Amber Grill Apžvalga

Amber Grill Apžvalga – Pirmasis mūsų SPOTAS

5/5 - (1 vote)

Orginalusis Amber Grill, kuris dar senesniais laikais buvo vadinamas „Baras 91″, buvo mūsų pirmasis taikinys išbandyti artėjant didesniam draugų susirinkimui. Pats restoranas, kažkada stovėjęs tik islandijos plente, prasiplėtė į kelias Kauno vietas. Visgi labai įdomu ar kažkuo ši orginali vieta skiriasi nuo kitų „Amberių”.

Amber Grill Apžvalga – Aplinka 4/5

Interjeras čia kur kas vientisesnis, daug tamsesnių atspalvių, tiek stalai, tiek kitos detalės sukuria bendrą tematiką, o viską pagyvina sportininkų pasirašyti marškinėliai, bokalai ant lentynų ir plakata ant sienų.

Visa tai leidžia jaukiai jaustis tokioje vietoje, lyg čia nereikėtų niekur skubėti. Nors meniu pasirinkimas kaip ir kituose Amber Grill, tai yra gan platus pasirinkimas, kuriame kiekveinas atras kažką, kas sužadintų apetita, tačiau šį kartą nustebino didesnis alaus ir desertų pasirinkimas.

Amber Grill Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Šioks toks pastebėjimas būtų, kad ne visos vietos yra labai patogios sėdėjimui, ir kartais ilgiau užsisėdėjus gali nutirpti ir mūsų sėdimoji. Užsisakėme užkandžių, kepta duona dingo vos tik ją atnešus, ir kaina, ir kiekiu ir skoniu kepta duona čia karaliauja.

Tačiau Nacho padėklas labai mūsų nesužavėjo, kiekis tikrai nėra mažas, tačiau viskas suversta į krūvą o ir čipsai gan mažoki, arba netokie kieti, kad galėtum su jais kartu paimti viso kito iš šios krūvos. Ir kaina, turbūt vienintelio šio ptiekalo, nebuvome labai sužavėti.

Amber Grill Apžvalga – Maistas 4/5

Pagrindiniai patiekalai atkeliavo didelėse baltose lėktėsė su šiek tiek užlenktais kraštais. Tai ne tik labai geras dizaino sprendimas, tačiau maistas laisvai telpa lėkštėje ir tampa daug patogiau valgyti, kai nebijai, kad kamikadzė bulvytė išlėks netyčia iš lėkštės ir pridarys tau gėdos.

Salotos ir bulvytės prie kiekvieno patiekalo buvo šviežios ir skaniai paruoštos. Mėsa minkšta ir tikrai gerai iškepusi, šonkauliukai skanūs ir minkšti.


Nors užsisakėme užkandžių ir jau nuo jų buvome šiek tiek pasisotinę, maistas lėkštėse buvo greitai sudorotas, juk kai skanu tai ir kalbėtis nėra laiko.

Amber Grill Apžvalga – Kaina 5/5

Kaip jau minėjome, čia kainos labai geros. Porcijos dydis gali net nustebinti, ir pilnai pavalgia nepaliksite net 10eurų, tad jei norite daug sočiai ir paprastai pavalgyti, čia tobula vieta.

Amber Grill Apžvalga Verdiktas – 18/20

Ši vieta yra pirmasis mūsų atsakymas į klausimą, kur skaniai ir nebrangiai pavalgyti? Nedidelė kaina, platus pasirinkimas, didelės maisto porcijos bei skanus maistas. Nuoširdžiai rekomenduojame!

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.