Foxes grill & lobster Apžvalga

Foxes grill & lobster Apžvalga – Nei lapės nei uodegos

2.7/5 - (4 votes)

Šalta, žvarbu… Už skanų kąsnelį, kuris sušildytu pilvus, nusiteikėme sumokėti kiek daugiau, nei norėtųsi ir pasileidome į paiešką. Kuri prašmatniau skambanti vieta vis dėl to dar nėra išbandyta? Nusprendėme apsistoti ties Foxes grill & lobster.

Foxes grill & lobster Apžvalga – Aplinka 2/5

Šį restoraną rasite Kauno senamiestyje adresu Vilniaus gatvė 28, visai šalia PJazz Cocktail Lab bei Avilio. Pėstute šią vietą pasieksite tikrai greitai ir paprastai, tačiau dėl automobilio statymo gali kilti nepatogumų, nes jei nesinori daug mokėti už stovėjimą, teks gerokai paėjėti. 

Aplinka nelikome sužavėti. Vidaus interjeras gana jaukus, paprastas, tačiau atvira, nušiurusi, ir kiek ūkiška virtuvė, grožio nepridėjo. Tokią netvarką sunku kur kitur pamatyti, o pati virtuvė atrodo, kaip scena iš karo metų dokumentikos. Tiesa pasakius virtuvės situacija mus šiek tiek nustebino, tikėjomės jos bent šiek tiek patrauklesnės. 


Restorano Nuosavybė 

Pliusas gal tik tas, jog vasaros metu galima prisėsti lauke esančioje terasoje ir pasimėgauti senamiesčio vaizdais ir šurmuliu.

Foxes grill & lobster Apžvalga – Aptarnavimas 2/5

Viduje dirbo vienas žmogus, kuris ir užsakymus priiminėjo, ir maistą gamino. Kas vėlgi buvo gan keista tokiai veitai. Apsirengęs netvarkingais, murzinais treningais, dirba ir viską liečia be pirštinių… Juk tikrai nėra jokios priežasties šiuo metu daugiau skirti dėmesio higienai…na ši vieta nemano taip. Negana to, dar ir ne itin malonus. Nei sveiki, nei viso gero taip ir ne išgirdome. Na, bent jau kaukę dėvėjo.

Keista kai normalesnį aptarnavimą kartais gauni greito maisto furgonėliuose nei čia… neatrodo, kad pats restoranas būtų susidomėjęs savo kokybę, labiau tiesiog, egzistuoti kiek tik galima.

  Foxes grill & lobster Apžvalga – Maistas 3/5

Meniu tą dieną buvo tikrai skurdus. Keletos rūšių picos, vienos rūšies burgeris, sriuba, keletas užkandžių – tai viskas iš ko galėjome rinktis. Tai kur tas “grill”? Na, bet gal tokie jau laikai dabar sunkūs užgriuvo ir šią vietą. Tačiau, kad jau susidomėjimą buvo patraukusios būtent picos, į kitus variantus per daug ir nesižvalgėm. Užsisakėme picą su pievagrybiais ir vištiena bei plėšytos kiaulienos burgerį su bulvytėmis.

Pica… Na, pasakyti, kad buvo tragiška, negalime, tačiau sužavėti irgi nelikome. Išvaizda pasirodė valgoma, tik padažu apterliotas viršus ne itin simpatiškas. Tikėjomės, kad padas bus labai storas, tačiau likome kiek nustebę, kuomet perpjovus pasirodė gan plonas. Įdaras šiek tiek nuvylė skoniu ir ingredientų gausa. Jį sudarė tik sūris, pievagrybiai ir šiek tiek vištienos, nieko blogo, tačiau įvairesnis skonis galėjo išgelbėti visą šita patiekalą. Ties šiuo patiekalu mūsų nuomonė išsiskyrė. Viena vertus, pavalgyti gan skaniai įmanoma, pica tikrai sočiai užkimš pilvą 2-3 žmonėms. Kita vertus, kaina kiek prasilenkia su kokybė ir nesuviliojo pakartoti antrą kartą.

O  dabar – plėšytos kiaulienos burgeris. O vargeli… Šiuo patiekalu taip nusivylėm, kad net sunku apsakyti. Šis mažas, neišvaizdus, sausas “burgeris”, ko gero patenka į prasčiausių burgerių sąrašą. Mėsa sudžiuvus ir tikrai ne pirmos jaunystės, bandelė maža, skonio visiškai nėra. Šalia patiektos bulvytės guminės ir visiškai be druskos.

Bent padažą galima buvo kokį įdomesnį priderinti, o dabar gavome tą patį, kokį ir prie picos. Ir tiesą pasakius, nei vienam nei kitam patiekalui skonio jis nepridėjo, gal net pagadino. Ir štai dar kas, vyšnaitė ant šios apgailėtinos vakarienės. Mėsą, sūrį ir dar kai kurias šio patiekalo dalis, tiesiog prie mūsų akių sukrovė į lėkštę ir įmetė į mikrobangų krosnelę, o po to (pasikartosiu, vaikinas buvo be pirštinių) rankomis sukaišė viską po bandele, nes dėžutė buvo gerokai per maža, gerai neužsidarė, o kaišant viskas tik dar labiau susimalė į košę.

Foxes grill & lobster Apžvalga – Kaina 3/5

Už pica jau su akciją sumokėjome 12,60€, kaip ir ne pati didžiausią kainą už tokią sočia picą. Tačiau juk kartais svarbu ir kokybė, ne tik kiekybė, kitaip keliautume į seną gerą valgyklą. Burgeris kainavo 6,50€ tad tikrai nėra per didelė kainą ir įkrenta į „logišką” kainą, tik galutinis produktas galėtų būti skanesnis.

Foxes grill & lobster Apžvalga Verdiktas – 10/20

Nemanom, kad kažkokio verdikto ar aptarimo čia dar reikia. Džiaugėmės, kad po tokio aptarnavimo dar bent į maistą neprispjaudė. Kainos nelogiškos, maistas apgailėtinas, aptarnaujantis/virtuvės personalas, ko gero nežino, kas yra etiketas ir geros manieros ar higiena. Vietos nerekomenduojame, patys antrą kartą čia tikrai negrįžtume.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.