Crisperia Apžvalga

Crisperia Apžvalga – Patraškink Vištieną ir Aptarnavimą

2.6/5 - (5 votes)

Jei kažkada seniai tokio dalyko, kaip traškios vištienos galėjai rasti tik kokiose specialiose vietose, šiandieną atrodo už kiekvieno posūkio išdygusi nauja vištienos vietelė. Dabar jau darosi sunku visas jas ant pirštų suskaičiuot. O mes, pripažinsiu, esame šiek tiek pasinešę dėl tokios vištienos, iš dalies gal dėl to, kad tai vienas paprasčiausių “rinkinių” užsisakyti su draugais.

Nereikia per daug ginčytis kas ko norės. Šauni kibiriuką su keliais skirtingais padažais ir pilvas jau pilnas. Tai va, nauja vieta Kaune – neseniai atsidariusi Chrisperia. Nusprendėm – reikia būtinai išmėgint.

Crisperia Apžvalga – Aplinka 4/5

Ši vieta įsikūrusi V.Krėvės gatvėje, netoli didelio Rimi centro ir Redos. Vieta gan patogi, prie pat didelė aikštelė, o ir autobusu galima greitai atkeliauti. Pats restoranėlis gan ankštas, tačiau kai koncentruojiesi į maistą išsinešimui, per daug vietos ir neprivalo būti. 

Interjeras gan paprastas tačiau to pilnai užtenka, meniu aiškiai surašytas ir parodytas nuotraukomis. Keli paveiksliukai ar kiti atributai ant sienų bando sukurti jaukumo jausmą.

Crisperia Apžvalga – Aptarnavimas 2/5

Aptarnavimas buvo ganėtinai prastas, negavome nei šilto pasisveikinimo, o dirbusios merginos labiau atrodė “įžeistos”, kad DAR VIENAS klientas atėjo. Visą laiką, kol užsakinėjome, jautėmės ganėtinai nesmagiai ir nejaukiai.

Merginos atsakė į porą klausimų, tačiau klausti, ką rekomenduotų paragauti kažkaip net nebebuvo noro, jei joms nelabai įdomu, mums irgi. O po to dar ir paaiškėjo, kad iš meniu pasirinkimo bent pusės patiekalų pagaminti dėl įvairių priežasčių negali.

Kiek užsakymų atkeliauja per Wolt ar kitas sistemas nežinome, tačiau maisto laukti labai ilgai nereikėjo.

Crisperia Apžvalga – Maistas 3/5

Pati vištiena buvo neblogai iškepusi, tačiau dalis vištienos buvo kiek per daug pakepta ir gana sausa. Manom, kad taip nutiko todėl, kad vištiena buvo iš anksto iškepta ir sukrauta po šildomomis lempomis. Nuo kitų bandytų pasirinkimų, šis turbūt labiausiai skiriasi tuo, jog naudojami dribsniai (sausi pusryčiai). Jie vištienos išorei suteikė daugiau traškumo. Nors skonio jie, deja, neprideda.

Salotos nei nuvylė nei labai nudžiugino. Daug vilčių nedėjome, tačiau gavome, iš pažiūros, šviežias, traškias salotas, vištienos irgi nebuvo labai pagailėta. Tad jei grįžtame čia dar kartą, ko gero šio patiekalo neatsisakytume.

Bet kol viena ranka giriame, kita ranka teks mušti. Quesadilla mus tikrai nuvylė.. Taip, šį patiekalą derėtų valgyt šiltą, bet kuomet koncentruojiesi į maistą įsinešimui, klausimas, koks bus atšalusio maisto skonis, turėtų būti labai svarbus. Nežinome net ar galima tai vadinti quesadilla.. Gavome apkeptą, vos kažkokių padažu patepliotą lavašo lakštą su perdžiūvusiais vištienos trupiniais. Nei skonio, nei konsistencijos čia neradome. Viskas priminė tokį vargdienio sumuštinį, kur iš paskutinių trupinių sukrauną viską. Be gėrimo šio patiekalo niekaip neįveiktume neužspringę.

Crisperia Apžvalga – Kaina 4/5

Kainos čia gan standartinės. O jei ir skiriasi keliais centais, mes asmeniškai to nelabai pajautėm. Maisto kiekis ir kokybė ganėtinai atitinką kainą, tačiau atsižvelgiant į maisto skonį, antrą kartą šios vietos nesirinktume.

Crisperia Apžvalga Verdiktas – 13/20

Kol šią vietą reklamavo, turėjome gan daug vilčių, dalį iš jų Crisperia beveik patvirtino, tačiau bendrai nelikome nustebinti nei maisto skoniu, nei kokybe. O ir aptarnavimas nebuvo kviečiantis “užsukti dar kartą”. Visgi jei mėgstate traškią vištieną, rekomenduosime jums užsukti, išbandyti patiems, tik gal negriebkite iš karto pačio didžiausio kibirėlio.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentarai
  • Crisperia Kreingoje pirkta, traški vistiena, bulvytės ir panašiai, didelis kompleksas,. Viskas būtų gerai, jeigu būtų maistas kepamas šviežiame aliejuje, kvapas ir skonis tikrai degintų ir perkepusių riebalų.. Nepameskite savo gero ir skanaus vardo!!!

  • Pardavė sudegusius sparnelius o paskui dar pasakoja, kad čia viskas gerai ir čia toks marinatas. Lyg pirmą kart būčiau pirkęs. Labai gaila sugaišto laiko, išleistų pinigų ir tokio požiūrio į klientus. Daugiau niekada čia negrįšiu ir niekam nerekomenduoju čia lankytis. Aptarnavimas žemiausio lygio…

    • Tikėjomės, kad bent po tiek laiko nuo atsidarymo pasikeis aptarnavimas į gerają puse, bet matome, kad ten niekam niekas nerūpi.