Star Pizza Jurbarkas

StarPizza Jurbarkas Apžvalga – Tiesiai į Žvaigždes

4.7/5 - (3 votes)

Šį kartą, keliaudami darbuotis už Kauno ribų, visai išalkome. Nusprendėme šturmuoti Jurbarką ir užsipulti, kokią maisto įstaiga. Na, užsipulti, gal per stipriai pasakyta, bet kai esi alkanas… na žinote… Taigi po kokios valandėlės jau buvome nusižiūrėję savo auką… Šiandiena jums trumpai apie StarPizza Jurbarkas.

Star Pizza Jurbarkas Apžvalga – Aplinka 4/5

Iš kart duodame pliusą aplinkai. Didelė aikštelė automobiliams, jaukūs staliukai lauke, ir gražus spalvų dizainas. Tikrai atkeliavus gali pasijusti lyg namuose. O ir staliukai nėra taip sugrūsti, kad reikėtų dalintis su kaimynu lėkštėmis. 

Vidus tvarkingas ir jaukus, tik gal kiek tamsokas, bet buvo gražus oras, sėdėjome lauke, tad apsidairyti viduje nebuvo ir ko. Bendrai, labai smagi vieta, tik kėdės galėtų būt kiek minkštesnės.

Star Pizza Jurbarkas Apžvalga – Aptarnavimas 3/5

Aptarnavimui didesnių nusiskundimų neturime, maistas atkeliavo greitai, o ir į pagrindinius klausimus mus aptarnavusi padavėja atsakė. Pats meniu gan aiškus ir gražiai pateiktas, tiesa nesitikėkite čia rasti kalno pasirinkimo, viskas čia trumpai ir aiškiai. 

Aptarnavimas mums patiko, netrukdė mėgautis maistu.

  Star Pizza Jurbarkas Apžvalga – Maistas 3/5

Užbėgsiu įvykiams už akių ir pasakysiu, kad maistas mums visai patiko, tik vieni patiekalai buvo šiek tiek labiau apgalvoti nei kiti….

Pradėkime, nuo kaip pats restoranas vadina, jų pasididžiavimo. Jautienos kepsnio patiekto ant lavos akmens. Patiekalas tikrai atrodo skaniai ir sultingai, o ir bendras pateikimas buvo tikrai gražus. Prie mėsos atneštos salotos ir padažai buvo skanūs… Tačiau…

Tačiau pati mėsa nebuvo pati kokybiškiausia, ir nors turėjome padažų, atrodė, kad mėsai verkiant reikia bent kažkokio paruošimo. Kepsnys jautėsi gan “blankokas” jei taip galima išsireikšti. Taip pat būtų smagu gauti lėkštę, į kurią galėtum perkelti mėsa kai nenori, kad ji keptų. Nes dabar arba valgai greitai arba degam!

Prie keptos duonos radome tiek pliusų, tiek minusų. Pati duona gan gražiai iškepus ir nėra per daug kieta, tad dantų neišsilaušite. Išsilydęs sūris ant viršaus ne tik smagiai atrodo, kai bandai atkelti gabaliuką, bet ir duoda puikų skonį.

Tačiau su česnakais turėjome problemą. Atrodo gražiai, kai pateiki česnakus būtent taip, bet dabar nei pats tarkuoji tą česnaką ant duonos, nei jo tiesiog užkandi. Su tiek sūrio norėjosi tiesiog jau iškarto “pagardintos”, o ne susikonstruok pats kaip nori…

Desertas buvo labai linksmai pateiktas, tiesa, jei nežinotume kas čia, turėtumėte labai ilgai įtikinėti, kad tai vis dėl to valgoma. Vazoniukas atrodo kaip… Na, tikras vazonas, bet valgyt iš tokio indo pasirodo yra gan patogu. Desertas buvo gaivus ir skanus, tad išnyko tiesiog akyse.

O dabar – pica… Hm, pica buvo paprasta, bet neprasta, kad ir kaip šis pasakymas nuvalkiotas. Padas plonas, bet gerai iškeptas ir nors ingredientų tikrai ne kalnas, visi jie dera tarpusavyje. Skoniu tikrai nenustebino, bet pavalgyti pakako.

Star Pizza Jurbarkas Apžvalga – Kaina 4/5

Kainos atžvilgiu viskas logiška. Už vakarienę sumokėjome gal apie 30 eurų. Žinoma, jautienos kepsnys ant lavos akmens jums atsieis apie 12 eurų, tačiau kaip ir sako meniu, čia juk jų pasididžiavimas, o ir perki tokį dalyką daugiau dėl patirties nei pavalgyti. 

Už gėrimus irgi nepalikome visos algos, o užkandžiai ir desertai telpą į 4-5 eurų ribas. Tad tiek privalgę, galų gale kainai neturėjome didelių pastebėjimų.

Star Pizza Jurbarkas Apžvalga Verdiktas – 14/20

Apibendrinant – graži aplinka su jaukiu interjeru, dailus maisto pateikimas ir gan nemažas meniu. Kainos nėra didelės, o porcijos užteks tam, kad pavalgytum. Maistas gal ir nebuvo kažkas įpatingo, bet vis dėl to išėjome su geresne nuotaika. 

Išbandyti bent vieną karta vien dėl pateikimo galima.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.