Witcher 1 Sezonas Apžvalga

Witcher 1 Sezonas Apžvalga

Trumpai:

Pirmasis „Witcher“ sezonas sekė Geralto iš Rivijos, princesės Ciri ir burtininkės Yennefer iš Vengerberg gyvenimus prieš kovą dėl Sodden Hill; šokinėja pirmyn ir atgal tarp įvairių laiko juostų ir tyrinėja kiekvieno veikėjo formuojančius įvykius.

 Witcher 1  The Witcher
(2019) on IMDb

TV-MA
60min
Action, Adventure, Drama
2019

Techniškumas – 8/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

Witcher 1 Sezonas

Aprašymas: Pirmasis „Witcher“ sezonas sekė Geralto iš Rivijos, princesės Ciri ir burtininkės Yennefer iš Vengerberg gyvenimus prieš kovą dėl Sodden Hill; šokinėja pirmyn ir atgal tarp įvairių laiko juostų ir tyrinėja kiekvieno veikėjo formuojančius įvykius.

Wow, jei jau žaidimams maniau, kad jei rado gera aktorių Geraldo vaidmeniui, tai Henris YRA Raganius, tiesiog, jo balso tonas, išraiška, seno bambeklio mentalitetas, ir veiksmo scenos yra tiesiog nulietos. Kaip ir Ernio turbūt neįsivaizduojame be Hugo arba Jack Sparraw be Johny, taip ir čia manau taps klasikiniu šio aktoriaus veikėju kur neįsivaizduosi Raganiaus ne su šiuo aktoriumi.

Daugelis knygos ir žaidimo elementų, nors kartais ir keistai išdėliota, atkurta labai gerai. Galbūt geriausiai tai atitinka pačio Geraldo pasaulio mąstysena ir supratimas, čia ne tik apie tai kad pabaisos blogos o žmonės geri. Ne viskas vien juoda ir balta, visas bendras Raganiaus pasaulis yra gan platus savo filosofinėms ir moralinėm idėjom, ir aktoriai dažnai sugeba tai perduoti labai nuoširdžiai. Plius Geraldas keikiasi taip dažnai kaip ir tikėjausi, tad pliusai vien už tai.

Pagrindinė pirmo sezono problema, kad jei nesi skaitęs knygų ar bent žaidęs žaidimų, didžioji dalis vykstančio veiksmo atrodys visiškai atsitiktinai sudėliota. Kai žinai istoriją, užtenką tik kelių akimirkų tam, kad suprastum kas ir kuriuo metu vyksta. Tačiau žaliems bus ilgai neaišku ar pasikeitė laikas, kas čia per veikėjas ir pan. Tiesiog serialas nesistengia įvesti tavęs į šia istoriją o tiesiog tikisi, kad jau turėsi pagrindus šios istorijos pagrindus.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.