Doda Apžvalga

Doda Apžvalga – Kai Dydis Svarbu

5/5 - (1 vote)

Jau gal mėnesį laiko mums ramybės neduoda telefone vis iššokanti nuoroda aplankyti Doda užkandinę, kadangi su technologijom, kurios užims pasauly, priešas būti nenori, tad nusprendėme pagaliau aplankyti ir patenkinti savo technologinių valdovų norus. Saulė jau buvo pradėjusi dažyti miesta šilta oranžine spalva, kai užsukome į Doda.

Doda Apžvalga – Aplinka 4/5

Kaip visada – pirma aplinka. Vietos čia tikrai nėra daug, yra keli staliukai lauke bei kelios vietos viduje, tačiau didelė kompanija čia sunkiai tilps. Atmosfera, kaip ir daugelio tokių vietų – tamsi. Plakatai ir stiklinis stalas su monetomis po stiklu vis tik sukuria jaukumo jausmą. Meniu šioje vietoje gana platus, vegetariški ir veganiški pasirinkimai, bei nemažai skirtingų užkandžių. Nusprendėme išmėginti svogūnų žiedus, kebabą lėkštėje ir burgerį.

Doda Apžvalga

Doda Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Mus aptarnavusi mergina mielai atsakė mums į klausimus ir greitai priimė mūsų užsakymą. Jau po keliolikos minučių keliavome pro duris su savo maistu. Svogūnų žiedai, kaip ir bulvytės buvo traškūs ir skanūs, pridėtas padažas puikiai tiko. Beto mums visada patiko „Laikraštinis” įpakavimas, gal tai sukelia paprastumo jausmą. Maistas buvo sudėtas tvarkingai ir nereikėjo jaudintis, kad padažas netyčia pasuks į priešingą pusę negu nori sukti tavo mašina. Prisipažinsim labai jau keistas buvo kebabas lėkštėje.

Doda Apžvalga – Maistas 3/5

Nors ir visko pridėta gana daug, tačiau pats jo paruošimas mūsų tikrai nedžiugino. Mėsa supjaustyta tokiais dideliais gabalais, kad be šakutės ir peilio valgyti tampa nepatogu. Tiek pomidorai tiek ir kitos daržovės, viskas paruošta dideliais gabalais, kas tikrai mus sutrikdė. Tai nėra patogu. Pats kebabas atrodo neestetiškai, ingredientai tiesiog sumesti į dėžutę, kaip paršiukams jovalas.

Na, burgeris buvo pats tas, skani ir sultinga mėsa su daržovėmis tikrai gardus rinkinys. Ir bandelė, bene svarbiausiai burgerio dalis, buvo minkšta ir skani, tiesa pasakius neturėjome nusiskundimų burgerio klausimu, na tik gal kokį išmėginsime kitą kartą.

Doda Apžvalga – Kaina 4/5

Nors kaina šioje vietoje nėra kosminė, tačiau tai ir ne pigiausia vieta pavalgyti.

Doda Apžvalga

Doda Apžvalga Verdiktas – 15/20

Puiki vieta su maloniu aptarnavimu, gana dideliu pasirinkimu. Maistas skanus, bet dar tikrai yra kur tobulėti.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.