Dodo Pizza Apžvalga

Dodo Pizza Apžvalga – Naujas Šerifas Picų Mieste

4.5/5 - (2 votes)

Dažnai restoranų maistas bėgant laikui ima prastėti. Kartais tai lemia darbuotojų kaita, kartais didelė, arba priešingai, itin maža klientų apgultis. O kartais tiesiog po ilgo laiko pradedama žiūrėti į tam tikrus dalykus atlaidžiau. Priežasčių ir paaiškinimų tam tikrai rastume begalę, tačiau viena tikrai aišku – naujos vietos itin traukia.

Visi tiesiog verčiasi per galvą norėdami įlįsti į šiltą vietą rinkoje, bei klientų pilvuose. Tad nežinom kiek ilgai taip tęsis, tačiau šiai dienai galima pasakyti – čia pica iš tikro atrodo kaip iš nuotraukos. Pristatome naują šerifą mažame picų miestelyje – Dodo Pica Apžvalga.

Dodo Pizza Apžvalga – Aplinka 4/5

Restoranas įsikūręs Maironio gatvės ir Laisvės alėjos sankirtoje. Susisiekimas paprastas ir nesunkus, tikrai nepaklysite. Norint atvykti automobiliu, teks susidurti su visame Kauno centre vyraujančia problema – galimu vietos trūkumu bei mokamu stovėjimu (darbo dienomis).

Gaila, tačiau apie restorano aplinką ar interjerą pakomentuoti negalime, nes jis oficialiai dar neatidarytas. Šio metu galima užsisakyti išsinešimui paskambinus ar programėlės dėka, o maistą jums perduoda kurjeris atvykus pasiimti.

Dodo Pizza Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Apie aptarnavimą, kaip ir apie restorano vidų, daug papasakoti negalime. Skambučio metu atsiliepė maloni mergina, atsakė į rūpimus klausimus. Kurjeris taip pat malonus bendravo maloniai.

Čia būtų protingiau papasakoti apie programėlę. Nesame įsitikinę, kaip ji veikia kitiems, tačiau jos pagalba į namus užsisakyti nepavyko, ko gero, tai reikėtų daryti skambučio metu. Tačiau pasiimti vietoje galima. Tereikia kaip atsiėmimo vietą nurodyti restorano adresą: Laisvės alėja 80. Apie paruoštą maistą, skambučiu, jums praneš pats kurjeris.

Tačiau čia atsiduriame į šiokį tokį prastesnį dalyką, norint pasiimti maisto, jį jums išneš kurjeris, tad turėsite atvažiavimo laiką pasiderinti pats. Tiesiog atvažiuojant pačiam, nesinori sulaukti skambučio, kad „gal išeina greičiau atvažiuot, nes aš kitus išvežimus turiu”. Tad tik šita vieta mus šiek tiek suglumino…

Beje, užsisakant per programėlę pirmą kartą už 8,50 ar daugiau, su kodu PEP25, pepperoni picą gausite dovanų.

  Dodo Pizza Apžvalga – Maistas 5/5

Meniu pasirinkimas gana įprastas.  Keletas rinkinių, 24 picų pasirinkimai, šiek tiek užkandžių bei desertų. Išsirinkti tikrai pavyks kiekvienam, ir nors picų dydžiai nėra įspūdingi, tačiau pavalgyti tikrai užteks.

Labai smagu, jog negalintys išsirinkti vienos picos, čia galės užsisakyti pusiau dalinamą picą. Taip ne tik nereikės peštis dėl to, ką išsirinkti, bet ir daugiau picų galėsite išragauti vienu ūpu. O ir jei čia sunku išsirinkti, galite tiesiog ridenti kauliuką programėlėje ir išsiridenti sau atsitiktinę picutę.

Štai picos, kurias jau spėjome paragauti: Fiesta, Royal, Chicken BBQ, Pepperoni, Cheeseburger.

Picos tikrai skanios. Produktų nei per daug nei per mažai, o tarpusavyje jie puikiai dera. Krašteliai, ne ir atrodydami kiek per daug pakepę, iš išorės traškūs, o viduje minkšti. Padas iš išorės traškus, po ingredientai šiltas ir lengvai valgomas, nesumirkęs ir ne kietas. O vyšnaitė ant torto – jos atrodo taip, kaip paveikslėliuose. Tikrai labai dailios, estetiškos ir tvarkingos. Tik ir norisi suleisti į jas dantis.

Čia tapo tokia vieta mums, kur logiška mokėti daugiau už picą, kai ji tikrai net ir šalta skaniai susivalgo.

Dodo Pizza Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina kiek didesnė nei įprastai. 35cm pica (toks čia didžiausias picos dydis) jums atsies iki maždaug 15 eurų, priklausant ko norėsite. Užkandžių kainos pakyla iki 5 eurų, Na, o štai už kiek neįprastus desertų pasirinkimus galite sumokėti iki 7 eurų. 

Kaip ir minėjome prieš tai, mūsų nuomonę, šios picos vertos tokios kainos. Tačiau kad ji nėra lengvai prieinama irgi turime paminėti.

Dodo Pizza Apžvalga Verdiktas – 17/20

Kaina kiek didesnė, nei įprastų picų. Tačiau dailios, šiltos ir gardžios picos tikrai vėrtos dėmesio. Čia apsilankėme jau keletą kartų ir šiai dienai restoraną rekomduojame ir jums.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.