Kuhne Apžvalga

Kuhne Apžvalga – Po Bažnyčios Iškart Šonkauliukų

4.7/5 - (3 votes)

Platus pasirinkimas nėra būtini, kuomet jau žinai, ko norėtum. Štai, šį kartą pilvas tarė “ŠONKAULIAI”! Ką padarysi… Teko leistis į paieškas. Kažkodėl pirmas variantas mūsų abiejų galvose buvo „Kuhne”.

Kuhne Apžvalga – Aplinka 4/5

Šį restoraną galite rasti dviejose vietose: Gristupyje bei Žaliakalnyje. Gristupyje, deja, dar neteko lankytis, tad visa informacija yra apie Žemaičių gatvėje esantį tašką.

Lokacija gana patogi. Pasiklysti, ko gero, nepavyks net labai norint. Šios vietos kaimynė, kaip kelrodė žvaigždė, pūpso visai šalia, tai – Kristaus Prisikėlimo bazilika. Nors atvažiavus viešuoju transportu, teks kiek paėjėti, tačiau atvykus savu transportu, jį galėsite palikti čia pat, ką tik minėtos bazilikos stovėjimo aikštelėje.

Aplinka čia gana paprasta. Salė šviesi, šilta, tačiau nelabai didelė, tad didesnėms grupėms čia pasisėdėti gali būti sunku. Taip, vietos nedaug, bet visgi, prisėsti ir pasimėgauti garuojančiu maistu, tikrai bus. Karantino laikotarpiu ši vieta dirbą tik tai išsinešimui, tačiau čia per pastaruosius 4 metus lankėmės ne kartą.

Kuhne Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Prie aptarnavimo per daug nėra ko prikibti. Paprastas, į klausimus tikrai bus atsakyta. Nors dažnai gali užtaikyti ant „jaunatviško” kolektyvo, kur muzika bus tranki, o ir viena kitą pajuokavimą išgirst galėsi kol lauksi maisto. Kai kam toks laisvesnis stilius išsivadavimas, kai kam tai napaptinka, tai spresti jums patiems. Mums tai gaivus oro gurkšnis po visų apribojimų ir taisyklių laikymosi. 

Na tik pastebėjimas, pakuotės galėtų būti labiau draugiškos gamtai. 🙂

  Kuhne Apžvalga – Maistas 4/5

Plėšytos kiaulienos burgeris – tikrai neblogas, tik gal kiek sprangokas. Mėsos tikrai nemažai, bandelė skaniai paskrudusi, o ir visi kiti elemntai sukuria vientisą skonį. Nu čia kaip ir kiekvienoje virtuvėje, kartais mėsa būna sausesnė o kartais sultinga, tad mini va bang žaidimas. 

Kari šonkauliukai – Į šį patiekalą žiūrėjome kiek skeptiškai, tačiau labai norėjosi paragauti kažko įdomesnio. Porcija nenuvylė. Minkštos mėselės ant kauliuko tikrai užteks, o kai šalia dar ir bulvytės (kurios, beje, visuomet apibarstomos sūriu, tad jei nemėgstate, reikėtų paminėti užsisakant), ir salotos… Mmm, pasaka!

Labai smagu, jog šonkaulius galite rinktis iš dviejų dydžių. Tad nereikės grūsti per nevalią, jei porcija pasirodys kiek didesnė nei tikėjotės. Ir nors kartais bulvytės būna sausokos, bendrai liekame labai patenkinti šiais šonkauliukais. 

Nachos su plėšyta kiauliena ir jelapenais – su šiuo patiekalu gan sunku nustebinti. Deja bet dar neteko valgyti Nachos kurie būtų skanesni nei namie pasigaminti, kažkas apie šį patiekalą „neveikia” kai reikia jį daryti išsinešimui.

Tačiau tai tikrai neblogas užkandis, o kai kam gal ir pagrindinis patiekalas. Porcija nemaža, mėsa tokia, kaip ir plėšytame burgeryje (kas bent mums – labai skanu). Gal kiek nuliūdino tai, jog kai kurie čipsai buvo kiek guminiai, bet prisipažįstam, jiems teko iškęsti kelionę iki mūsų namų, tad priekaištų šiuo atžvilgiu negalime turėti.

Beje, Žaliakalnio taško pateiktame meniu šio patiekalo nėra, ko gero jis ten svečiavosi laikinai.

Kuhne Apžvalga – Kaina 4/5

Apie meniu ir kainas nėra ką daug pasakoti, nes pasirinkimams tikrai nedidelis. Meniu šiai dienai toks:

Burgeris su plėšyta kiauliena 5.49 €
Kari kiaulienos šonkauliukai 5.49 € arba 7.49 €
Ir nachos kainavo apie 3€

Kaip vietai su gan siauru meniu pasirinkimu bet gera kokybe, ši kaina yra beveik tobula.

Kuhne Apžvalga Verdiktas – 16/20

Užsukti čia verta. Meniu, kaip ir pats restoranas, nedidokas, tačiau tai tikrai ne problema. Porcijos labai neblogos, sočios. Čia labiau mėsytės mėgėjų vieta, tačiau jos nevalgantį draugą, taip pat gali atsivesti, bus ką užkrimsit ir jam. O ir kaina per daug nekanda. Iš čia išeisit ne tik pilnu pilvu, bet ir geros nuotaikos. Rekomenduojame bent kartą išmėginti.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.