Truth Seekers Apžvalga

Truth Seekers Apžvalga

Trumpai:

Savo hobiui dirbančių paranormalių reiškinių tyrėjų komanda naudoja paprastus įtaisus antgamtiniams reiškiniams sekti ir dalijasi savo nuotykiais internete. Tačiau kai jų paieškos pasidaro vis realesnės ir atskleidžia vis daugiau apie šį pasaulį, visi pradeda abejoti ar tikrai žino kas ir kodėl vyksta. Netrukus jie pradeda atskleisti neįsivaizduojamą, apokaliptinį sąmokslą.

Truth Seekers Apžvalga  Truth Seekers
(2020) on IMDb

TV-14
27min
Drama, Comedy, Fantasy
2020

Techniškumas – 7/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

Truth Seekers Apžvalga

Aprašymas: Savo hobiui dirbančių paranormalių reiškinių tyrėjų komanda naudoja paprastus įtaisus antgamtiniams reiškiniams sekti ir dalijasi savo nuotykiais internete. Tačiau kai jų paieškos pasidaro vis realesnės ir atskleidžia vis daugiau apie šį pasaulį, visi pradeda abejoti ar tikrai žino kas ir kodėl vyksta. Netrukus jie pradeda atskleisti neįsivaizduojamą, apokaliptinį sąmokslą.

Labai mėgstu mistiką ar mokslinę fantastika, o dar geriau būna kaip šios istorijos yra sumaišomos su kitokias stiliais, tarkim su geru humoru. Tad nors negalėčiau pasakyti, kad ši istoriją labai originali ar nustebinanti savo humoru, viskas yra labai linksma ir turi tokį „geros nuotaikos branduolį”. Humoras čia panašus kaip ir visuose kituose istorijose su šiais aktoriais, labai dažnai jis puikiai veikia, kartais būna sausokas, bet tiek veikėjai tiek patys kūrėjai neima šios istorijos per rimtai, tas padeda sudaryti smagų foną nors ir siaubo elementai nepamiršti…

Didelį pliusą šis serialas gauna už gerą balanso palaikymą, tokioms istorijoms labai lengva nustumti mistiką į antrą planą, arba kaip tik, į tai susikoncentruoti ir užmirti pačių veikėjų dramas. Viena iš priežasčių kodėl Truth Seekers taip smagiai susižiūri yra tai, kad čia nėra tiesiog tuščių klausimų uždavinėjimas, ehem (Lost), beveik visos pradžioje sukurtos paslaptys atskleidžiamos jau pirmo sezono pabaigoje. Ši istorija jaučiausi užbaigta tačiau pasilikus vietos kitiem sezonams… Bendrai nors visi pradeda nuo skirtingų vietų, pakeliui visos istorijos dalys ir veikėjai susipiną į vieną labai smagų siaubo ir humoro nuotykį.

Iš vienos pusės labai nemėgstu kai taip nutinka, kai randi kažką įdomaus, o tai būna nutraukta po vieno sezono. Taip ir su Truth Seekers, deja bet didelių prošvaisčių gauti tolimesnę istorijos dalį nesimato. Tačiau nors ir vienas sezonas, manau verta skirti jūsų laiką jei mėgstate humoro ir siaubo miksą. Bendrai kai kurios šios istorijos vietos gali jaustis daug lėtesnės ir silpnesnės nei kitos, pats humoras gali atrodyti vietomis stipriai perspaustas. Ir kai kurie veikėjai gali šiek tiek užknisti pradžioje kol dar nežinai kas ir kaip. Na ir vis dėl to jaučiasi mažesnis biudžetas, kai tiek aplinkos, tiek naudojami daiktai neatrodo „taip realistiškai” kaip serialas norėtų.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.