O.K Korean Chicken Apžvalga

O.K Korean Chicken Apžvalga – Naujienos Vakarų Fronte

5/5 - (3 votes)

Žinot, kas mums labai patinka? Naujovės! Wow, žinom, kaip unikalu ir netikėta, turbūt dalis jūsų jau išvirto iš kėdžių… Šiek tiek liūdna, bet Lietuvoje, maisto fronte, naujovės arba keliauja labai lėtai, arba tik atsiradusios išblėsta ir dingsta lygiai taip pat greitai. Ilgą laiką Kaune sunkiai kas prasimušdavo, tačiau pastaruoju metu galima rasti vis daugiau skirtingų šalių virtuvių ar eksperimentinių restoranėlių. O dar kai kažkas pamini, kad čia tikrai aštru, būtų nuodėme neapsilankyti ir jums nepapasakoti…

O.K Korean Chicken Apžvalga – Aplinka 4/5

Vieta patogi, itin lengvai randama ir gerai matoma.  Ją rasite tik nusileidus parodos kalnu, prieš pat sukant į Kęstučio gatvę. Autobusų stotelės vos už keletos metrų, o ir mašiną beveik visada rasite, kur pasistatyti. Kadangi restoranas atsidarė visai neseniai ir koncentruojasi į maistą išsinešimui, aplinka pasirodys labai paprasta…

Vidus šviesus, tvarkingas, meniu aiškus, užsakymo procesas neklaidina, tik vietos kažkur atsisėsti ar restoranėlių stendų čia dar nerasite. Pagirti ar daugiau ką pakomentuoti, aplinkos tema, kaip ir nėra.

O.K Korean Chicken Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Mus aptarnavusi mergina buvo labai maloni. Pataikėme ramesniu laiku, tad galėjome šiek tiek pasiklausinėti, kas, kaip ir su kuo čia valgomai. Smagu, kad gavome visus atsakymus, o ne tik “tai pabandykite patys ir žinosite„.

Meniu čia nedidelis, keli užkandžiai, 3 vištienos rūšys, OK Dogai ir dar keli patiekalai. Gal kam pasirinkimo pasirodys mažoka, tačiau iš patirties sakom, jog kuomet devynis darbus dirbi, nė vieno gerai nepadarai. Maisto ilgai laukti nereikėjo, tad greit iškeliavome ragauti savo grobio.

O.K Korean Chicken Apžvalga – Maistas 5/5

Pagriebėme visų vištienos rūšių tam, kad turėtume pilną verdiktą. Į tai įėjo vištiena su medumi, su mėlynuoju sūriu, ir kažkas, kas turėjo išdeginti mūsų skonių receptorius.

Vištiena tikrai skaniai iškepusi. Nors vienas kitas gabaliukas ir gali būti šiek tiek sausesnis, bendrai vištienos kokybe, skoniu, bei tekstūra likome tikrai patenkinti. Nuo kaulo mėsa nuplyšta lengvai, o traškesni gabaliukai suteikia papildomo skonio.


Pirma pradėjome nuo Snow Cheese vištienos, ir iškarto turime pasakyti, pirštinės pridedamos tikrai ne be reikalo. Jei manote, kad pavyks tvarkingai pavalgyti – klystate. Skonio atžvilgiu mūsų nuomonės išsiskyrė. Vienam iš mūsų labiausiai sužavėjęs variantas ir buvo Snow Cheese, kuris buvo pakankamai sultingas, o sūris ant viršaus sukurdavo labai įdomią tekstūra.


Kitam štai iškarto į širdį (na, arba skrandį) pataikė Honey Garlic. Minkščiausia vištiena iš visų, bet aštrumu silpniausia. Čia irgi galima buvo pajausti šiek tiek aštrumo, tačiau medaus skonis jį lengvai užglostė. Ši versija nebuvo tokia traški, tačiau tai buvo labai geras viduriukas, nuo kurio paragavimo ir rekomenduotume pradėti šią skonių kelionę.


Galim pasakyti, kad aštrioji revoliucija jau, bent Kaune, tai tikrai prasidėjo. Kas ankščiau buvo sunkiau sutinkama, dabar kokį tikrai aštrų variantą gali rasti gana dažnai. Ir kalbame ne tik apie tą aštruma, kur pusę jalapeno įdėjo, ne, kalbam apie tą aštrumą, kuris priverčia pergalvoti gyvenimo sprendimus. Tad kaip jau supratote, mums Gochujang aštri vištiena – labai patiko. Nors skonio atžvilgiu ji kiek nusileido kitiems variantams, aštrumas skonio nesunaikino. Tad gali pasimėgauti ir degančiu liežuviu ir gan sultinga kojele.

Labiausiai mus nustebino OK Dogai. Šie primena Amerikoje sutinkamus corndog’us, o jei dar spėsite suvalgyti šiltą, manom rasite savo favoritą. Dogas pilnas sūrio, nors galima rinktis ir su dešrele, tad pavalgai gan sočiai. Kai kaina suka apie 3 eurus, tai gan neblogas užkandžio variantas.

 

Apart kelių mažų niuansų, pavalgėme labai skaniai, gal čia jau mūsų išsiilgtas noras kažko naujo ir įdomaus pakišo koją, bet rekomenduosime jums paragauti bent vieną patiekalą. Tikrai rasite čia kažką, kas jums patiks.

O.K Korean Chicken Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina čia šiek tiek brangesnė, nei kokiam Crispy Chicken, tačiau ir nevalgai iš po stalo ištrauktos kulšies,  kaip dažnai pasitaiko greito maisto restoranuose. Ar šie patiekalai verti savo kainos? Tikrai taip, porcija gal kažkam ir gali pasirodyti nedidelė, tačiau vištiena čia tikrai skani, o ir tos mėsytės užtenka pilnai. Jei jau mes tokie apvalučiai pavalgome, tai ir jums tikrai bus per akis. 

Vištiena čia kainuos nuo 3 iki 7 eurų.

O.K Korean Chicken Apžvalga Verdiktas – 17/20

Spaudžiame didelį LIKE šiai vietai ir tikimės, kad ji tik plėsis ir tobulės. Restorano aplinka atrodo dar tik pamažu kuriama, o ir daugiau rinkinių, bei meniu opcijų manome atsiras su laiku. Tiems, kas nori paragauti kažko šiek tiek kitokio, siūlome čia užsukti, žinau, kad mes tai tikrai dar sugrįšime.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.