Amber Grill Šašlykas

Tvirtovės Amber Grill Apžvalga – Gintarinis lobis

4/5 - (1 vote)

Vienas sunkiausių klausimų į kurį dažnai turime sau atsakyti – kur pavalgyti su šeima ar draugų kompanija. Palikti kibiro pinigų tikrai nesinori, bet norisi ir įvairovės ir pavalgyti skaniai, tad kaip išspesti šią sudėtinga dilemą? Nusprendėme išmeginti Taikos pr. esantį Amber Grill ir pažiūrėti ar tai bus mūsų dilemos sprendimas. Viduje iškarto pasitinka gan jaukus ir erdvus interjeras. Tamsūs akcentai su šviesiomis sienomis ir dideliais langais sukuria šiltą, tačiau šiek tiek sterilią atmosferą.

Tvirtovės Amber Grill Apžvalga – Aplinka 4/5

Vietos tikrai daug, stalai bei kėdės patogios tik gal po rekonstrukcijos dvi restorano dalys atrodo skirtingai ir primena lyg iš dviejų skirtingų vietų sujungta frakenšteiną, tačiau tai mėgautis maistu netrukdo. Likome sužavėti maisto pasirinkimu. Toks platus meniu leidžia kiekvienam surasti savo norimą patiekalą. Tačiau gal ir ne viskas čia rožėm klota. Sriubų pasirinkimas tikrai mažas, taip pat desertų čia yra tik vienas, bet ir jis retai kada būna, alaus pasirinkimu irgi negali pasigirti.

Tvirtovės Amber Grill Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Nors tikrai smagu, kad daugelį patiekalų galima pasimti su ar be bulvyčių, norint galima pasiimti kitokius garnyrus ar padažus. Padavėjai užsirašius mūsų užsakymą likome ramiai laukti maisto.

Daugelis čia lankęsi pasakys, kad porcijos Amber Grill tikrai nėra mažos. Taipanone ir mes. Aštrios sriubos gavome visą dubenį, vien nuo sriubos galėjai laisvai pavalgyti, taip pat ir su vėrinukais ir tortilijos suktinuku, porcijų ( ypač imant su bulvytėmis ) dydis tikrai nepaliks nė vieno alkano.

Tvirtovės Amber Grill Apžvalga – Maistas 4/5

Lėkštės gražios ir plačios, maistas sudėliotas tvarkingai, niekas nekrenta per kraštus tačiau ir neatrodo lyg vienas koldūnas didžiulėje lėkštėje. Skonis taip pat čia nenuvilia, mėsa skaniai iškepusi ir sultinga, salotos šviežios ir skanios. Aštri sriuba, nors ir nepaverčia gerklės gyvu drakonu, tiršta ir su daug sūrio lygiai taip pat kaip ir duona kuri, kaip nekeista nėra perdžiuvusi ir iškepusi iki tobulo traškumo.

Bulvytės kartais būna labai skanios kartais šiek tiek per sausos, čia jau laimės reikalas, tačiau jei reikėtų apibūtindi bendrai – kokybiški produktai ir paruošimas duoda tikrai gerą, nors galbūt ir ne tobulą, skonį. O dar kai atkeliauja sąskaita ir pamatai, kaip nedaug tepalikai, o prikimšai pilvą, kaip drakonas, pasidaro dar skaniau.

Tvirtovės Amber Grill Apžvalga – Kaina 5/5

Kaip ir visada, paliekame šią vietą labai laimingi. Kažko įpatingo ar unikalaus maisto atžvilgiu čia nerasi, tačiau tai puiki vieta papietauti, pavakarieniauti ar praleisti laiką su draugais ir šeima. Kadangi meniu čia keičiasi ne dažnai, galima suspėti išragauti ir visą meniu, kad kaskart nereikėtų valgyti to paties. Puiku ir tai jog šie restoranai išsidėstę keliose Kauno vietose.

Tvirtovės Amber Grill Apžvalga Verdiktas – 17/20

Geras aptarnavimas, tobulas kainos ir kokybės santykis, didelis skanaus maisto pasirinkimas. Rekomenduojame čia užsukti visiems. Jei nežinote, kur šį vakarą pavalgyti, išbandykite šią vietą ir būtinai palikite savo atsiliepimą.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.