Kauno Miesto Gatvės Meno Žemėlapis

Kauno Miesto Gatvės Meno Žemėlapis

Kauno miestas, tai nuostabaus grožio vieta, čia apstu įvairiausios architektūros bei kitų kūrinių. O visuose kampuose slepiasi nesuskaičiuojama galybė gatvės meno, pasislėpusio kiemuose, spalvotai nudažančio tiltus ir transformuojančio mūsų mylimo Kauno veidą. Gatvės menas – tai ne tik žmonių savęs išreiškimas, bet ir miestų bei istorijos dalis, kuri kartais priverčia susimąstyti.

Tad iš šitos meilės kilo idėja įamžinti visus Kauno miesto gatvėse esančius ir būsimus graffiti bei įvairius kūrinius ir sudėti juos į lengvai prieinamą žemėlapį. Deja, bet kai kurie čia esantys kūriniai jau sunaikinti, tad tikimės, kad šis žemėlapis veiks kaip laiko kapsulė, leidžianti dirstelti į praeitį ir juos prisiminti.

Žemėlapis užtrunka ilgai kol pasikrauna, gali net iki 30 sekundžių, tad jei tingite laukti, spauskite čia.

 

Taip pat galite rasti ir mūsų animacija su keliais Kauno miesto graffiti. 

Visai neseniai darbavomės su keliais Kauno mieste esančiais gatvės meno kūriniais, kalbėjome kas juos kūrė ir su kokia intencija. Visa tai ir daug saldžių vaizdų pamatysite šiame filmuke. 

 

Jei tu turi kokį video arba foto projektą kuriam tau trūksta operatoriaus/montuotojo, tai ko tu dar skaitai, greit rašai mums laišką ir tavo projektas jau kepą krosnyje.

Taip pat galite rasti ir visus gatvės meno nuotraukų albumus Google Photos Sistemoje:

Albumas 1 // Albumas 2 // Albumas 3 // Albumas 4 // Albumas 5 // Albumas 6

O gal po tiek daug gražaus Kauno gatvės meno, pilvas gurks ir norėsi kažką skanaus pavalgyt? Apsilankyk mūsų restoranų apžvalgų puslapyje, ten mes paliekame tik skaniausias vietas, na arba dar tas kurių geriau vengti kaip velniui kryžiaus.