Bazooka Apžvalga

Bazooka Apžvalga – Torpediniai Sušiai

4/5 - (1 vote)

Norisi šiek tiek to, šiek tiek ano, bet išsirinkti per sunku? Pavargai nuo to paties sushi komplekto kiekvieną dieną? O ar tokiu atveju ragavai sushi burito? Jei ne, keliauk kartu su mumis į Bazooka ir išsiaiškinkime kas, kaip, ir už kiek.

Bazooka Apžvalga – Aplinka 3/5

Bazooką galite rasti Kęstučio gatvės kampe, visai netoliese Soboro. Susisiekimas be galo paprastas ir patogus. Jei vykstate savo transporto priemone, ją galite palikti visai šalia esančioje aikštelėje, tačiau turime įspėsti, darbo valandomis ji mokama. 

 

Bet liekamę truputį sutrikę dėl aplinkos. Vietos čia labai mažai, labiau skirtą išsinešimui nei papietavimui. Viskas gan paprasta, viduje vos pora staliukų, tačiau, ir čia svarbus tačiau vasaros metu galima prisėsti lauke, pasimėgauti oru ar karts nuo karto vykstančiais jaunųjų atlikėjų koncertais tam pačiame kieme. 

Bazooka Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Aptarnavimas čia šiltas ir nuoširdus. Vyrukai mielai papasakos apie maistą, padės išsirinkti, jei čia lankotės pirmą kartą ar tiesiog nežinote, ko gi šiandien norėtųsi. 

Maisto laukti ilgai nereikės. Dažniausiai laukiame kokias 15 – 20 minučių. Bet norint sutaupyti laiko, kaip visada siūlytume užsisakyti telefonu. Visas bendravimas čia, na, pavadinčiau labai „jaunatviškas”. Dažnai gali išgirsti leidžiant gan gerus gabaliukus ar mėtant vieną kitą „bajerį”, tad lengva pasijausti laukiamu. 

  Bazooka Apžvalga – Maistas 4/5

Meniu tikrai nedidelis, tačiau patiekalų unikalumas nustebins ne vieną. Čia galite rinktis iš karštų arba šaltų suši/kebabo/burito mikso. Skamba keistokai, tiesa? Gal ir taip, tačiau viskas daug paprasčiau.

Produktai švieži, maistas sotus ir malonus pilvui. Sakytum Bazooka lyg greito maisto restoranu galima būtų pavadinti, bet didesnė dauguma patiekalų gan sveiki ir neblogai subalansuoti. Smagu ir tai, jog tai puiki vieta vegetarišką maistą propaguojantiems žmonėms. Štai keletas mūsų mėgstamų patiekalų:

India (karštas) su vištiena bei Foxtrot (karštas) su šonine – šie patiekalai labai panašūs į gan masyvų kepto sushi ritinuką. Tiesa, žuvies čia nei kvapo, tad nemėgstantiems jūros gėrybių tai puiki proga pasimėgauti šiuo patiekalu. Dažniau pasirenkame karštą variantą, nes jis kiek sotesnis, o traškios išorės ir minkšto vidaus kontrastas sukuria tikrą šventę mūsų pilvams. Be to kaip vienas iš mūsų nepropoguoją jūros gėrybių, šio sushi burito patikimas jau labai geras ženklas. 

Čia aštru yra tikrai gan aštru, o ne tas lietuviškas aštrumas kur netoli tavo burgerio buvo jalapenų stiklainį atsukę ir tiek. Jei nemėgstate kepto sushi, čia taip pat galite rasti ir paprasto sushi burito. Kurį rinktis turbūt tiktai skonio reikalas, pavalgyti užteks nuo abiejų.

Don Maguro ryžių dubenėlis su tunu – gardus, lengvas patiekalas tiek norint pailsėti nuo mėsos patiekalų, tiek norint skaniai ir sočiai prikirsti, nesujaudinant dėl kalorijų. Produktai švieži, tunas ne iš kokios konservų dėžutės ištrauktas, o skoniai puikiai susijungia.

Taip pat čia galite rasti sūrio užkandžių, tačiau jie nesiskiria nuo tų kuriuos gali rasti beveik visuose restoranuose. Tad daug apie tai aprašinėti nėra tikslo, bendrai, tiek kokybė tiek skonis mus vis verčia grįžti atgal.

Bazooka Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina nei tai labai didelė, nei tai maža, tokia vidutiniška, atsižvelgiant į lokaciją bei patiekalams naudojamų produktų kokybę. Už suktinukus čia sumokėsite nuo 5 iki 6,5€. Paprastų sushi kainos čia pakyla iki 7€, dubelėlių kaina taip pat 7€. Užkandžių kainos neperlipa 4€. Labai pigiai gal i neapsisuksite, vienam žmogui apsilankymas čia gali kainuoti apie 10€, tačiau liksite tikrai sotūs ir laimingi, o dar ir gan sveikai pavalgysit.

Bazooka Apžvalga Verdiktas – 15/20

Tai puiki vieta prikišti pilvui. Kainos tikrai įperkamos, lokacija patogi, o aptarnavimas visada šiltas, jaunatviškas ir draugiškas. Patiekalai gardūs ir sotūs, produktai švieži, o ir rasite čia šiek tiek kitokių pasirinkimų negu ir vėl Californai sushi. Rekomenduojame!

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.