Crispy Chick Apžvalga

Crispy Chick Apžvalga – Na, gal dar vieną kibiriuką?

Rate this post

Prisipažinsim, esam silpnos valios žmogeliukai kuomet kalba pasisuka apie maistą. Akivaizdu, jog karts nuo karto paslystame ir mes. Įsijungiam kartais Guy Fieri ar kitų amerikietišką laidą ir varvinam seilę į kokią traškią, sultingą vištienytę ar aštrius sparnelius. Tad nusprendėme ne tik žiurėti o ir pasimėgauti, tik kur gauti traškios vištienos? Juk visai šalia, Crispy chick užkandinė.

Crispy Chick Apžvalga – Aplinka 4/5

Pirmoji užkandinė stovi tikrai patogioje vietoje – savanorių prospekte, priešais Nautilus laisvalaikio namus. Bet dabar, kuomet atisidarė naujas taškas šilainiuose (baltų prospekte, priešais Kauno Šv. Jono Pauliaus II koplyčią, dar geriau žinomą, kaip didelį baltą kryžių prie kelio), neužsukti čia būtų tikra nuodėmė. Susisiekimas labai paprastas, abi vietos aiškiai matomos nuo kelio.

Šilainiuose tikrai lengvai rasite vietą automobiliui, tačiau savanoriuose šios galimybės gali ir nepasitaikyti, nes stovėjimo vietos prie kelio dažnai būna užimtos. Tokiu atveju tiesiog sustojame šalia esančioje gatvelėje ir problemos kaip nebūta.

Viduje vietos nėra labai daug, tačiau yra galimybė prisėsti prie vieno iš keletos staliukų ir maistu pasimėgauti čia pat. Aplinka neišskirtina, tačiau tvarkinga, viduje šilta, gana jauku. Vištiena tiesiog šaukia “Amerika!”, tačiau tiek viduje, tiek lauke dizainas labai paprastas, bet neprastas.

Crispy Chick Apžvalga- Aptarnavimas 5/5

Nenuostabu, jog vištienai paruošti reikia laiko ir per penkias minutes ar “labai skubant” ji greičiau neiškeps, tad prieš važiuodami užsisakome telefonu, taip sutaupome savo laiko ir nereikia nervintis, jei maisto gamyba užtrunka ilgiau.

Čia dirbančios merginos visada labai maloniai aptarnauja, atsako į iškilusius klausimus. Nors užkandinėje apsilankę esam tikrai ne kartą, išssirinkti, ko norėtume tampa tikra dilema. Tad labai smagu, kuomet darbuotojai pataria, ką galėtume sukirsti šį kartą.

  Crispy Chick Apžvalga – Maistas 5/5

Meniu čia nei labai platus, nei labai siauras. Galite rinktis iš įvairių traškios vištienos dalių, salotų, tortilijų, sumuštinių, burgerių. Labai džiaugiamės, jog čia yra didelis rinkinių pasirinkimas, tas labai palengvina darbą, kuomet norime valgyti su draugais. Bet kuomet valgome dviese, mūsų “hack’as” – užsisakome tik tam tikrą kiekį vištienos ir apeiti rinkinius, bet kartais dar susigundomę bulytėmis.

Vištienos blauzdelės – Ar jums būna kartais taip, jog patiekalas būna toks skanus, jog tiesiog užsimerkiat ir mėgaujatės akimirka ir gal dar truputį pašokat? Na, mums taip būna, kuomet atsikandom pirmąjį Crispy chick vištienos blauzdelės kąsnį. Vištelė dar garavo kaip ką tik ištrauktą iš krosnies, nors jai ir teko kiek luktelėti kibirėlyje, kol keliavo namo. O smagiausia tai, jog juo, kol kas, dar nei kart nenusivylėme.

File – minkštutė ir gardi. Vištienos gabalėliai tikrai nemaži, ir čia jums ne kokie nuggets’ai, viduje gryna vištiena. Tik kaip ir visada, krūtinėlė linkusi greičiau išdžiūti, tad rekomenduotume ją suvalgyti pirmiau, kad nereikėtų kiekvieno kąsnio murkdyti padaže.

Aštrūs sparneliai – neigiamų atsiliepimų taip pat nėra. Gal tik kiek liūdnoka, jog aštrumas labai jau lietuviškas, tad mėgstantiems kiek išdegti burną, siųlytume vištieną pašlakstyti aštriu padažu.

Sumuštiniai, kita vertus, gali ir nenustebinti. Pavalgyti tikrai užteks, nes porcijos nėra mažos, ypač renkantis rinkinį, tačiau skonio kai kur gali kiek pritrūkti. Smagu tai, jog daugumos viduje rasite dailius vištienos file gabalėlius, o ne kažkokius neaiškius nuggets. Daržovės juose visada šviežios ir jų tikrai nepagailėta.

Crispy Chick Apžvalga – Kaina 4/5

Kainos labai įperkamos. Pirmus keletą kartų įsivaizdavome, kad kibiraitis vištienos su bulvytėmis ir gėrimais dviems – puiki vakarienė, tačiau įpusėjus suvokėm, jog maisto užteks ir pusryčiams. Kokybė dar niekada nenuvylė, o kiekis, kaip jau supratot, taip pat labai patrauklus.

Kibirėlis vištienos „Dviems” kainuos apie 8€ or daug didesnis „Keturiems” apie 15€.

Crispy Chick Apžvalga Verdiktas – 18/20

Labai mėgstam vietas, kuriose suvalgius pakyla nuotaika. Čia viena iš tokių vietelių. Pilvai liks pilni ir patenkinti, piniginės nebus nuskriaustos. O smagiausia tai, jog Crispy chick puikus pasirinkimas norint maistu pasimėgauti su draugais.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentarai