Kuroneko

KuroNeko – Azijos Gėrybės Kauno Širdį

Rate this post

Ahh… Vėl tas metų laikas, kai galva tiesiog plyšta nuo vieno klausimo – ką gi šiemet dovanoti per kalėdas? Taip norisi būti orginaliu ir nudžiuginti artimus ir mylimus žmones, tačiau minčių visai nėra. Na, turime gerų žinių! Užklydome vieną puikią vietą, kuri tikrai padės išspręsti vieną kitą dovanų problemą.

Kuroneko (Japonų kalboje tai reiškia juoda katė) – pirmoji Lietuvoje Azijos šalių maisto prekių bei įvairios atributikos krautuvėlė. Ne taip ir seniai Vilniuje atvėrusi duris, ši jau spėjo šaknis įleisti ir Kaune. Jei netyčia įvairios aplinkybės trukdo čia apsilankyti gyvai, tiesiog užsukit į internetinę parduotuvės versiją, taip greitai bei lengvai rasite viską, ko geidžia širdis.

Sakytume, šiuo variantu net pasinaudoti pirmiau, nes internete rasite žymiai daugiau prekių ir pamatysite visą platų asortimentą. Rytų šalių maisto bei kultūros mėgėjams – ši vieta tikras lobis. Čia galite įsigyti įvairiausių realių bei animacinių veikėjų figūrėlių, atributikos bei aksesuarų, puodelių, kosmetikos ir visą galybę maisto prekių. Krautuvėlėje akys raibste raibsta nuo gėrybių įvairovės.

Tačiau ne viskas rožėm klota, tad turime įspėti… Užsukę išleisite gerokai daugiau nei tikitės, nes išširinkti logiškus kiekius skanėstų, tiesiog neįmanoma misija. Juokai juokais, bet pakalbėkime apie kainas bei siūlomas prekes. Prekės čia išskiriamos į penkias pagrindines kategorijas:

  • Rytų virtuvė – paskutinių kelnių tikrai nenumaus. Maisto kainos čia prasideda vos nuo 0.50€ centų. Pagrindiniai ir akį tikrai traukiantys produktai, tokie kaip pavydžiui beprotiškai aštrūs (sako, jog aštriausi palaulyje) ramen makaronai atsieis vos kelis eurus.
  • Kolekcinės figūrėlės – pagalvojus apie bet kokį kolekcinį produktą akyse dažniausiai iškyla kalnas pinigų. Jei kalbame apie retesnius ar garsesnių prekinių ženklų atributus tuomet taip, ši vieta neišimtis, figūrėlių kaina iškyla iki šimto ar daugiau eurų. Bet krautuvėlės darbuotojams rūpi jūsų galimybės, tad kaina čia startuoja vos nuo 8€, o daugumos kaina svyruoja 20-30€ ribose.
  • Atributika ir aksesuarai – šioje skiltyje galite rasti žaislų, taupyklių, gertuvių, komiksų, aprangos detalių, kompiuterinių žaidimų ir dar daugybę įvairiausių linksmų ir spalvingų prekių. Kainos svyruoja, tačiau žaismingą ir orginalią dovaną galite įsigyti neviršiję 10 ar 20 eurų.
  • Korėjietiška kosmetika – taip, stebuklų čia gal ir neįsigysite, tačiau tokie produktai, kaip pavyzdžiui dantų pasta su sidabru ir žaliąją arbata ar veido kremas su arklių aliejumi tikrai taptų orginalia dovana, o dar ir piniuginės nenuskriaustų.
  • Puodeliai – paskutinė, bet tikrai neprasčiausia skiltis. Pasirinkimas beprotiškai didelis. Jūsų laukia net 1073 keičiantys spalvą, keisčiausio dizaino, reaguojantys į temperatūros pasikeitimus ar išpiešti mylimais veikėjais puodeliai. Kainos kiek didesnės nei paprastų puodelių, tačiau patikėkit, jais pradžiuginsit ne tik artiuosius, bet ir save pačius. Vos pirmą kartą čia užsukę patys nesusilaikėm ir nusipirkom vieną. Ir teisybės dėlei iki šiol negalime juo atsidžiaugti.

Pabaigai tenorim pasakyti, jog labai labai rekomenduojame šią vietą. Čia užsukus ne tik galva susisuka nebežinant ką išsirinkti paragauti, bet ir mažas vaikas viduje tiesiog eina išproto išvydus tiek mylimų veikėjų atributikos.

Štai keletas produktų, ką jau esame išbandę patys.

Ir mūsų Video :

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.