Future Man Apžvalga

Future Man Apžvalga

Trumpai:

Joshas Futturmanas, prižiūrėtojas dieną ir žaidėjas naktį, įdarbinamas paslaptingų keliautojų, kurie keliauja per laiką, kad išvengtų žmonijos išnykimo.

Future Man Apžvalga Future Man (2017) on IMDb

TV-MA
34 x 30min
Action, Adventures, Comedy
2017-2020

Techniškumas – 7/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 9/10

Future Man Apžvalga

Aprašymas: Joshas Futturmanas, prižiūrėtojas dieną ir žaidėjas naktį, įdarbinamas paslaptingų keliautojų, kurie keliauja per laiką, kad išvengtų žmonijos išnykimo.

Future Man yra tokia laiko istorija kuria aš labiausia mėgstu – kuri nesusikoncentruoja į taisykles o tiesiog nori padaryti kuo smagesnes situacijas su šiuo konceptu. Tikrai tai ne visada veikia tačiau net kelios vietos sugeba nustebinti savo keliavimo  laiku mechanikomis. Ir nors pagrindinė istorija čia yra, didele šio šou dalis yra atsitiktiniai ir tiesiog linksmi scenarijai. Tai labiau pasijaučia antrame ir trečiame Future Man sezonuose, pirmas yra glaudžiau sukonstruota ir sudėliota istorija. Antras sezonas ypač susikoncentruoja į veikėjų jausmus ir tikslus. Ir tai gal ir būtų rimtesnė problema, jei ne tai jog šis serialas baigęsi po 3 gan neilgų sezonų. Ir nors turiu truputį nusiskundimų pabaigai, ji visgi užriša gražų mazgą ant visos šitos keistos istorijos. Dar vienas pliusas yra techniniai aspektai ir lokacijos. Kai kada jos MEH, bet kitos scenos jaučiasi autentiškos ateičiai, praeičiai, ar bet kokiam kitam laikui kur veikėjai nusitrenkia. Ir ne, čia nepagailima kraujo ir žiaurumo, kaip galima išgelbėti ateiti be to?

Humoras čia yra toks šiek tiek paaugliškas, šiek teik edgy, ir kartais labai sumanus. Beveik nė vienas epizodas nepraeina be humoro apie genetalijas ar kažką šlykštaus… na kas būtų juokinga 15mečiui… bet tai beveik niekada neperspausta. daugelis juokingiausių momentų yra susieja su veikėjais ir jų vidinėmis kovomis. Iš tikro neilgai trunka kol pradedi tikrai mėgti šiuos veikėjus, ir nuo kai kuriuos vietos pradedi juos mylėti. Nors jie keisti, brutalūs, ir gali kartais jaustis vienos natos, per visa serialo eiga jie atsiskleidžia į daug įdomesniais ir rimtesniais asmenybes. Ši apžvalga gali jaustis labai šokinėjanti, bet iš tikro panašiai jaučiausi viso Future Man metu… vienas scenas norėjau tiesiog dalintis su visais ir sakyt – tu pasižiūrėk kas čia darosi. Tačiau kitais momentais galvoji – ar tikrai šios scenos reikėjo? Bendrai tai labai stiprus mokslinės fantastikos serialas su kvailomis idėjomis ir gan pozityviu vibe.

Taigi, nors tikrai rekomenduoju Future Man, svarbu būti atviram – antras sezonas stipriai sulėtėją ir nors yra gan juokingas, bendrai jaučiasi kaip nelabi reikalinga istorijos dalis. Tiek pirmas tiek trečias sezonai yra trumpesni ir daug stipriau koncentruoti i vientisa istorija su numatoma pabaiga. Tas 15mečių humoras ir veikėjai kartais tikrai veikia prieš serialą, lyg galėjai daug geriau, bet patiekia tiesiog labai parpstą variantą. Na ir pabaiga… hm… as kaip ir uz ja, tai vienas geriausiu laiko istorijos užbaigimo metodų, kuo toliau tuo labiau pradedu galvoti ar tai nėra toks – viskas buvo tik sapnas su daugiau žingsnių. Ne, čia pabaiga nėra tokia bloga, bet išeitis atrodo atsirado tik paskutinėse minutėse, ir žinoma šitas sprendimas buvo tas finalinis. Bendrai veikėjai patiria gan įdomias keliones tik kartais norisi jog konfliktai ir išmoktos pamokos nesikartotų…

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.