Piatto pizza & grill apžvalga

Piatto Pizza & Grill Apžvalga – NEapskritas apskritimas

4.5/5 - (2 votes)

Gavus rekomendacijų ir nekartą pravažiavus pro šalį, pagaliau nusprendėme šeštadienio popietę skirti Piato restoranui. Įsirengęs galbūt ir ne pačioje palankiausioje vietoje, tačiau nemaža stovėjimo aikštelė ir šiek tiek gamtos už lango suteikia šiai vietai pliusą. Tik įėjus pro duris pasitinka jauki atmosfera, pilna žurnalų, augalų ir kitų dekoracijų.

Piatto Pizza & Grill Apžvalga – Aplinka 4/5

Kaip jau tampa madinga mūsų krašte interieras tamsių solidžių spalvų, tačiau ryškios kauno nuotraukos ant sienų išlygina tamsius atspalvius. Pliusą dedame greitam ir kokybiškam aptarnavimiui, nors derėtų pastebėti, kad atėjus didesniam kiekiui žmonių buvome kuriam laikui gerokai užmiršti. Atnešus meniu ir apžiūrėjus gan platų, bet ne per didelį meniu, nusprendėme paragauti Piato picos ir kepsio pavadinimu „Škotas”, juk vis dėlto čia Piatto pizza & grill. Alaus pasirinkimas mus nustebino, dažniausiai randame švyturio, kalnapilio firmos alų, tačiau čia mus pasitinka Vilkmergės ir Genio gamyklos tiek tamsus, tiek šviesus tiek baltas alus.

Piatto Pizza & Grill Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Toks, vien alaus meniu pasirinkimas ir tikrai padori kaina, leidžia šiai vietai būti puikiam pasirinkimui vakarui su draugais. Tačiau ties čia pliusai ir baigėsi. Vos gavus kepsnį iškart pasimatė problemos. Kepsnys atrodė graudžiai, garnyras lėkštėje atrodė nudrėbtas kaip panuolė, bulvytės visiškai beskonės. Mėsa buvo be galo sausa, apdegusi ir springi, nei garnyras, nei bulvytės nepataisė patiekalo skonio, tad kepsnys keliavo į išsinešimo dėžutę, vėliau buvo atiduotas šuniukui.

Piatto Pizza & Grill Apžvalga – Maistas 3/5

Bet kaip pica? Nors picos čia tikrai nepačios pigiausios, tačiau ir čia teko nusivilti. Atkeliavusi pica buvo panašesnė į kiaušinį nei į pica. Padas, nors gerai iškepęs iš išorės, valgant buvo lyg guminis, jautėsi mažai iškepes sluoksnis viduryje. Nors picos būtu pakakę ir dviem žmonėm, užbaigti jos kažkodėl nesinorėjo. Ingridientai ant picos taip pat sumesti bet kaip, o ir ne itin daug jų tebuvo. Tad ir pica likome nusivylę.

Pavalgę išėjome šiek tiek suglumę, nors aplinka, pasirinkimas ir apatarnavimas atrodė nemažai žadantys, tačiau sausa ir sudegusi mėsa, bei skoniu ir forma nepasižyminti pica tikrai labai sugadino likusią šeštadienio dieną.

Piatto Pizza & Grill Apžvalga – Kaina 3/5

Kainos tikrai nėra kosmiškos, tačiau palyginus patiekalų kokybę ir kiekybę, čia išleidome daug už tai kad nesuper skaniai pavalgytume. Spauskime kaip norime, bet už kreivą ir šleivą picą neturėtume mokėti didelių pinigų. Pabaigai pasakysime kad kiti užkandžiai ir alus čia gan normalią kainą jei norite kur praleisti vakarą su draugais.

Piatto Pizza & Grill Apžvalga Verdiktas – 13/20

Neblogas aptarnavimas, didelis alaus pasirinkimas, jauki atmosfera, tačiau kainos ir kokybės santykis tikrai prastas. Skoniu šį kartą likome begalo nusivylę, tad ši vieta tikrai netaps mūsų pasirinkimu ieškant, kur praleisti laiką ar pavalgyti.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.