačiau idėja įdomi ir suteikianti patiekalui autentiškumo. Bulvytės čia labai skanios, traškios, viduje ne per sausos, o ir prieskoniu pakankamai, kitaip sakant, perkant bulvyčių, pusės išmest tikrai nereikės. Pačio burgerio ingredientai  švieži ir kokybiški. Dydžiu ir skoniu taip pat negalime skųstis. Užsisakius burgerį su bulvytėm alkani neliksit, na nebent esat įpratę valgyti už 3 žmones.

Jei galvojate, kad salotos – moteriškas maistas ir nuo jų tik užkasi, tai labai klystate. Čia salotų porcija tokia didelė, jog sukišti ją vienam tampa šioks toks iššūkis. Visko pikrauta laaaabai daug, bet produktai maloniai dera kartu. Tad neapsigaukite ir nepasiimkite salotų kaip garnyro.

O geriausia šios vietos dalis – vafliai. Kas kart čia užsukus tiek akys, tiek skrandis džiaugiasi šiais skanėstais. Vaflis visada gardžiai apkrudęs, pagardų, padažo ar vaisių virtuvėlė niekada nepagaili.

 

Burger Factory Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina gal ir nėra pati mažiausia, tačiau porcijos kiekis ir kokybė viską atperka su dideliu kaupu. Padažų pasirinkimas tikrai nemažas, o piltis galite į valias įvaiausių aštrių ir švelnių pagardukų. 

Vištienos burgeris su bulvytėmis – 7,5€

Vaflis su karameliniu padažu – 3,5€

Angliški pusryčiai – 6€

Salotos su lašiša – 7€

Burger Factory Apžvalga Verdiktas – 18/20

Rekomenduojame šią vietą išbandyti patiems. Kainos čia per daug nesikandžioja, kokybė jūsų nenuvils, o pats maisto pateikimas ir skonis tikrai vertas gal ir ne pačios patogiausios kelionės. Nors Ameirka jau seniai prarado savo „Svajonių šalies” titulą, tačiau šitie burgeriai tikrai nusipelno svajonių maisto titulo, ir dabar Burger Factory tapo mūsų pagrindiniu variantu. 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.