Kebab Point Apžvalga

Kebab Point Apžvalga – Nu Tu Susuk Man Kebaba

3.7/5 - (4 votes)

Kebabai, kebabai, o kas nors dar pamena tuos senus laikus, kada kebabas būdavo naujovė ir tik keliose vietose galėjai rasti kokį furgoną kuris tau tokį keistą dalyką galėdavo pasiūlyti. Dabar tai atrodo neįsivaizduojama, net beprotiška, juk ant kiekvieno kampo, iš kiekvieno lango kažkas suką ir bando jums parduoti kebabiuką… Tačiau pagrindinė problema su šiuo maistu yra tai, kad dažniausia jis nuvilia, ar pamenat kada valgėte tikrai skanų kebabą? Tokį kuriuo reikia net pasimėgauti, mes seniai jau tokio nerandam, tad nusprendėme vedami tokių paieškų užsukti į Kebab Point, gal tai bus naujas mūsų „taškas„.

Kebab Point Apžvalga – Aplinka 4/5

Aplinka turiu pripažinti skiriasi nuo daugelio Kaune sutinkamų kebabinių ir kartu yra lygiai tokia pati kaip ir visos. Taip čia ne furgonas o visa pastato dalis, su vietomis prisėsti ir pavalgyti bei erdviu ir šviesiu “laukiamuoju”. Tačiau viskas labai paprasta ir sterilu, nuotraukos sudėtos ant meniu tiesiog kvepia “trauktos iš Interneto” ir truputį gali pasijausti toks tept lept mastymas. Nors čia ir rasite daugiau įdomių variantų negu tiesiog kebabas ir kebabas lėkštėje.

Vėlgi, smagu turėti daugiau vietos ir sau šiltai bei sausai laukti savo kebabėlio. O ir vaikams yra šioks toks kampas, kad kol lauksite nereiktų visą laiką jų užimti. Tad Bendrai tikrai daug geriau už furgoną, tačiau labai šiltai čia nesijauti.

Kebab Point Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Aptarnavimu likome nei patenkinti nei nusivylę, pradžioje šiek tiek turėjome sunkumų užsisakant ir išsiaiškinant kas kaip yra. Na paprastą kebaba perkant tikrai nebus bėdų, bet jei paklausite kas ten ar kaip, galite turėti problemų suprantant ką visgi norimą pasakyti. Tai nėra per didelė problema, o pasiaiškinti ar ženklais susirodyti mes mokame, tad tikrai neteisiame už netokias geras lietuvių kalbos žinias.

Maistas buvo paruoštas greitai ir virtuvės matoma dalis atrodė gan tvarkingai, už prekystalio sukosi keli darbuotojai, labai gerai „apšokinėjo visus” ir po kelių akimirkų jau keliavome namo su savo skanėstais.

Kebab Point Apžvalga – Maistas 3/5

Užbėgu įvykiams už akių ir iškarto sakau, pirmą pažiūrėkite nuotraukas o tada man pasakykite ar jūsų nuomonę tai bus skanu… Na pripažinsiu, kad labai blogai nebuvo, viską suvalgėme, tad čia tikrai “valgoma”. Bet vaizdinė kokybė buvo labai labai prasta, kebabas buvo visiškai suplyšęs ir po kelių kąsnių turėjome pereiti į lėkštės ir šakutės rėžimą. Bendrai visų patiekalų vizualinė kokybė labai neviliojo juos išmėginti.

Mėsa kebabe buvo ganėtinai skani ir minkšta, ji tikrai atitinka “kebabų” kokybės standartą. Ir pačio padažo čia vietomis labai taktiškai panaudota, vietomis atrodo visai pamirštas. Keisčiausia tai, kad naudojamas padažas čia, bent mūsų nuomonę, pagadiną bendrą skonį, tiesiog kai kurie prieskoniai mušą viršų apart visko kito.

