Late Night with the Devil Apžvalga

Late Night with the Devil Apžvalga

Trumpai:

Dokumentinio filmo elementus ir rastą siaubo stilistika apimantis filmas seka vėlyvos pokalbių laidos epizodo, vykstantčio 1977 m. Helovino naktį, įvykius, kurių metu vedėjas bando padidinti reitingus, pakviesdamas į laidą tariamai apsėstą merginą.

Late Night with the Devil Apžvalga Late Night with the Devil (2023) on IMDb

R
1h 33min
Horror, Mystery
2023

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 6/10

Late Night with the Devil Apžvalga

Aprašymas: Dokumentinio filmo elementus ir rastą siaubo stilistika apimantis filmas seka vėlyvos pokalbių laidos epizodo, vykstantčio 1977 m. Helovino naktį, įvykius, kurių metu vedėjas bando padidinti reitingus, pakviesdamas į laidą tariamai apsėstą merginą.

Late Night With The Devil turi labai stipria aktorių komanda ir stilistika. Tai lyg nušokimas į 70ūjų senas vakaro laidas, ir nors kai kur nepasiseka, bendras produktas jaučiasi stipria atmosferiškas. Daugelis veikėjų turi pakankama gylį, na tik kritikas buvo per daug perspaustas. Muzika ir spec efektai yra puikiai parinkti tokiam laikotarpiui ir tonui. Asmeniškai, pirma filmo dalis jautėsi stipresnė nei paskutine. Ji turėjo daugiau įtampos ir mistikos, teis tam tikra vieta kaip ir supranti kas nutiks. Bet tai nėra blogai, čia smagus nostlagiškas seno siaubo filmo stilistikos vakaras su šėtonu.

Čia bus pliusas ir minusas. Filmo siaubo elementai kartu veikia labai gerai bet ir labai nevienodai. Yra dideli tarpai kada atrodo nieko šiurpaus ar mistiško nevyksta. Kitose vietose šis pusiau dokumentikos stilius puikia susijungia su minimaliais siaubo prieskoniais. Bet turbūt didžiausias dalykas kas trukdė, filmas peršoka nuo – hm keista – iki – demonai ir šėtonas per kelias akimirkas! Pabaiga jaučiasi tiesiog užbaigimas o ne to ko statėme išdirbimas ir uždarymas. Nesitiekite per daug šiurpuliuku bet Late Night with The Devil sugeba sukurti gera atmosfera ir įtemptas scenas…

Žinai, as neturiu jokių problemų su keliais skirtingais stiliais ir palikimu žiūrovui spręsti kas tai per filmas – pseudo dokumentika ar tiesiog istorijos pasakojimas. Tačiau kai tu man pasakai, kad tai ka matysiu yra tai ka matė žiūrovai kameros, bet tada turi daugybe kadrų kurie negalėtų būti nufilmuoti tuo kampu ar tiesiog yra veikėjo galvoje… tada visa struktūra pabyra. Tai nėra tai jog filmas negali veikti, tiesiog arba reikėjo sukurti daugiau keistu priežasčių dėl šių kameros kampų arba stipriau prisirišti prie siaubo. Šis mėtymasis gan daug atima iš įsijautimo, ir nesupyksiu jei daugelis žiūrovų pamiršo viduryje jog čia turėjo būti filmuojamas vien is studijoje esančių perspektyvų…

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.