Čeburekas Apžvalga

Čeburekas Apžvalga – Visai Kaip Pas Mama

2/5 - (1 vote)

Ar kas pasiilgo namų maisto? Juk kartais taip norisi cepelinų, bet “Jėzus kiek laiko užtruks juos gaminti”. Kartais pietum mieliau sukirstum šniceliuką negu burgerį iš Mc Donaldo. Na tai tada galbūt turime tau pasiūlymą. Vieną labiausiai, bent mums, patinkančiu naminio maisto vietų – Čeburekas. Taigi pažiūrėkime ar gerus čeburekus pasiūlys mums Čeburekas? 😀

Čeburekas Apžvalga – Aplinka 4/5

Viskas čia labai paprasta, keli staliukai, kėdės, kelios gėlės vazonuose. Užsisakai prie baro, pasėmei ir atsisėdi sau, kaip senoje geroje mokyklos valgykloje. Staliukai nėra patys didžiausi, tad nesusikrausite kalno lėkščių, bet vietos užtenka.

Labai smagu, kad čia visada švaru ir tvarkinga, interjero apdovanojimų tikrai nelaimės, bet visada smagiai čia pavalgome.

Čeburekas Apžvalga – Aptarnavimas 3/5

Na, valgyklėlė kaip valgyklėlė, čia tikrai negausite super šilto aptarnavimo, tačiau jo ir nereikia, kai ateini pigiai pavalgyti. Niekad neturėjome tikrai blogos patirties čia, o jei atvažiuosite link vakaro, žinoma, kad darbuotojai bus jau pavargę ir galbūt nepasitiks su didžiausia pasaulio šypseną. Tad viskas labai suprantama…

  Čeburekas Apžvalga – Maistas 4/5

Maistas čia labai paprastas tačiau tikrai neprastas, išgerkit čerką už kiekvieną kartą kada girdėjote šią fraze. Tačiau sunku kitaip ir išsireikšti, dažniausiai viskas būna labai skanu, patys čeburekai, cepelinai, ar žemaitiški blynai gerai paruošti. Na bet tokiose vietose viskas labai priklauso nuo to kas dirba virtuvėje. Kartais patiekalai turi daugiau aliejaus, gali pasiplaukioti net, kitais kartais viskas “perfekto”.

Čeburekai su mėsa tikrai dideli, tešla minkšta ir bendrai labai skaniai pavalgai. Kitas maistas, kaip cepelinai, bulvių blynai, ar žemaitukai gali truputį skirtis diena iš dienos. Labai plataus menių tikrai nesitikėkite tačiau rasi sau ką skaniai pavalgyti.


Produktai gan kokybiški ir laukti dažniausiai tenka iki pusvalanduko jei darai didesnį užsakymą. Kaip ir neturime realiai kuo per daug skųstis, tai ką vieta daro ji daro gerai, o visa kita tiktai “skonio” reikalas. Be to galite bare pasiimti atsigerti alaus, jei savo pietų be šio “saldumyno” neįsivaizduojate.

 

Čeburekas Apžvalga – Kaina 5/5

Kainos čia tikrai labai geros, pačios porcijos dydis užtektinas pavalgyti o ne tik užkasti. Čeburekai kainuos apie 1-2 eurus, o daugelis kitų patiekalų irgi nebus brangesni nei 4 eurai. Puiki vieta dienos pietums, vis geriau čeburekas negu Mac burgeris.

Čeburekas Apžvalga Verdiktas – 16/20

Jei mėgstate paprastą, sotų, skanų tradicinį maistą ši vieta bus tikras “saldainiukas”. Kažko stebuklingo čia tikrai nerasite, tačiau už tokią kainą gaunama kokybė yra labai gera o ir aptarnavimas dažniausiai būna labai draugiškas. Karšti Čeburekai ir Šaltas Alus, tik net į Palangą nereikia keliauti.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentarai
  • Aptarnavimas daznai buna gan siurkstus, ir dirbancios moterys kartais atrodo nenori taves matyti, bet pietus cia pigus ir greitai paruosiami.

    • Hm, dėl aptarnavimo pasakyti sunku, keik kartų buvome tiek lyg normalus. Bet beveik visada apsilankydavome tik vakare, tada gal per pietus kitaip būna. 🙂