The House Apžvalga

The House Apžvalga – Iškart pasijauti kaip namuose!

Trumpai:

Ah, Drusk-in-nin-kai… kurortas į kurį atvažiavus išarto norisi namo… na gerai, ne namo, o į HOUSE užsukti pavalgyti. Su įdomia aplinka ir plačiu meniu, šis restoranas tiesiog kviečia mus pas save – ką gi rasime šiuose namuose?

Rate this post

Ah, Drusk-in-nin-kai... kurortas į kurį atvažiavus išarto norisi namo… na gerai, ne namo, o į HOUSE užsukti pavalgyti. Su įdomia aplinka ir plačiu meniu, šis restoranas tiesiog kviečia mus pas save – ką gi rasime šiuose namuose?

The House Apžvalga – Aplinka 4/5

Restoranas įsikūręs sename mediniame pastate, visai netoli Druskininkų centro. Iškarto pasakysiu, kad pati aplinka tikrai įdomi, pastatas nostalgiško stiliaus su didelėmis lubomis, truputį primenantis tarpukario architektūrą. Tačiau vidus tvarkingas, tiek baldai, tiek pats interjeras šviesus ir atrodo apynaujis.

Jei taip nuo savęs, stalai gan arti vienas kito tad patogaus praėjimo ne per daugiausia, o ir šiaip truputi didesnis atstumas leistu negirdėti kaimynu dramų. Na ir kėdės galėtų būti patogesnės, bet tai labai maži prisikabinimai prie bendrai tvarkingos ir šiltos vietos.

The House Apžvalga – Aptarnavimas 5/5

Nors pataikėme ant gan chaotiško momento, kur reikėjo dar paieškoti vietos atsisėsti – stalai ir aplinka buvo švarūs bei tvarkingi. Mus aptarnavusi mergina ilgai laukti neprivertė, atsakė į mūsų klausimus, ir bendrai neturėjome tikrai prie ko prikibti. Ir dar druskos su pipirais buvo normaliai,  kai kurios vietos net to nebegeba.

Vienas didelis pliusas tai jog ne tik meniu galima pažiūrėti internetu, kas sumažino reikalingo popieriaus išnaudojimą, tačiau ir arbatpinigius palikti per interneto banką. Smagu jog tai galima padaryti net pavalgius ir išėjus iš restorano. Nors pačiai sistemai gal ir reikėtų dar patobulėti, labai palaikome šią integracija.

The House Apžvalga – Maistas 4/5

Kas labiausiai mums patiko tai tikrai pica – ji už tokia kainą buvo pakankamo dydžio, bet svarbiausiai, jog padas nebuvo nei sudegęs nei nedakepęs. Gauti picą su traškiu padu šiai laikais yra retenybė. Nors pica gan paprastą su saliamiu, visko pakako. Sūrio negailėta, bet jis neužgožė bendro skonio, o ir mėsa jaučiasi kokybiška. Tai picai duodam 10/10.

 

Cepelinai gal ir nebuvo patys geriausi Lietuvoje. Tačiau porciją tikrai nemaža, su gerai išvirtomis bulvėmis, tinkamai prieskoniiuota mėsa, ir pakankamai padažo abiem cepelinams. Vovaviva. Bendrai tai tikriausiai cepelinai ir turėjo geriausia kokybės/kainos santykį. Tik vienas niuansas, cepelinai čia verdami tik sekmadienį, tad mums šį kartą nuskilo.

 

Vištienos sparnelių porciją taip pat nemaža ir mėsa lengvai plėšiasi nuo kauliuko. Visgi mūsų favorito, Kavinės 49, deja nepavyko aplenkti, tačiau pačiu skoniu tikrai nelikome nusivylę. Gerai, jog viskas patogiai pateikta ir nesumestą į vieną krūvą.

 

Dėl deserto buvo truputį kita kalba, bendrai kaip ir viskas gerai tik cukrus ant krembriule viršaus buvo nevienodai apdęgintas – tas davė desertui tam tikro kartumo. Bet bendrai tai tikriausiai buvo didžiausias nusiskundimas kalbant apie maistą, visą kitą buvo tikrai super.

 

The House Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina nėra maža, tačiau logiška palyginus pačios porcijos kiekį ir kokybę. Kas patiko tai jog galite rasti tiek pigesnio pasirinkimo tiek ir prašmatnesnio. Už 3 pagrindinius patiekalus plius pica ir gėrimus sumokėjome apie 50 eurų. 

Tai kaip sudedi, jog visgi esi Lietuvos kurorte, vienam is senesnių, ir dar sėdi centre, manau kainos atžvilgiu viskas gerai. O ir ne vieni mes taip manome, mūsų apsilankymo metu žmonių buvo sausakimša, vadinasi gera vieta sekmadienio pietums ir ne tik.

The House Apžvalga Verdiktas – 17/20

Tad sudėjus viską į vieną, tikrai skaniai pavalgėme ir jaukiai praleidome sekmadienio popietę. Maisto pasirinkimas gan platus, interjeras švarus ir tvarkingas, o ir porcijų dydis nenuvilia. Tikrai rekomenduojame užsukti į The House, bent jau picos!

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.