KFC Kaunas Apžvalga

KFC Kaunas Apžvalga – Gal Jau Atgal į Ameriką?

3/5 - (5 votes)

Mes, kaip ir daugelis jūsų, mėgstame naujoves, išbandyti kažką dar nemėginto ir pajausti gyvenimą iš naujo. Gaila, jog Lietuvą naujovės pasiekia kiek vėliau, nei kitas šalis, tačiau nenuostabu, jog tai greičiausiai pavyksta tokiems restoranams, kurių vardai žinomi visame pasaulyje. Vienas iš jų – KFC.  Kaune duris jis atvėrė visai neseniai, kviesdamas nustebinti mūsų skonio receptorius…. Bet kvietimas, gal toks pavėluotas. Panašios „naujovės” jau kuris laikas sukasi Lietuvojos rinkoje, ir tiesa pasakius, geriau padarytos…

KFC Kaunas Apžvalga – Aplinka 3/5

Tiesiai šviesiai? Tai vienas paprasčiausių greito maisto restoranų, kokį esame matę. Nei įdomesnio dizaino, nei išdėstymo čia nerasite. Viskas kaip ir vietoje, tačiau užsukę pasijutom taip, lyg išeidami ačiū turėtume pasakyti, kad jau bent į vidų įsileido.

Tad taip ir stovime, nesuprasi ar čia turėtų būti vieta draugams susitikti, ar tiesiog eilinė valgykla su prašmatnesniu pavadinimu. Kažkodėl tikėjomės.. daugiau. Norėjosi kažko, kažko, kad galėtum iš karto pajusti, jog esi KFC, beveik Amerikoj, bet deja.

KFC Kaunas Apžvalga – Aptarnavimas 1/5

Pasakysim nuoširdžiai, jei dar kada čia lankysimės, tikimės daug geresnio aptarnavimo. Tai, ką gavome dabar, buvo gana apgailėtina… Žmonių kosminė eilė, o darbuotojai tiesiog slampinėja. Taip, suprantam, nauja vieta, apkrova didelė ir visa kita. Bet laistytis vandeniu ir žvygauti lakstant po restorano patalpas laiko užtenka, tačiau įdėti bent kiek smegenų į tai, ką daro ar labiau atkreipti dėmesį, į tai, ką deda į maišus… turbūt per didelis prašymas. Viskas labiau priminė vaikų darželį, nei maisto įstaigą.

KFC Kaunas Apžvalga – Maistas 3/5

Pradėkime nuo to, jog suvalgėme viską ir gan neblogai prikirtome. Maistas nėra prastos kokybės ar skonio, bet kartu, nė vienas valgytas patiekalas nei sužavėjo, nei nepaliko didelį įspūdį.

Tai kaip ta žymioji vištiena? Nei labai gerai nei labai blogai.. Dalis vištos buvo dailiai apskrudus ir viliojo savo kvapu, kita dalis atrodė, dar norėjo kelias minutes pakepti, o likusi dalis buvo sausa. Tiesa pasakius, tikėjomes, kad vištienos išorė bus traški, tačiau jos konsistencija labiau priminė kiaušinių ir miltų plakinį, į kurį namuose kepsnius volioja.

Bet svarbiausiai skonis, slaptasis 11 prieskonių receptas, taigi kaip jisai? Na, klausimas ar čia jis bent buvo panaudotas.. Skoniu tai buvo eilinė vištienos kulšelė, užbarstyta visiškai paprastais prieskoniais, ir tai netolygiai. Vieni gabaliukai buvo gerokai padraugavę su pipiriais, kiti vos tuos prieskonius akyse tematė. Kad ir kaip ten bebūtų, iš taip išgirto magiško prieskonių mišinio, tikėjomės tikrai daugiau.

Pasiemėm pabandyti ir mažų spurgyčių rožiniu glaistu. Na, spurgos kaip spurgos. Minkštos, saldžios, bet niekuo nesiskiria nuo tų, kurias galite nusipirkti Maximoje ar Lidl parduotuvėse, o ir atrodo, kaip pirktos ten. Daugiau turbūt ir nėra, ka čia bepridurti.

Burgeriai labai paprasti, gaminami daugiausiai naudojant tą pačią vištieną, kaip ir kibirėliuose, kas pasirodė ir gerai, ir nelabai vienu metu. Bandelė skani, tačiau nėra tokia minkšta kokios norėtum. Kiek nuvylė tai, jog nuotraukose parodyta lygi, brioche bandelė, o gavome tokią parduotuvinę, ir dar su sezamais. Vištiena burgeryje buvo kiek sausoka, daržovių ir padažo buvo tikrai pagailėta, tad bendrai burgeris buvo gana sprangus.

Žinot kuom tikrai nusivylėm? Bulvytėmis. Šios viduje buvo krakmolingos ir sausos. Gavome dar ir tikraiii per mažai iškepusias, tad vos pravėsusios tapo visiškai guminės ir nevalgomos, o prieskoniai ar paprasčiausia druska matyt buvo visiškai pamiršta..

Ar prastai pavalgėme? Kaip ir ne. Ar galėjome skaniau pavalgyti Crispy Chick? Turbūt gerokai skaniau. Deja, jei tai būtų koks furgonėlis kaimo pakrašty, tikrai sakytume visai neblogai. Bet kaip tarptautiniam ženklui, kurio koziris yra skani vištiena… nu sorry, bet gal mes ir be užsieniečių prasisuksim. Kaip ten sako Rinkis Višta Lietuvišką.

KFC Kaunas Apžvalga – Kaina 3/5

Pasakysim nuoširdžiai, gal šiek tiek piktai, bet nematom jokios prasmės čia leisti pinigus. Taip, pats maistas gal ir nekainuoja kosmiškai, bet palyginus aptarnavimą ir patiekalų kokybę, beveik bet kur kitur gausite panašų ar dar geresnį ir labiau įperkamą variantą.

KFC Kaunas Apžvalga Verdiktas – 10/20

Ar KFC Lietuvoje įnešė naujų vėjų? Deja, atrodo, beveik pastangų nerodantis ir negyvas restoranas išdygo vietoje, kurioje jau pilnai turime tiek skanios vištienos, tiek burgerių. Matyt amerikonai tikėjosi mus nustebinti, nesuprasdami, kad jau seniai jų lygį pralenkėme. Realiai ne pasakytume jums nė vienos rimtos priežasties, kodėl turėtumėt užsukti į KFC, o ne bet kokią kitą vietą Kaune, išskyrus norą išmėginti „naujoves”. Apturėjome tikrai prastą skonio kelionę, tad… gal jau laikas patraukti tau namo KFC?

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.