Fast Street Food Apžvalga

Fast Street Food Apžvalga – Kai maistas geriau nei TV

4/5 - (1 vote)

Būna taip, kad laikas spaudžia, po darbų norisi kuo greičiau grįžti namo, o ir paskutinė Game of Thrones serija jau nekantrauja būti peržiūrėta. Tokiais atvejais reikia greito, šilto ir skanaus maisto. Šį kartą mus gelbėjo Fast Street Food greito maisto autobusiukas. Tik ar išgelbėjo ar pasmerkė?

Fast Street Food Apžvalga – Aplinka 4/5

Begalo patogi idėja – įrengti tokius autobusiukus parduotuvių aikštelėse. Taip gali ne tik patogiai pasistatyti mašiną, bet kol gamina maistą dar ir apsipirkti. Kitaip sakant – nušauni 2 zuikiuis vienu metu. Šis autobusiukas, stovintis Raudondvario plento Rimi aikštelėje, yra tikrai patogioje, aiškiai matomoje vietoje, stogelis uždengia nuo lietaus ar kaitrios saulės. Tačiau staliukų ar dar kažko norint suvalgyti maistą vietoje, deja, čia nerasite.

Fast Street Food Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Meniu – gerai matomoje vietoje (kad ir kaip keistai skambėtų kai kur tai būna problema), tačiau dideliu pasirinkimu jis pasigirti negali. Standartiniai tokios vietos pasirinkimai – Kebabai lėkštėje, pitoje, su stix, taip pat koldūnai ir bulvytės. Bet to pilnai pakanka.

Kartais atrodo, kad mus kažkas prakeikė, nes beveik visur, kur tik važiuojame stebuklingai baigiasi pitos. Taip nutiko ir šį kartą… Na, bet sėkmės nesivaikysi, tad užsisakėme kebabą lėkštėje ir kebabą su stix’ais. Aptarnauti buvome maloniai. Kartu su pardavėja pajuokavome dėl savo nesėkmės su pitomis, o po 15 nepilnų minučių kvepentis maistas jau buvo mūsų rankose.

Fast Street Food Apžvalga – Maistas 4/5

Na, o kaip gi maistas? Kebabas su stix tikrai didelis ir gardus. Net po kelionės namo ir, net praėjus keletui valandų jis nesubliuško ir nepasidarė minkštas. Čia naudojama tik vištiena, tačiau mus tai labai nudžiugino.

Pati kebabo mėsa buvo skani, tik gal kiek sūroka. Kebabas lėkštėje, nors ir kainavo šiek tiek daugiau nei įprastai, buvo tikrai skanus. Nors mėsa jame taip pat buvo šiek tiek sūroka, tačiau tai nesugadino viso patiekalo.

Kas mums patiko, bet kitiems gali ir nepatikti, kad kebabas lėkštėje visasda patiekiamas su jalapenais ir dar vienu didesniu pipirų. Pasirinkimo be jų nėra, tad arba reikės paprašyti juos išimti arba valgyti šiek tiek aštriau. Mums patiko tai, kad čia naudojamos kitokios salotos nei įprastai galima rasti kebabe, pvz: raudonas svogūnas, daugiau pamidorų ir agurkų, o pačios salotos – ne vien kopūstai.

Fast Street Food Apžvalga – Kaina 4/5

Nors bulvytės ir ne išskirtinės, savo skoniu nenustebino ir nebuvo tokios traškios kaip norėtūsi, bendrai kebabas lėkštėje buvo tikrai sotus ir skanus. Kainą – nesikandžioja. Kai kurie pasirinkimai gal kiek brangesi nei įprastai, bet patiekalo dydis ir skonis pilnai pateisina šią kainą.

Fast Street Food Apžvalga Verdiktas – 15/20

puikus sprendimas ieškant, kur greitai ir daug pavalgyti, tačiau pasirinkimo įvairovės čia tikėtis nereikia. Rekomenduojame išmėginti ir patiems nuspresti.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.