Witcher 2 Sezonas Apžvalga

Witcher 2 Sezonas Apžvalga

Trumpai:

Antrasis sezonas prasideda šiaurinių karalysčių pergale Soddeno mūšyje. Geraltas nusprendžia nuvežti savo Vaiko staigmeną, Sintros princesę Ciri į Kaer Morhen tvirtovę, kurioje raganos treniruojasi ir ilsisi, siekdamas apsaugoti ją.

 Witcher 2 Sezonas Apžvalga  The Witcher
(2019) on IMDb

TV-MA
60min
Action, Adventure, Drama
2019

Techniškumas – 7/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Witcher 2 Sezonas

Aprašymas: Antrasis sezonas prasideda šiaurinių karalysčių pergale Soddeno mūšyje. Geraltas nusprendžia nuvežti savo Vaiko staigmeną, Sintros princesę Ciri į Kaer Morhen tvirtovę, kurioje raganos treniruojasi ir ilsisi, siekdamas apsaugoti ją.

Daugelis pagrindinių temų, o ypatingai Geraldo tėvystės instinktai ir ryšys su Ciri yra labai stipriai išplėtojamos. Gali pamatyti daugiau Raganiaus pasaulio elementų ir tai kaip kas veikia, smagu, kad šis sezonas galėjo pakelti grėsmės lygį dar viena kartelę. Be to nors ir nerasite čia tokio hito kaip pirmame sezone, daugelis muzikos kurią pasiūlo šis sezonas yra tikrai „bangeriai’.

Asmeniškai visame Raganiaus pasaulyje man labiausiai patikdavo trumpos istorijos tiek knygose tiek žaidimuose. Nesupraskite neteisingai, pagrindinė istorija yra ganėtinai gera, tačiau tos mažos istorijos kurios dažnai paremtos senomis pasakomis su ganėtinai tamsiais prieskoniniais yra ta vyšnia ant šio Raganiaus pasaulio torto.

Šis sezonas prasideda stipriau nei pasibaigę, deja pabaigoje tiek pats serialo sudėjimas buvo gan keistas tiek istoriją atrodė lyg pradėjo blaškytis. Visas sezonas jaučiasi lyg būtų „Pereinamasis”, viskas turi sukrist į savo vietas ir visi turi pasiruošti kito sezono dideliem nuotykiams, bet to pasekmėje nukenčia šis istorijos etapas. Nors negaliu sakyti, kad kostiumai buvo labai gerai šį kartą padaryti, bet tai jau pasistūmėjimas į priekį. Galbūt pagrindinė problema, link pabaigos įvykiai atrodo tiesiog pradėjo vykti tik tam, kad kai kurie veikėjai atsidurtų būtent kur reikia, kas privertė jaustis pačia istoriją gan „Suspausta”.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.