Hongyan Apžvalga

Hongyan Apžvalga – Kinų Maisto Šventovė Kaune

3.5/5 - (4 votes)

Tik išvašiavus iš Raudondvario pl. esančio žiedo, dešinėje stovi baltas kioskelis iš pirmo žvilgsnio primenantis vaisius šalia gatvės pardavinėjančias parduotuvėles ar turgaus kioskelį, tikrai nepasakytumėte, kad būtent šioje vietoje galite rasti vienus skaniausių sushi ir Kinų maistą Kaune.

Hongyan Apžvalga – Aplinka 4/5

Užėjus patenkame į ankštoka įėjimą, tad didesnė kompanija tikrai vienu metu negalės išsirinkti maisto. Bet kadangi tai greito maisto įstaiga, ir maistą čia galima tik išsinešti, tam neskiriam labai daug dėmesio.

Hongyan Apžvalga – Aptarnavimas 3/5

Užėjus merginos pasisveikina, bet net nepakelia akių, kažką piešia ant lapo, kalbasi tarpusavyje. Viso aptarnavimo metu nelabai kreipiamas dėmesys į klientus ir dažniausiai užsiimama savais reikalais ar kalbomis. Apima tas smagus jausmas, lyg tau čia paslaugą darytų ir turėtum džiaugtis ir ačiū pasakyti, kad išviso esi aptarnaujamas.

Hongyan Apžvalga – Maistas 4/5

Iš plataus meniu išsirinkus norimus patiekalus užsisakėme ir trindami rankomis bei alkanais pilvais laukėme rezultatų. Ilgai laukti tikrai nereikia ir jau po keliolikos minučiu keliaujame degustuoti maistą. Porcijos tikrai didelės, o ir kainos visai nesikandžioja. Suši susukti labai tvarkingai, juos lengva paimti, jie nekrenta ir nesubyra vos juos spustelėjus.

Tiek sojos, tiek wasabi, tiek imbiero pilnai užtenka vienai porcijai. Suši tirpsta burnoje ir greitai dingsta nuo stalo. Visi patiekalai patiekemi su ryžiais ir kopūstais, kas jau manau tapo standartas visuose Kinų restoranėliuose.

Hongyan apžvalga

Mėsa skani, ryžiai išvire pakankamai gerai, o ir kopūstai supjaustyti bent jau ne kumščio dydžio gabalais. Padažų ir aliejų nėra tiek daug kad išbėgtų per visus kraštus ar užgoštų pačio patiekalo skonį.

Beto, jei esat įsitikinę, kad tikrai valgėte skanią saldžiarūgštę sriubą, turime jus nuvilti ir kartu pradžiuginti, nes tikrai tikrai rekomenduojame išbandyti ją būtent čia. Po jos kaip Gustavas net iš kėdės išvirsti.

Hongyan Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina atitinka vietą, čia tikrai nereikės palikti visos algos. Kaip tokioje vietoje įsikūrusiaim restoranėliui, viskas subalansuota. Tik deja čia negalima atsiskaityti kortelę, tad pasirūpinkite grynais išanksto.

Hongyan Apžvalga Verdiktas – 15/20

Nors tai nėra tobula vieta visais aspektais, tačiau maisto skonis ir kokybė nuostabūs. Rekomenduojame šią vietą visiems Kinų maisto ir suši mėgėjams.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.