Food Friends Apžvalga

Food Friends Apžvalga – Kai Nebesinori Būti Draugu

Rate this post

Ehhhhh… kai randi kažką tikrai gero, labai lengva tai vietai parašyti straipnį, net kai randi kažką tikrai tikrai blogo, žodžių kišenėje nereikia ieškoti. Bet problema atsiranda tada kai apsilankai vietoje, kuri geriausiu atveju butų įvertintą kaip MEH, ir tada pradedi mąstyt, o gal tik mum taip, nesinori nei bųti piktiem, nei skūstis per daug… tad lieki keistoje kryžkelėje…

Ilgai svarstėm, kaip pradėti šios dienos apžvalgą. Kartais vieta atrodo be galo šauni ir viliojanti, bet, deja, išbandžius tenka nusivilti.

Food Friends Apžvalga – Aplinka 4/5

Food friends – restoranas ant ratų arba kitaip – „food truck’as”. Šią vietą galite rasti savanorių prospekte, visai šalia „Lidl” ir „Tarp gėlių”. Susisiekimas patogus tiek važiuojant viešuoju transportu, tiek automobiliu, kurį, beje, galite pasistatyti prekybos centro stovėjimo aikštelėje. 

Restorano furgonėlis gana spalvingas, tad nepastebėti sunku. Aplinka tvarkinga, lauke šiltu metu galima prisėsti čia pat esančioje terasoje, tačiau pagrinde maistas čia gaminamas iššsinešimui.

Food Friends Apžvalga – Aptarnavimas 3/5

Aptarnavusios merginos buvo malonios, nors turime paminėti, jog reikėjo kiek palaukti, kol atidarė furgonėlio langą ir priėmė mūsų užsakymą. Pasikalbėti ar daugiau paklausti nelabai ir buvo kada. Iš skubių atsakymų ir, buvo galima suprasti, kad merginos, ko gero, turi darbo.

Tiesą pasakius, čia apsilankius susidarėme tokią nuomonę, jog nesvarbu kiek tiesos yra tame, kas sakoma klientui ar kokios kokybės maistas yra patiekiamas. Kodėl? Na, pradėkime nuo to, jog laikas, kuris yra pasakomas paklausus, kiek reikės laukti, yra visiškai neadekvatus. Mums buvo pasakyta, jog maistas bus pagamintas per 20 minučių, tačiau net atėjus vėliau teko pralaukti dar geras 15 minučių. Kaip supratome, nemažai palaukti teko ne mums vieniems. Taip tai nėra pasaulio pabaiga, bet jei pats dirbi juk gali žinot kiek užtruksi, o jei negali žinoti, užsidėk 5 minutes. Jau geriau į vietą ateiti ir iškart pasimti maistą, nei atkeliauti net vėliau nei sakytą ir laukti dar bereikalo, susidaro nekoks įvaizdis.

Ko gero labiausiai nuvylusį dalyką pastebėjome tik pradėję valgyti. Tiek meniu, tiek internetinėje erdvėje buvo teigiama, jog prie šonkaulių yra patiekiamos coleslaw salotos. Tačiau gavome ne coleslaw, o tas pačias, ne itin kobybiškas ir skanias, salotas, kurios buvo patiektos prie visų kitų patiekalų. Apie šį faktą nebuvome įspėti nei prieš perkant, nei atsiemus maistą, kas net ir turint darbo būtų užtriukę kelias akimirkas. Bendrai jautėsi lyg svarbu kuo daugiau pridaryti o ne kaip tai padaryti, kaip tas pažystamas kur visada lekia daryt bet nelabia svarbu kaip.

  Food Friends Apžvalga – Maistas 2/5

Kaip visada, norėdami išbandyti kuo daugiau išsirinkome gana nemažai. Štai mūsų vakaro pasirinkimai ir nuomonė apie juos:

Česnakinės vištienos juostelės tešloje. Vištiena be skonio, tešla persigėrusi riebalų. Prie šio patiekalo patiektos beskonės salotos, kurias sudarė keli lapai ir majonezas, o bulvytės taip pat deja nesužavėjo.

