Snack King Apžvalga

Snack King Apžvalga – Visi Pasveikinkite Karalių

Rate this post

Maistas 4/5

Aptarnavimas 4/5

Kaina 4/5

Aplinka – 5/5

Ar jums būna, kad užplūsta nostalgija važiuojant pro seniai lankytas vietas? Mums būna, kai keliauji ir pagalvoji “seniai vis dėl to buvom Snack King”. Vedami nostalgijos nusprendėme pagaliau vėl užsukti.

Nors šį kartą didelis Snack King logotipas ir buvo nuimtas tvarkymui, aplinka čia visada jauki. Vieta įsikūrusi gan patogioje vietoje, šalia parduotuvės. Lauke yra stovėjimo aikštelė ir terasa su staleliais norint valgyti lauke. Viduje viskas šviesu ir tvarkinga, yra vieta žaisti vaikams, dekiai užsidengti jei šalta ir knygų paskaityti kol laukiat maisto. Šį kartą peržiūrėję dideliame ekrane surašytą meniu nusprendėme pasimti jų firminį macho sumuštinį, burgerį ir žinoma belgiškų blynų.

Prie kasos dirbusios mergaitės maloniai atsakė į klausimus ir priimė mūsų užsakymą. Atsisėdę pavartėme kelias knygas, žinoma vaikiškas, gavome savo maistą dideliame krepšyje. Tik deja, šį kartą mūsų rinkinyje trūko gėrimo, tačiau buvome jau toli ir nebuvo vera grįžti atgal.

Macho sumuštinis buvo skanus, kaip visada, jis gan sotus ir kaina tikrai logiška. Traškučiai ir garnyras suteikia meksikietišką skonį, valgant visakas nekrenta per kraštus. Deja, burgeriu teko šiek tiek nusivilti, bandelė nebuvo minkšta, ir pati vištiena buvo šiek tiek sausoka. Tai nesugadino skonio, tačiau ir rekomenduoti dėl to negalime. Bulvytės, deja, nepraskaidrino nuotaikos. Jos buvo lyg guminės ir skoniu nepasižymėjo.

Tačiau belgiški blynai… Čia jau visiškai kita kalba. Jei esate smaližiai tai čia – bus rojus. Nors padažo galėtų būti daugiau, tačiau pats blynas saldus ir skanus, o šiltas būna dar skanesnis. Blynai desertui ir šį kart suminkštino mūsų šaltas širdis. Jei ieškote kažko įdomiesnio šios dienos pietums ar vakarienei – tikrai užsukite, nors ir netobula, čia skanu, greita ir kokybiška.

Snack King Apžvalga – Verdiktas – 17/20 – Skanus ir nebrangus, greitas maistas nuo sumuštinių iki blynų. Geras aptarnavimas ir visada gera kokybė. Užsukite išmėginti, blynus ir macho. Tikrai rekomenduojame.

Snack King internetinė svetainė

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.