Butcher Food Truck Apžvalga

Butcher Food Truck Apžvalga – Gera Pradžia Jau Pusę Darbo

4/5 - (1 vote)

Tacos ir bet koks kitas meksikietiškas maistas mus labaaai traukia, gal net per daug. Gaila, kad Kaune nėra daug vietų, kur šiuo maistu, o dar ir kokybišku, būtų galima pasimėgauti. Tad kai išgirsti apie maisto furgoneli Butcher Food Truck visai netoliese kuris būtent ir siūlo mūsų trokštama taco, reikia aplankyti. Viskas skamba labai gerai, bet kaip gi skonis?

Butcher Food Truck Apžvalga – Aplinka 4/5

Šį food truck galite aplankyti kiek atokesnėje Kauno vietoje – Romainiuose. Šis rajonas savo maisto pasirinkimu nelabai dar gali pasigirti, tad bet kokia naujiena iš karto patraukia mūsų dėmesį.

Pasiekiamumo atžvilgiu, vieta gana patogi, nelabai yra kur paklįsti. Kioskelis įsikūręs visai šalia maksimos, tad jos aikštelėje galite ne tik palikti automobilį, bet ir apsipirkti, kol laukiate maisto.

Visa kita gan standartiškai, meniu surašytas tiek ant lapų tiek ant autobusiuko šono, nors vietos prisėsti ar pasidėti savo maistą pasigedome.

Butcher Food Truck Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Aptarnavimas gana neblogas, malonus. Lankėmes čia vakare, tad teko stoti į eilę, nors žmonių buvo ne per daugiausia, darbo atrodė per akis. Tačiau prie prekystalio stovėjusi mergina buvo maloni ir mūsų užsakymas jau laukė gražiai supakuotas.

Butcher Food Truck Apžvalga – Maistas 3/5

Meniu čia gana skurdus, nors pagalvojus, jog tai food truck, turbūt kažko panašaus ir galima tikėtis. Pasirinkimą sudaro čili troškinys, taco, burgeris, nachos ir dar keli patiekalai. Rinkinių čia nerasite, tad prieš perkant pasidomėkite, kas įeina į užsakytą patiekalą. Porcijos čia, bent jau mūsų, nenustebino, tačiau pavalgyti tikrai užteko.

Dešrelės tikrai neblogos, turi lengvo ir malonaus aštrumo. Salotos keistokos, bet skanios, gal tik per smulkiai supjaustytos ir labiau primena mišrainę. Norėtųsi, kad bulvyčių skiltelės būtų kiek daugiau paskrudę, nes net vos vos pravėsusios pasidarė šiek tiek guminės. Prieskonių ant bulvių taip pat šiek tiek pagailėta.

Vištienos porcija, deja, buvo kiek liūdna ir maža. Vis klausinėjom savęs “gal čia vaikiškas patiekalas?”. Juostelės traškios, bet skoniu nepasižymi. Bulvytės vėl nenudžiugino. Krakmolingos viduje, netraškios ir kiek guminės išorėje. Skonio taip pat pritrūko. Daržovės, patiekiamos šalia, labai grubiai supjaustytos. Morkos kiek padžiūvusios, o agurkai nulupti, bet kažkodėl paliktos sėklytės pavertė agurkus kiek pavandenijusia mase.  

Taco… Na, gaila ne geriausi valgyti. Norėtųsi traškiasnių lakštų, nors taip galėjo nutikti ir dėl to, jog praėjo apie 10 minučių, kol pradėjome valgyti. Viduje šioks toks jovalas. Taip ir neišsiaškinome kas, tačiau kažkas davė ne itin malonų kartumą, o ir kiek keisto prieskonio ar žolelių buvo truputį per daug mūsų skoniui. Bet labiausiai patiekalą, mūsų skoniui, sugadino granatų sėklos. Visi ingredientai minkšti, tad valgant vis atrodė, kad įkandam į akmenėlį.

Butcher Food Truck Apžvalga – Kaina 4/5

Kainos nesikandžioją, už tacos sumokėsite apie 5 eurus, o mus taip sutikdžiusi vištieną 3.5 euro. Kaip tokiai vietai ir pasirinkimui, daugelis patiekalų

Butcher Food Truck Apžvalga Verdiktas – 15/20

Kainos įperkamos. Porcijos nestebina, bet jei nesate drakoniukas (kaip, deja, būnam mes), pavalgyti užteks. Na, vienaip ar kitaip, atsižvelgus į skonį, kokybę ir kainą, antrą kartą čia apsilankysime tačiau ne greitai. Tačiau jei gyvenat netoli, ar mėgstate meksikietišką maistą, išbandyti kartą vertą, tokių vietelių čia reta.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.