ERA Kavinė apžvalga

ERA Kavinė Apžvalga – Naujai Atrastos Vietos

Rate this post

Maistas 4/5

Aptarnavimas 4/5

Kaina 4/5

Aplinka – 3/5

Apsilankę Raudondvario dvare ir prisivaikštę į valias, nusprendėme susirasti, kur galėtume užkąsti. Labai toli važiuoti nenorėjome, tad nusprendėme išbandyti savo sėkmę ieškant vietos pavalgyti netoli dvaro.

Sėkmė šįkart nusišypsojo vos tik išėjus. Sename pastate, visiškai netoli Raudondvario dvaro (už tvoros), šalia įsikūrusios ERA parduotuvės radome ERA kavinę.

Nors žiūrint iš lauko gal ir ne pati patraukliausia vieta, bet urzgiančiam pilvui neįsakysi, tad pagaliau nusprendė užsukti ir likome nustebinti.

Pati aplinka užsisakant maistą primena valgyklą. Čia galima pasiimti įvairių lietuviškų, ir ne tik, patiekalų, valgyti vietoje ar išsinešti. Pripažinkime – ne visur gauname išsinešimui karbonadą su grybais, tai jau vis šis tas. Čia taip pat galima atsigerti šviežio alaus ar giros iš krano.

ERA Kavinė apžvalga

Aplinka švari ir tvarkinga, keli paveikslai suteikia šiek tiek jaukumo, bet vietos čia nėra daug. Toliau nuo prekystalio yra vieta valgymui, keli stalai bei kėdės (kurios, prisipažinsim, atrodo tikrai gražiai, kaip iš pačio dvaro atneštos), tad labai didelė kompanija čia netilps.

Prie prekystalio dirbusi moteris mus mielai aptarnavo, pasakė ko šiuo metu neturi (visgi savaitgalis tad ko norėti) ir rekomendavo, ką pamėginti iš meniu. Kadangi buvome vieninteliai  klientai tuo metu, maistą pagamino tikrai greitai ir atrodo vos po kelių akimirkų jau buvome su didelėm lėkštėm maisto.

ERA Kavinė apžvalga

Maisto čia tikrai netrūksta. Prie mėsos turite gan nemažą kalną salotų ir bulvyčių. Šį kartą vos vos pavyko suvalgyti savo maistą.

Mėsa skani ir neperdegus, o bulvytės su daržovėmis, nors skoniu ir nenustebino, šauniai dera prie patiekalo. Kai sumoki tikrai nedaug už soooooočius savaitgalio pietus, tai ir savaitgalis daug gražesnis pasidaro.

Iškeliavome pilnais pilvais, ir nors stebuklų čia nerasite, tačiau papietaut ar greitai užkasti čia puiki vieta.

Verdiktas – 15/20 – Pigus ir skanus maistas. Geras ir malonus aptarnavimas ir tikrai neblogas pasirinkimas, tiek dienos pietų, tiek užkandžių. Tad jei esate netoli ir gurgia pilvas užsukite.

Rasti Kavine Google Maps

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.