Ringaudų Picerija Apžvalga

Ringaudų Picerija Apžvalga – Nespręsk apie knygą iš jos viršelio!

Trumpai:

Dažnai gauname rekomendacijų užsukti į vieną ar kitą kavinę/restoraną. Ir nors tikriai džiaugemės aktyvumu, visų tiesiog negalime suspėti. Tačiau šį kartą užplūdus rekomendacijoms iš visų galų, nuspredėme, jog laikas apsilankyti Ringaudų Picerijoje.

4/5 - (1 vote)

 

Dažnai gauname rekomendacijų užsukti į vieną ar kitą kavinę/restoraną. Ir nors tikriai džiaugemės aktyvumu, visų tiesiog negalime suspėti. Tačiau šį kartą užplūdus rekomendacijoms iš visų galų, nuspredėme, jog laikas apsilankyti Ringaudų Picerijoje. Kažkaip seniai valgėme skaniai pica o ir naujai atsidarusioms vietomis, reik padėti… tik ar nesuklydo su rekomendacijomis?

 

Ringaudų Picerija Apžvalga – Aplinka 4/5

Aplinka labai paprasta, viskas eina išsinešimui, tad labai daug vietos ir nereikia. Viduje didelis picų pečius, du gėrimų šaldytuvai, vienas staliukas ir kelios kėdės, ant kurių dažniau prisėda laukiantys maisto. Tad vietoje valgyti, ko gero, nepavyks. Na, nebent valgysite mašinoje. Viskas švaru, nauja, tačiau tuo pačiu metu ir sterilu, nėra jokio vieno stiliaus ar VIBE.

Kadangi tai nauja vieta, čia labiau pastebėjimas nei kritiką, nes juk valgyt važiuoji o ne į paveikslų galeriją. Bendrai viskas labai patogu, kadangi prie pat aiktelės ir parduotuvės. Šalia picerijos įsikūrę Sushi&Grill bei žuvies ir gėlių kioskeliai. Tik be mašinos čia apsilankyti sunkiau, nes Ringaudu picerija dar nėra maisto išvežiojimo programėlėse… na viskas į ateitį.

Ringaudų Picerija Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Taigi vieta nauja tai aptarnavimas ypač svarbus, ir šį kartą nenuvylė, tik matyt darbo buvo daugoką tai mūsų padažas buvo užmirštas. Tačiau tai nedidelis dalykas, pats aptarnavimas – šiltas ir pagarbus. Dirbęs vaikinukas atsakė į kelis mūsų klausimus apie rekomendacijas bei patį gaminimo procesą. Ir ne, mes neatvažiuojam klausinėt 100 klausimų per patį piką, kai pradirbi su maistu tiek ilgai, stengiesi visus suprasti šioje srityje…

Ringaudų Picerija Apžvalga – Maistas 4/5

Pliusą iš tikro duodame už patiestą lapą po picos padu, realiai tai toks paprastas dalykas bet dažnai picerijos to nepadaro, ir gauni smagiai sumirkusia dėžę. Tas lapas gal ir nestebuklingas bet tiek pateikimui tiek išvaizdai padeda. Kalbant apie išvaizdą, į vata nevyniosiu, picos nėra pačios gražiausios…

 

Šį kartą jos buvo šiek tiek padegusios o ingrediantai nebuvo „fotogeniški” tačiau, mes stengiamės nevalgyti vien su akimis. Ir ką tu sau, pati pica tikrai skani. To skonio pagrindas, kad ir kaip keista, yra storesnis, minkštas ir skaniai iškepęs padas. Tiesa pasakius, kažkuo priminė senas American Pica, dar prieš tai kai tiesiog batono gabalas pasidarė. Būna juk, picos kraštai išmetami, o kita karta pradedi valgyti nuo kraštų. 

Tai su Ringaudu Picerija būtent padas dominuoja. Bet nelabai galime ką blogo pasakyti apie pačius ingrediantus, jie skanūs, ir daugelis atrodo švieži. Kaip už tokią kainą, (9.5e) tiek sotumu tiek ingrediantų kiekiu ant viršaus skųstis negalėjome.

Barbekiu – pica turi du mėsos pasirinkimus – jautiena ir vištiena, kas nėra labai dažnai sutinkama opcija picerijose. Pica gana soti, padas gerai iškepęs, minkštas. Tačiau mėsa šiek tiek per daug pakepta, tad kai kurie gabaliukai sunkokai kramtėsi.


Su ožkos sūriu ir karamelizuotais svogūnais – soti. Ožkos bei paprasto sūrio nemažai, karamelizuotų svogūnų taip pat nepagailėta. Kraštelis gardus, ir viską sudėjus šis pasirinkimas, nors ir vegetariškas, buvo daug geresnis nei pirmasis.

Ringaudų Picerija Apžvalga – Kaina 4/5

Atsiskaityti už picas galima tiek grynais, tiek kortele. Dvi picos ir du padažai kainavo ~20e. Bendrai, kaina rinkos atžvilgiu neblogą, dabar 32 cm pica už 10e – standartas. O čia ir padas storas, ir pasirinkimas nemažas, bei įdomesni ingredientai keliauja nei kokioje Express Pizzoje. Na tik tas vizualinis pateikimas kiša koją…

Ringaudų Picerija Apžvalga Verdiktas – 15/20

Taigi nors pirmas blynas, tai yra pica mums gavosi prisvilusi, skonio atžvilgiu likome gan patenkinti. Šioje picerijoje gan nemažas pasirinkimas, mandagus aptarnavimas, ir skanios storapadės picos. Dar yra kur pasistūmėti ir padirbėti, vis tik rekomenduojame užsukti ir paragauti Ringaudų Picos!

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.