Adana Kebabai Apžvalga

Adana Kebabai Apžvalga – Ne, Čia Ne Sinano Kebabai

5/5 - (1 vote)

Kaip sužinoti ar esi kebabų žmogus ar ne? Sunkus klausimas. Bet turbūt skanaus, neplaukiančio padaže ir dosniai prikrauto gardžių produktų suktinuko… tikrai niekas neatsisakytų. Vilniuje turėjome vieną susidūrimą su metro ilgio kebabais iš Sinano, kuris mus net labai sužavėjo. Tad kai išgirdome kad panaši vieta atsidarė ir pas mus iškart aplankėm ją. Tačiau ne, čia ne Sinano kebabai, čia kiek kitaip, tad šiandiena Adaną Kebabai apžvalga.

Adana Kebabai Apžvalga – Aplinka 4/5

Šį greito maisto restoraną galite rasti Baltų prospekte, visai netoliese Šilainių Lidl, priešais Hesburger. Susisiekimas patogus tiek autobusu, tiek automobiliu. Savo transporto priemonę galėsite pasistatyti čia pat esančioje stovėjimo aikštelėje kurioje rasite ir Express Pizza.

Restorano aplinka gana paprasta. Ko gero, nieko nenustebins paprastas kioskelio tipo namelis. Užėjus vidun galite prisėsti prie vieno iš keletos staliukų viduje.

Atsidarius ši vieta bandė įgauti garsiųjų Vilniaus Sinano turkiškų kebabų dvasią. Kaip supratome iš filmukų bei įvairių post’ų, tai tų pačių savininkų kūrinys. Tačiau ilgai netrukus, nors maisto gamybos bei pasirinkimo nepakeitė, kebabinė pakeitė savo vardą į Adaną. Kodėl taip įvyko – nežinome, bet Sinano vardas vis šmėstelėdavo vienur kitur, tad prisiminus nuostabius momentus Vilniuje, nuspręndėme išbandyti ir Kauno asortimentą.

Adana Kebabai Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Aptarnavimas čia gana malonus. Darbuotojai atsako į norimus klausimus ir padaro pakeitimus pagal jūsų prašymą. Gaila tik, kad kartais sumaišo užsakymus ir pavyzdžiui įdeda ne tą padažą ar panašiai. Taip nutiko, deja, kelis kartus, bet visiem pasitaiko nedidelių kliurkų.

Kas mums tikrai patinka šioje vietoje, tai kad maistą pradeda šildyti ar paskutinius apkepimus daro tik jums atėjus, tad maistas visada bus šiltas, o ne atvėsęs ir kokiam maišelyje prastovėjęs.

 Adana Kebabai Apžvalga – Maistas 4/5

Meniu čia tikrai labai nedidelis, tad nereikės ilgai sukti galvos renkantis patiekalą. Rinktis galite iš kebabų lavaše ir lėkštėje, mėsos lėkštės su bulgur kruopomis, salotų su mėsa ar lešių sriubos. Negalime pasakyti, kad maistas labai labai skanus, kebabas lėkštėje su graikišku padažu vis patraukia mūsų pilvus grįžti. Tad bent vieną kartą paragauti šioje vietoje gaminamo maisto būtiną.

Labai įdomi idėja naudoti ne kebabų mėsą, o jautienos ar vištienos šašlykus. Taip, tai užtrunka kiek ilgiau ir per penkias minutes kebabo galbūt negausite, tačiau skonis, mūsų manymu, yra daug geresnis, o ir valgyti drąsiau, kad ne kokią katieną valgai.

Šaunu dar ir tai, jog kebabams lėkštėje čia naudojamos ne fri bulvytės, o bulvių skiltelės su odele. Taip bulvės daug ilgiau išsilaiko šiltos ir skanios, o ir joms atvėsus nereikia graužti guminių, kietų lazdelių.

Nemėgstantiems netvarkos lėkštėje – geros naujienos. Salotos prie patiekalų (išskyrus kebabų lavaše) dedamos atskirai. Jos čia pašlakstomos granatų koncentratu ir prieskoniais, tad net ir valgant jas kiek vėliau ar net kitą dieną, pasimėgauti ne paršiukams tinkamu jovalu, o gardžiomis, šviežiomis salotomis.

Bet ne viskas čia labai jau nuostabu. Karts nuo karto tenka nusivilti kebabais lavaše. Ne, padažo čia neperkrauna, daržovių ir mėsos tikrai pakanka, tačiau pasitaiko, jog lavašas būna per mažai pakeptas ir labai greitai sutęžta, o pastovėjusį gali valgyti tik su šakute iš lėkštės. Tačiau tai pasitaiko nedažnai, o jau spėjome šią vietą aplankyti nemažai kartų. 

Adana Kebabai Apžvalga – Kaina 4/5

Tai tikrai nėra pigus kebabų kioskas, maži kebabai čia prasideda nuo 4 eurų o lėkštėje atsieis apie 7 eurus. Tačiau gaunate pakankamai kokybiškos mėsos ir daržovių kurių turėtų užtekti prikimšti pilvams.

Šiek tiek mažesnė kainą ar didesnis pasirinkimas duotų šiai veitai daugiau patrauklumo ir mūsų taškų, bet tikimės tik augimo ir tobulėjimo.

Adana Kebabai Apžvalga Verdiktas – 16/20

Patogi vieta ir malonus kolektyvas. Vienos porcijos tikrai užteks pilvui pripildyti, mėsa primins vasarą ir taip mėgiamus šašlykus, o kainos tikrai nėra neįperkamos. Sudėjus visus pliusus ir minusus, na, sakytume, jog tai vieta, į kurią būtų verta užsukti bent vieną kartą. 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.