Salotos su vištiena – patiekalu tikrai nusivylėme… Vištiena buvo labai sausa, tiesiog įmestas padraskytas gabalas. Salotų lapai visiškai subliuškę beskoniam padaže. Skrudintos duonelės įmaišytos tiesiog į vidų, tad visiškai permirko ir skonio tikrai nepridėjo, nors prekiaujant maistu iššinešimui apie tai turėtų būti pagalvota iš anksto. Nei skonis nei pateikimas, deja, nedžiugino.

Vištienos burgeris – Situacija su vištiena nepakito nuo praeitų patiekalų. Taip pat kiek nusiminėm pamatę burgerio bandelę, kurios viršus buvo padegęs. Gal būt tai stiliaus pasirinkimas, kuris kartais pasitvirtina, tačiau mūsų skoniui, čia šis variantas nebuvo priimtinas. Bandelė neįpatingai skani ar minkšta, tad padeginimas skonį tik dar labiau pablogino. Bet ko gero labiausiai nedžiugino sūris. Gal nuskambės kiek grubiai, bet nors idėja taip patiekti sūrio gaminius tikrai puiki, kad ją išpildyti reikėtų naudoti geros kokybės ir tinkamai paruoštus produktus. Šį kartą, mūsų akimis, idėja nebuvo tinkamai išpildyta o sūris priminė iš pakelių sumušiniams skirta pigų variantą. Tačiau burgeris buvo valgomas, ir tikrai ne pats blogiausias kokį matėme, gal tikėjomės tiesiog per daug.

Kiaulienos šonkauliai – Taigi taip, coleslaw, kaip jau supratote, negavome. Bulvytės ir salotos – ta pati istorija kaip ir kituose patiekaluose, visi patiekalai atrodo trautki iš to pačio puodo. Patys šonkauliai valgomi, tačiau pasakyti, jog buvom sužavėti negalėtume. Mėsa buvo kiek sausoka ir sunkiai kramtoma. Kad ir kaip ten bebūtų, valgant su namuose rastom šviežiom daržovėm, gavosi gana padorus patiekalas.

Apibendrinant… Maistu patenkinti nelikome. Labai nustebome pamatę padažą. Jis supilstytas neuždarytose, popierinėse padažinėse. Prie beveik visų patiekalų pridėtas tas pats beskonis, plaukiantis salotų lapų ir, tikrai skonio nesuteikiančio, padažo mišinys. Bulvytės visiškai be druskos ar kitų prieskonių, atvėsusios tapo ne itin valgomos. Produktų kokybė nebuvo tokia kokios buvo tikėtasi, kol domėjomės vieta prieš nuvykstant.

Food Friends Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina rankų nenukąs. Porcijos užteks, jog liktumėt sotūs, tačiau kainos ir kokybės sąntykis galimai nedžiugins. Šį kartą užsisakytų patiekalų pakaktų užtektų dviems labai alkaniems ar trims kiek mažiau praalkusiems pirkėjams.

Sąskaita:

Kiaulienos šonkauliai – 7,50€.

Vištienos burgeris – 4,90€.

Salotos su vištiena – 4,50€.

Česnakinės vištienos juostelės tešloje – 5,50€.

Iš viso: 22,40€.

Food Friends Apžvalga – 13/20

Aptarnavimas gana malonus. Autobusiukas patogioje vietoje. Rasti tikrai nesunku, automobiliui vietos taip pat visada rasite. Į šios vietos meniu įtraukta ir vegeratiškų patiekalų, na, o maisto porcijų dydžio užteks užkišti alkį. Kainos čia nėra labai didelės, tačiau geros kokybės, ko gero, nereikėtų tikėtis.

Įprastai esame linkę į naujas vietas užsukti dar kartą, kad būtų lengviau susidaryti geresnį vaizdą. Deja, šį kartą grįžti nebesinorėjo. 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.