Raudondvario Kebabai Apžvalga

Raudondvario Kebabai Apžvalga – Kai Nereikia Žodžių

Rate this post

Maistas 2/5

Aptarnavimas 4/5

Kaina 3/5

Aplinka – 2/5

Keliaudami kaimo link, nusprendėme sustoti ir pasiimti greito maisto. Šį kartą mūsų taikiniu tapo nedidukė kebabinė Raudondvaryje. Nedidelis metalinis namukas tikrai neprimena vietos, kurioje gausite greito maisto.

Ženklas „kebabai” iš tolo vos įžiūrimas, tad jei nežinai, kad čia tokie yra – sunkiai surasi šia vietą. Tačiau apie šią vietą jau buvome girdėję, tad nukeliavome tiesiai prie langelio užsisakyti.

Pasirinkimas gan platus: kebabai bei pitos, dešrelės ir vištienos kepsneliai. Viskas kaip ir standartinėje kebabinėje, pasirinkimų ne miškas, tačiau rasite ką pacalgyti.

Čia mus iškart nustebina, pasirodo, kad jie turi pitų, ir taip ilgai mus persekiojęs prakeiksmas pagaliau išnyko. Tad nusprendėme išbandyti pitą, kebabą lėkštėje bei paprastą kebabą.

Pardavėja gan maloniai mus aptarnavo, priėmė mūsų užsakymą ir pranešė kad viskas bus pagaminta per 15 minučių. Vaikštinėjant po Raudodvarį laikas praslinko gana greitai ir pagaliau turėjome maistą savo rankose.

Viskas kaip ir pagal plana tik… Tik maistu, deja, teko stipriai nusivilti. Kebabai beveik iš karto subliuško ir sumirko, tapo sunkiai valgomi. Mėsa skonio atžvilgiu buvo vidutinė, nors ir nebuvo perdegusi ar nevalgoma, tačiau pati mėsa buvo sausa ir beveik beskonė.

Padažu taip pat turėjome nusivilti, jo visuose kebabuose, bei pitoje buvo žymiai per daug. Salotos jautėsi pastovėjusios ir nebe pirmos jaunystės. Kebabas lėkštėje buvo su panašiomis bėdomis, ir nors bulvytės buvo visai neblogos, bendrai patiekalas nesužavėjo.

Bet bent pita galėsime pasidžiaugti, juk jos taip ilgai ieškojome… Deja, ir čia mums tenka nusivilti, pitos kraštai per ploni kad atlaikytų tiek padažo. Išpakavus pitą vienas jos kraštas suplyšęs keliose vietose, ir visa padažo ir įdaro kombinacija tiesiog krenta lauk.

Valgyti pitą be lėkštės šį kartą nepavyko. Skonio atžvilgiu – tos pačios problemos: per daug padažo, mėsa sausa ir beskonė ir daržovės gerokai pastovėjusios. Labai gaila, bet teko šios dienos pirkiniu nusivilti. Aptarnavimas ir kaina buvo gan geri, tačiau skonis ir pati kokybė deja priverčia nerekomenduoti šios vietos.

Verdiktas – 11/20 – Paprastas kebabų kioskelis, kuris, deja, bet skaniu maistu pasigirti negali. Per daug padažo ir beskonė mėsa sako mums aplenkti šia vietą mūsų maisto paieškose.

Google map nuorodą 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentaras