Brooklyn Brothers Apžvalga

Brooklyn Brothers Apžvalga – Įdomu, Tačiau Nelabai Verta

Rate this post

Picos, piculės, picaitės… Jų pasirinkimas ir įvairovė tiek Kaune, tiek visoje Lietuvoje su lig kiekviena diena vis labiau didėja. Bet kuomet kyla pasiūla, kyla ir pirkėjų norai bei išrankumas produktui. Bet štai, Kaune dar viena, nauja, Vilniuje jau spėjusi įleisti šaknis, picerija Brooklyn Brothers. Picos kepimo technologiją, šios vietos įkūrėjai, atsivežę iš Amerikos, o jei tiksliau, tai Niujorko rajono – Bruklino. Tai, kaip čia tokios egzotikos nepabandysi?

Brooklyn Brothers ApžvalgaAplinka 4/5

Restoranas įsikūręs visai netoli Kauno pilies, priešais visiems gerai pažįstamą Liux kebabinę. Vidaus dizainas gana jaukus, spalvingas. Nemažą interjero dalį sudaro baras restorano viduryje.

Šiltu metų laiku, galima prisėsti, prie nedidelių staliukų, lauke esančioje terasoje ir pasimėgauti vaizdu. Nors tiesa pasakius, viduje staliukai taip pat nėra labai dideli, tad didelėms kompanijoms ši vieta ne pati tinkamiausia. Čia gan ankšta. iš turimos vietos tikrai buvo norėta išspausti viską, kas įmanoma.

Brooklyn Brothers ApžvalgaAptarnavimas 4/5

Nežinom ar čia toks stilius aptarnavimo ar padavėjai ne ta diena pasitaikė, bet likome gerokai nustebę. Užėjus vidun, iškaba teigė, jog turime laukti, kol būsime pasodinti. Tai taip ir stovėjom, prie įėjimo, geras 10 minučių, nors tik vienas staliukas tebuvo laisvas, tačiau padavėja, vietoj to, kad atsisuktų ir tiesiog pasiūlytų prisesti, diskutavo apie turimus arbatų skonius, kurie akivaizdžiai surašyti meniu.

Na, kad ir kaip ten bebūtų, į klausimus apie maistą buvo atsakyta, bent keletą kartų buvome paklausti ar nieko netrūksta ir panašiai. Bendrai apart to pirmojo nesusipratimo, aptarnavimas buvo gan šiltas ir jaukus. Maistas taip pat atkeliavo gana greitai, nors tą galėjo įtakoti ir tai, jog viduje buvo vos keletas žmonių.

 Brooklyn Brothers Apžvalga – Maistas 3/5

Na, ko gero, nėra reikalo vyniot ilgai į vatą. Paskaitę komentarus ir pačių Brooklyn brothers aprašymų apie restoraną, tikėjomės tikrai nemažai. Ech, kaip suklydom…

Pradėkim nuo to, jog picų kaina nelabai logiška. Mokant tokius pinigus tikiesi, jog gausi geros kokybės patiekalą. Taip taip, nesame iš po akmens išlindę, žinom kiek gali kainuoti geri produktai.

Pica tokia… Apie nieką. Ant labai plono, guminio ir kieto pado ne kažkas teuždėta. Pats padas šiek tiek perskrudęs ir apibarstytas džiuvėsiais. Kas valgant sukėle gan keistą jausmą, lyg būtumėm šaukštu kabinę maltus džiūvėsius.

Jokio ypatingo ar išskirtinio skonio nėra, keli ingredientai atrodo gan varganai palyginus su kelis kart pigesnėmis picomis. Šiaip esam kraštelių mėgėjai, dažniausiai picas sunaikiname iki paskutinio kąsnio, tačiau čia nelikome sužavėti. O keli pravėsę gabaliukai, parsivežti namo, tapo beveik nebevalgomi akmenys.

Gal nepataikėme, gal tai nėra tikrasis šios vietos skonis, o gal tiesiog nesuprantame plonos, džiuvėsiais apibertos picos malonumo. Nesinori siundyti didžiųjų žinovų, kurie tuoj ims dėlioti, kaip čia tas ir anas. Bet neskubėkit, įkvėpkit. Tiesiog mūsų manymu, šį kartą pati idėja, kad valgai „Amerikietišką Picą” triumfavo prieš gerą kokybę ir logišką kainą.

Brooklyn Brothers Apžvalga – Kaina 2/5

Daugelis gėrimų ir kitų užkandžių turi visai normalią kainą, nei per daug nei per mažai, kaip valgant centre. Tačiau picos….picos, už tokią picą mokėti apie 16€ vien dėl to, kad ji yra kitokio stiliaus ar receptas atsivežtas iš X ar Y šalies, tikrai neapsimoka. Nei pado skonis, nei dydis, nei patys ingredientai ant viršaus nesudarė tokios kainos jausmo.

Būsim atviri, pasiėmus picas iš American Pizza ar kitų „paprastesnių” vietų, pavalgysit daug sočiau ir gardžiau. Na tik gal į instagramą pasigirt nebus labai cool įsimesti.

Brooklyn Brothers Apžvalga – Verdiktas 13/20

Vieta tikrai patogi, tačiau ar grįžtume čia dar kartą? Tikrai ne. Kainos čia ne kasdieniam pasisedėjimui, o ir maistas tikrai nėra toks, dėl kurio turėtumėte leisti didelį kiekį pinigų.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentaras
  • Buvome vilnius outlet ka tik, prieme uzsakyma mergina sviesiais plaukais. Nesiklause visai ka uzsakeme nei picos dydzio kokio norime, nei ka prideti ir ka nuimti nuo jos.. veliau isputusi akis ziuri ir saukia, kad mes nepakartojome… nors 2 kartus pasakeme… sedi telefonuose nieko nemato ir negirdi… labai linkiu pasitaisyti nes antra karta ar noresis grysti reikes gerai pagalvoti..