Munchies Restoranas Apžvalga

Munchies Restoranas Apžvalga – Mmmm… Jūs Rimtai?

Trumpai:

Ką darai, kai nori penktadienio vakarą pažiūrėti kokį gerą filmą ir sukimšti skanų burgerį? Žinoma, greičiausiai atsidarai Wolt ir bandai kažką atrasti. Štai pastebi Muncies Bar, jau ne kartą matytą pavadinimą. Atrodė gera idėja pasmaguriauti gerais, sočiais burgeriais. Bet kažkoks nesmagus nepasitikėjimo jausmas, apėmęs nuo pat pradžių, šiandien, deja, buvo teisus.

2.7/5 - (3 votes)

Ką darai, kai nori penktadienio vakarą pažiūrėti kokį gerą filmą ir sukimšti skanų burgerį? Žinoma, greičiausiai atsidarai Wolt ir bandai kažką atrasti. Štai pastebi Muncies Restoranas, jau ne kartą matytą pavadinimą. Atrodė gera idėja pasmaguriauti gerais, sočiais burgeriais. Bet kažkoks nesmagus nepasitikėjimo jausmas, apėmęs nuo pat pradžių, šiandien, deja, buvo teisus.

Munchies Restoranas Apžvalga – Aplinka 4/5

Aplinka jauki, tvarkinga. Šis restoranas/baras savo „brandą” tartum bando sukurti neįpareigojantį ir visiems prieinamą. Gaila, bet užėjus vidun randi tą patį, seniau čia buvusio restorano baldų ir interjero derinį. Viskas gražu, tačiau šiek nejaukiai pasijunti, kuomet ateini tiesiog prigrūsti pilvą riebiais burgeriais. Kad ir kaip ten bebūtų, vietos, užsukus su kompanija, tikrai nepritrūks.

Bandant čia pasisvečiuoti tamsiuoju paros metu, gali būti keblu. Lauke nėra jokių užrašų ar nuorodų, tad galimai teks paklaidžioti.

Susisiekimas viešuoju transportu turbūt ir negali būti paprastesnis, juk restoranas praktiškai tame pačiame pastate, kaip ir autobusų stotis.

Munchies Restoranas Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Užsisakant išsinešimui, įvertinti aptarnavimą – gana sunki užduotis. Bet maistą gavome labai greitai, aptarnavusi mergina šiltai palinkėjo „skanaus”. Tad sakytume, aptarnavimas neišskirtinis, bet malonus.

Munchies Restoranas Apžvalga – Maistas 1/5

Būsim atviri, esame valgę galybę skanių, kokybiškų burgerių už tikrai piniginei malonias kainas, tad kai kažkas mums siūlo burgerį už 12 eurų, turbūt suprantama, kad tikimės geros kokybės.

Čia… sunku net pasakyt kas čia. Pažįstat jausmą, kai laukiat nesulaukiat, kol grįšite namo, tačiau vos pamatę maistą susigadinat nuotaiką visam vakarui? Tai taip vat ir galėtume trumpai apibūdinti šią „vakarienę”.

Suvokimas, kad liksime alkani, atkeliavo vos pradarius dėžutę. Sudegusios bandelės ir, nepaisant nemažo kepimo popieriaus kiekio, riebaluose permirkusi dėžutė… ne kokia pradžia. Ir taip, taaaaip, maistą valgėme ne vietoje, bet ir ne į Rygą vežėmės jį, tad jei tavo patiekalas, kurį pardavinėji išsinešimui, tampa vizualiai nevalgomu po 20 minučių, reiktų šiek tiek pasimastyti arba bent jau informuoti, kad valgyti „ant smūgio”.

Pakalbėkim dar apie bandeles. Nutrenkit mus žaibais, niekaip nesuprantam, ar taip sunku paskrudint bandelę, jos nesudeginant? Ar čia iš karto angliuką prie burgerio prideda, kad skrandžiui butu lengviau suvirškinti tokį jovalą? Vieną yra šiek tiek apskrudinti bandelę, visai kita turėti juodą, nevalgomą bulkos gabalą. Nežinom kaip jums, bet tai iškarto parodo, kiek dėmesio ir kokybės čia skiriama maistui.

Labai smagu, kad restoranas nori gerbti jautiena ir t.t… bet alio, nu nuo kada paplotėliai išsinešimui kepami „medium-rare”? Ir dar jokiu būdu apie tai neįspėjant kliento? Patinka jausti žalios mėsos skonį savo burgerį? Super, bet bent kur nors parašyk ką ruošiesi daryti? Ar mum reikia apie kiekvieną patiekala patiems klausti? O dar tai, kad prieskonių, vargšė mėsytė, turbūt nelabai mačius buvo nepridėjo nei per ką.

Taip, kiek apgraužėme šonus, bet nusivylimas ir alkis visiškai mus nukovė, tad ingredientų šviežumo ir kokybės pakomentuoti nebeliko jėgų. Jei taip atvirai, aš girtas tokius „eksperimentinius” burgerius darau, ir tai bent nesijaučia toks random visko kratinys.

Munchies Restoranas Apžvalga – Kaina 2/5

Už 2 burgerius sumokėjome netoli 20€. Kainos įperkamos, bet gavus tokią kokybė, rankos taip ir nusvyra.

Pasilepinti ir sumokėti daugiau – nėra problema, ypač kai nori kažko “įdomesnio”, bet čia neradome nieko verto dėmesio. Aplink pilna įdomesnių vietų, kurios pasiūlys kokybiškesnį ir daug įperkamesnį maistą.

Munchies Restoranas Apžvalga Verdiktas – 11/20

Nevyniosim į vatą. Šios vietos nerekomenduotume, o ir patys čia užsukti daugiau neplanuojame.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.