Viva Pizza & Sushi & Wok Apžvalga

Viva Pizza & Sushi & Wok Apžvalga – Viskas Kartu

4/5 - (3 votes)

Naujos vietos dygsta, kaip grybai po lietaus. Na, gerai, galbūt ir ne naujos, tik mes kartais pastebime naujus dalykus tik po kurio laiko. Taip ir šiandien „atradome” jau senokai atsidariusią vietą – Viva Pizza & Sushi & WOK. Jetau, galvojate, ar galėjo ilgesnį pavadinimą sugalvoti. Pajuokavom, bet iš tikro, gerai, kad aiškiai pasako, ką galit čia rasti, vos ne visas meniu. Tik va ir vėl problema.. visi žinome, kad kai darai 100 darbų, nė vieno nepadarai PUIKIAI, ar čia bus taip pat, o gal išimtis? Išsiaiškinikime….

Viva Pizza & Sushi & Wok Apžvalga – Aplinka 4/5

Vieta labai paprasta, tvarkinga. Restoranas randasi Noreikiškėse įsikūrusiam Šile, tad pasilikti automobilį vietos tikrai rasite. Gal tik su autobusu šį galą pasiekti bus gerokai sunkiau.

Viduje vietos gal ir nebus daug, tačiau čia rasite kelis staliukus jei norėsite pavalgyti. Ši vieta, kaip turbūt akivaizdu, labiau koncentruota į maistą išsinešimui.

Viva Pizza & Sushi & Wok Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Aptarnavimu didelių nusiskundimų neturime, viskas kaip ir gerai, tik dažniausiai galėtume pavadinti aptarnavimą “Formaliu” arba “Šaltu”. Tame nieko blogo nėra, tik užsukęs nesijauti itin laukiamas. Turime duot taškų dėl paruošimo ir pristatymo laiko Dažniausiai pristatymus į namus gauname net anksčiau, o ir laukti “nesąmoningų” laikų užsakant maistą nereikia.

  Viva Pizza & Sushi & Wok Apžvalga – Maistas 4/5

Kadangi visko vienu metu išmėginti nesugebėtume, nesvarbu, ką sako mūsų išvaizda, tad užsukome čia kelis kartus. Picos pirmą kartą mūsų nenustebino, ingredientų pakankamai ir viskas atrodo neblogai, bet skonis, deja, nesužavėjo.

 

Antras kartas buvo daug malonesnis.  Gal pataikėm „ant pamainos”, o gal tiesiog radome, kažką, būtent mums. Reziume – radom vieną iš savo naujų favoritų – Royal Pizza. Skanus traškus padas, kokybiški jautiena ant ir viska sujungiantis marinaros padažas ant viršaus – jau dedame vien dėl šitos picos į Top sąrašą. 

Tik mažas pastebėjimas, kam rodyti ant picos supjaustytus pipirus jei juos net nesiruošėte pjaustyti. Nieko blogo, tikrai, bet tiesiog keistas, pagalvoji gal buvo “per daug” darbo. Picos tikrai neblogos, bet reikia rasti savo variantą, pakol kas rekomenduojame ⅔ dalį šio restorano maisto. 

Sushi buvo toks viduriukas, pasėmę kelis skirtingus variantus paragavimui, galime pasakyti, kad sushi bus kokybiški, tik kai kurie gali būti šiek tiek „blankoki”. Wasabis buvo neblogas, prie sojos irgi prisikabinti neturėjom ko, na o pats susikimas ir ryžiai buvo OK, kai kurie gabaliukai buvo labiau „Pabiri” ir šiek tiek prilipę vienas prie kito. O dar kaip pridedi didesnę kainą… na prieš sushius nieko blogo neturime, bet nerekomenduotume vien dėl kainos. Čia deja konkurentai laimi…

Burgeriai, nors kaip ir supratome yra naujiena, tikrai nenuvylė. Jie dideli ir sotūs, bandelė minkšta tačiau nepermirkus, ir valgant viskas ne bando evakuotis pro kita pusę. Tačiau skoniu tai netapo mūsų favoritu, nors suvalgėme burgeriuką gan greitai. Su bulvytėmis irgi nebuvo problemos, jos buvo traškiai iškepusios ir turėjo gan neblogą prieskonių „padengimą”. Tad tikrai nenusivilsite, tačiau vis kažkas „nesukibo”, gal tai buvo sūris, gal kažkoks netoks ingredientas, bet ir į TOP 3 burgerių vietas deja negalėsime įrašyti.

Kas smagu kad burgeris įpakuotas gerai, tad net ir parsivežimus nereikės traukti iš pakuotės kuri 15 kartų jau spėjo padaryti kick-flipą mašinoje. O ir tai kad pridėta 2 padažai irgi galime skaičiuosime kaip pliusą.  

Woku nusivilti tikrai neturėjome, viskas čia gan skanu o ir porcija yra ganėtinai „užtektina” pavalgyti. Vienintelis minusas mums tai tai jog mėsos nebuvo taip jau per daugiausia. Nors pačio didžiausio pasirinkimo čia tikėtis negalima, tačiau viskas gan kokybiška. Daržovės buvo skanios ir gerai paruoštos, makaronai irgi neturėjo jokių problemų. Tiesa, WOK’as buvo sunaikintas ankščiausiai.

Tad resume – kaina čia didesnė ir kartais neatitinka su patiekalų kokybę bei skoniu. Dar kartelį pasikartosiu, kažko nevalgomo ar sugedusio čia tikrai jums nepateiks, viskas kaip ir „OK”, bet už tik „OK” mokėt daugiau… na tai nėra taip jau „cool”.

Viva Pizza & Sushi & Wok Apžvalga – Kaina 3/5

Kaina čia kiek didesnė nei daugelyje panašaus tipo vietų. Už didelę pica paliksite 10 eurų, už WOK’a apie 7 eurus, o už sushi vidutiniškai 5 eurus. Nors tai nėra kosmosas, bet sudėjus lokaciją ir visus kitus dalykus, kaina galbūt ir labiausiai atbaido nuo šios vietos. Skanu, tačiau yra panašia kokybę galinčių duoti restoranų kurie arba tiesiog yra arčiau arba pigiau.

Viva Pizza & Sushi & Wok Apžvalga Verdiktas – 15/20

Ar čia užsuksime dar kartą? Taip, tikrai. WOK’ai ir Picos skanios ir kokybiškos, tik reikia atsirinkti savo variantą. Vieta gal ir nėra pati patogiausia, tačiau interjeras jaukus o vietos automobiliui yra daug. Jei tikrai norite gauti viską vienoje vietoje, tiek sushi, tiek pica, tiek WOK’u manome, kad VIVA tikrai nenuvils jūsų. Na o dabar metas jums paragauti ir palikti komentarą po šituo straipsniu. 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.