 

Picos Kebabas, nes manau tik taip galima jį pavadinti buvo vienas keisčiausių dalykų, jis ne tik keistai atrodė, bet ir turėjome dar pasukti smegenines kaip jį valgyti, ar kasti visą, ar pjauti per pusę. Didžiausia problema su šia sukta pica buvo tai, kad ji buvo be galo sausa, kraštai buvo traškūs, bet be gėrimo visa kita tikrai bus sunku sudoroti. Skonio atžvilgiu lyg viskas kaip ir kebabas, tik jis šiek tiek sunkiai suprantamas, viskas taip be temos jaučiasi, keistai išdėliotą. Gal dar karštas šitas patiekalas suvartojamas ir visai kitaip.

Kebabas dėžutėje buvo vienintelis kuris atrodė tikrai padoriai, tačiau ir čia truputį nusivylėme, viskas buvo labai keistai sumaišyta, tad ant viršaus suvalgai svogūnus o kažkur giliai gali rasti mėsos normaliai. Toks jausmas, kad reikia gavus šį patiekalą dar su šake pramaišyti, žinot kaip vaikystėje manų košę. Čia mėsa irgi buvo ganėtinai neblogai paruošta, daržovės taip pat nesijautė stovėjusios kelias dienas. O ir porcijos dydis pakankamas užkrimsti, tačiau truputį nesuderintas patiekalas jaučiasi, išduosiu maža paslaptį, šią dėžutę mes suvalgėme pačia pirmą, kol kiti patiekalai ėjo per du kart.

Mėsa skani, pateikimas gal ir neblogas, produktai neatrodo pasenę, tačiau niekas nesirišo į vientisa skonį. Galbūt užsuksime dar kartą po kokių metų pažiūrėti kaip pasikeitė, tačiau dabar, tai į mūsų TOP kebabų sąrašą nepapuola.

Kebab Point Apžvalga – Kaina 3/5

Šioms dienom kaina labai standartinė, nesitikėkite nusipirkti kebabą už pora eurų, beveik visi patiekalai prasideda nuo 3-4 eurų. Kaip į kaina paimti lokacijos nuomą, kad tai nėra tik furgonas, ir kad siūlo truputį kitokį pasirinkimą, viskas tampa ganėtinai logiška.

BET mūsų gauto maisto kokybę galima buvo gauti 70% visų kebabinių, ir deja pigiau, tad liekame tokiame viduriuke, kada suprantame sprendimus, tačiau gerai jų vertinti vis-tiek negalime.

Kebab Point Apžvalga Verdiktas – 14/20

Klausimas pagrindinis toks, ar mes čia grįžtume dar kartą? Deja, ši vieta nesisuka pirmosiose vietose kai kalba eina apie kebabus. Šiek tiek didesnė kainą, gan paprastas nors ir įdomesnis pasirinkimas, ir pačio maisto kokybė lėmė, kad galima rasti labai panašių variantų pasukus už kiekvieno kampo. Jei išbandysite manau tikrai gerai pavalgysite, tik didelis klaustukas liks ar visgi “skaniai”.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentarai
  • Na čia reikia surasti savo favoritą, tada yra labai skanu. Aš visuomet prašau Doner su labai nedaug padažo, pamaišant švelnaus ir aštraus. Česnakinio vengiu, nes jis kaip Hellmanns majonezas – riebus ir neskanus.
    Tokia kombinacija yra aukščiau kitų vietų Kaune.

  • Kebabai tai tikrai pasitaike skanus, bet su aptarnavimu kazkeik sunkiau buvo, nesuprato ko tiksliai norejome ir padare ne to dydzio kebabus. Bet apart to tai vieni skaniausiu kebabu aplink kaun1.

    • Tada kai mes buvome, tik vienas iš darbuotojų kalbėjo lietuviškai kažkiek, kiti sunkiai. Mums nebuvo didelių problemų, susikalbėjome tiek angliškai tiek ženklais, bet suprantu kodėl tai gali šiek tiek erzinti. 🙂