Hundreds of Beavers Apžvalga

Hundreds of Beavers Apžvalga

Trumpai:

Šiame XIX amžiaus antgamtiniame žiemos epike, girtas prekiautojas, nukrites iki nulio, turi tapti didvyriu ir didžiausiu Šiaurės Amerikos kailių gaudytoju, nugalėdamas šimtus bebrų.

Hundreds of Beavers Apžvalga Hundreds of Beavers (2022) on IMDb

N/A
1h 48min
Action, Adventures, Comedy
2022

Techniškumas – 10/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 10/10

Hundreds of Beavers Apžvalga

Aprašymas: Šiame XIX amžiaus antgamtiniame žiemos epike, girtas prekiautojas, nukrites iki nulio, turi tapti didvyriu ir didžiausiu Šiaurės Amerikos kailių gaudytoju, nugalėdamas šimtus bebrų.

Na seniai jau mačiau ant tiek nurauta ir kūrybingą filmą, kuris vienu metu atrodo nufilmuotas vieno žmogaus ir visos studijos. Žmogus prieš gamta ar gamta prieš žmogų, Hundreds of Beavers yra toks kvailas filmas jog jis apsisuka ratu ir manau jog turi kažką protingo pasakyti. Gal perspaudžiu bet kūrybingumas ir svarbiausiai filmavimo ir praktiniu efektu pasirinkimas atrodo tobulas. Garsas, kameros statiškumas, paprasti spec efektai, viskas atrodytu taip paprasta bet apgalvota. Galbūt čia mano vidinis filmmakeris sako – WOW kaip butu cool toki filmą sukonstruoti, nes jauti talentą, o ne Holivudo žvaigždės ar super duper kameros.

Padaryti tokia keista, kvaila, ir absurdiška istorija nėra sunku. Padaryti filmą kuris kažkaip sugeba sujungti viska i viena visuma ir niekada neleisti scenomis nusibosti yra talentas. Daugelis dalyku kas pradžioje atrodė kaip tiesiog kvailos ir juokingos scenos ne tik pasikartoja su logiškomis pasekmėmis, bet ir pabaigoje sugeba nustebinti savo išradingumu. Nuoširdiai pasakysiu, kad kelios vietos net mane nustebino kaip gerai buvo apgalvotos. Tai tikrai ne filmas kuris užtruko mėnesį sukurti, ir nors scenarijus atrodytu turėtu būti paprastas, jis labai išdirbtas ir niekada nepraranda savo greičio ir užsivedimo.

Tai ne standartinis filmas, labiau patirtis, kas gali ne visiem patikti. Nors man filmas neprailgo, visgi jis ilgokas… daugelis scenų nors ir prideda daug daugiau keistu dalykų, kartu pradeda jaustis… per daug… Nors ilgis padeda pasijausti jog pats keliavai milijoną metų, vis galvoju kiek toks filmas taptu labiau prieinamas su trumpesniu laiku. Ypač pradžioje, kada gali atrodyti jog viskas tiesiog kartojasi. Bendrai čia labai svarbu, kaip ir su daugelio mano rekomendacijų, yra suprasti kas per patirtis laukia. Jei filmas pasirodys „per daug” jau nuo pirmu minučių, nemanau jog verta žiūrėti toliau. Čia viskas labai stipriai paremta absurdu ir mažo biudžeto stilistika, ir tai bus ne visiem. Bet visgi jei turi pora laisvu valandų, rekomenduoju Hundreds of Beavers.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.