Liuks Kebabai Vitebskas Apžvalga

Liuks Kebabai Vitebskas Apžvalga – Kartais Kebabai Būna Liux

3/5 - (2 votes)

Taip, nuoširdžiai pasakius, jau nepamenam kada valgėm tikrai skanų, sotų ir dėmesio vertą kebabą… sunku rasti kažką gero o ir pataikyti ant „geros” pamainos nėra lengva. Tai nereiškia, kad Kaune blogi kebabai, tik reikia labiau paieškoti tos tikrai geros vietos.

O kartais naktį norint valgyti lieka tik vienas kebabų taškas – Liuks Kebabai. Smagiai tik tai, kad kartais iš “sąrašų” išbrauktos ar seniai lankytos vietos netikėtai pardo šį tą naujo, tad kaip nepabandysi.

Liuks Kebabai Vitebskas Apžvalga – Aplinka 3/5

Ši kebabinė stovi senojo prekybos centro “Vitebsko” prekybos centro kieme. Mažiau pažystantiems Kauną, geresnis kelrodis, ko gero būtų Kalniečių parkas.

Lokacija lengvai randama ir matoma. Kebabinės koskelį galite pasiekti viešuoju transportu, autobusų stotelė nutolusi ne toliau nei už 100 metrų.

Aplinka čia labai paprasta. Nedidelis baltas kioskelis, apklijuotas meniu ir galimais pasirinkimais. Prisėsti galimybės gali nepasitaikyti, na, nebent vasaros metu kur vienas kitas staliukas atsiranda. Kai tokiai įstaigai, aplinka nei kuo girt nei kuo skūstis.

Liuks Kebabai Vitebskas Apžvalga – Aptarnavimas 3/5

Apie aptarnavimą nėra daug ką ir kalbėti. Viskas priklausys nuo to ant kokios pamainos užsuksite ir ant kiek „pažystamas” būsite. Dažniausiia apatarnavimu čia labai skūstis negalime, tačiau tikrai nepavadinčiau jo maloniu.

Žinot tą jausmą, kai atrodo tu turi dar ačių pasakyti, kad leido tavo užsakymą priimti. Tai pasitaiko retai, bet kartu gali stipriai atbaidyti naujus klientus.

  Liuks Kebabai Vitebskas Apžvalga – Maistas 3/5

Čia esame valgę keletą kartų, tad bendrai apžvelgsime išbandytus pasirinkimus.

Kebabai:

Niujorko – šis mus gana smagiai nustebino. Kebabas neplaukia nuo padažo, lavašas traškus. Viduje gana padorus kiekis vištienos. Gal tik bulvytės kiek pagadina viską, ypač jei valgoma ne iš karto, nes viskas pasidaro kiek sprangoku miksu. Tačiau valgant vietoje šią problemą apeisite.

Meksikonas – dar vienas gana naujas kebabas. Skoniu, mūsų manymu kiek nusileidžia Niujorko, tačiau tikrai įdomi ir džiuginanti naujovė. Meksikonas mums pasirodė sotus ir kuomet deramai paruoštas, tikrai vertas dėmesio norint greitai prikimšti pilvą.

Pita – esame pitų gerbėjai. Čia, kaip ir daugelyje kitų vietų, patiekalo skonis tikrai stipriai priklauso nuo dirbančio kolektyvo. Bet dažniausiai, jei pitą valgysite iš karto ar po neilgo laiko tarpo nuo pagaminimo, liksit sotūs ir gana neblogai užvalgę.

Įprasti kebabai – kaip ir pitos, skonį dažnai lemia gamintojos. Kuomet viskas neplaukia padaže, lavašas gerai paskrunda ir ingredientai šviežūs – gaunasi visai padorus kebabas. Jei nepasiseka…na patys žinot kaip tada būna… Bet, ko gero, tokią skonio loteriją galima sutikti ne tik čia.

Tai viena iš kebabinių kurios vis lieka kaip varaintas renkantis maist. Bet su tuo va bang elementu gali gauti kažką, na ką nelabai norėsi valgyti…

Liuks Kebabai Vitebskas Apžvalga – Kaina 4/5

Kebabų kainos prasideda nuo 3.2€, kebabai lėkštėje – 4,2€, pitos nuo 3€. Labai logiška kainą, neikada nesijauti sumokėjas per daug ar gavęs per mažai. Sunku ką padiskutuoti kai kainos kaip „kebabinėje”.

Liuks Kebabai Vitebskas Apžvalga Verdiktas – 13/20

Vieta patogi. Maistas įperkamomis kainomis, gan sotus. Gal ir ne patys skaniausi miesto kebabai, bet pasirinkti, ko norėtų, galės kone kiekvienas. Šilto ar draugiško aptarnavimo visada tikėtis nereikėtų, tačiau nepavakarieniauti į tokią vietą keliauji…

Kad ir kaip ten bebūtų, vieta gera o ir kebabai nenuvils. Dabar reikia sudaryti kebabų lentele ir dėti kebabines, kaip kažkada „Top Gear” darydavo su vairuotujų greičiais.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentaras