Šefo Kebabai Apžvalga

Šefo Kebabai Apžvalga – Šefas Paliko Pastata

Rate this post

Maistas 2/5

Aptarnavimas 4/5

Kaina 4/5

Aplinka – 2/5

Vasarai mes matyt atsibodome. Pakaitinus kelias dienas iš eilės saulė pasislėpė ir nusprendė, kad pats laikas nusiprausti. Pradedant vis stipriau ir stipriau lašnoti, nusprendėme kad nieko nebus ir reikia šį vakarą paragauti kažko naujo. Taigi važinėdamiesi pasukome link Raundondvario ir užsukome paskanauti Šefo kebabų.

Šefo Kebabai Apžvalga

Sustoję labai nedidelėje aikštelėje, užgrūstoje mašinų, nužingsniavome langelio link. Buvo gan keista ir nelabai malonu lyjant lietui stovėti skaičiuojant pinigus ir renkantis maistą be jokio stogo virš galvos. Meniu didelis ir gerai įskaitomas, ganėtinai daug pasirinkimo.

Čia galima rasti vaflių, pieno kokteilių, kebabų, koldūnų ir t.t. Greitai viską permetę akimis užsisakome kebabą lėkštėje, kebaba su mėsa ir sūriu ir XXL vaflių. Mum kaip visada sekasi ir kebabo bandelėje (arba pitoje) vėl nėra, tenka tik giliai atsidusti, matyt toks mūsų likimas… Pardavėja mielai priima mūsų užsakymą, atsako į klausimus ir net nėra susiraukusi, kaip daugelis tokiose vietose. Ji dar kartelį perskaičiuoja užsakymą, kad nesuklystų ir praneša, kad lauksime net 15 minučių. Tas NET šiek tiek sugluminą, juk maistui paruošti reikia laiko, o mes kantrūs, tačiau tai malonus bendravimo bruožas.

Šefo Kebabai Apžvalga

Lietui pradėjus dar stipriau plauti ne tik mūsų automobilį, bet ir mus pačius, nusprendėme belaukdami užsukti į šalia esančią Aibę. Pasiėmę maistą iškeliavome namo. Kelionė užtruko gal penkias minutes, tačiau per tą laiką kebabas spėjo ištežti ir subliukšti, jame buvo gerokai per daug padažo, o pats lavašas buvo plonas ir neiškepęs arba vietomis beveik sudegęs ir atrodė tikrai nedailiai. Nors mėsa (čia naudojama tik vištiena) skani, tačiau bendrai skonis mums nepatiko. Gal prastą skonį suteikė sūris (nors jo nei matėsi nei jautėsi…), o gal būt keistas rūgštumas, kuris paskatina nerekomenduoti šio kebabo kombinacijos.

Kebas lėkštėje atrodo gana įprastai. Mėsa gan skaniai iškepusi ir bulvytės, nors tikrai ne geriausios pasaulyje, skaniai traškios. Tačiau čia susidurėm su jalapenais, kūrių menui aprašyme nebuvo. Šį kartą jie buvo paslėpti salotose, ar kitaip pavadintume kopūstų kalne, tad nežinant ir nevalgant aštriai galite netyčia gauti neitin malonų siurprizą. Salotos nebuvo labai skanios, o ir padažas nepadėjo išsaugoti skonio.

Na, dėl vaflių, nors po trumputės kelionės jie buvo gerokai patižę ir iš grietinėlės belikęs keistas skystimėlis, bet reziume jų dėka ši vieta tampa mūsų nauju SPOTU. Vafliai tikrai dideli ir skanūs, šokoladas su pabarstukais prideda tikrai skanių akcentų, o pati vaflio tešla gardi ir gerai iškepusi. Tačiau lėkštėje pats vaflis išvaizdos nelabai turi, šokoladas subėges į vieną pusę, ir viskas atrodo sudėta „belekaip”.

Kainos čia nedidelės, sumokėsite kaip ir daugelyje tokių vietų. Ir nors parkavimo aikštelė yra, dažnai būna problema surasti, kur pasistatyti mašiną, ypač vakare.

Verdinktas – 12/20 – Vieta, kurioje verta apsilankyti dėl skanių ir didelių vaflių, tačiau keliauti čia kebabų ar kitų užkandžių rekomenduoti negalime.

Šefo Kebabai internetinė svetainė

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.