The World's End Apžvalga

The World’s End Apžvalga

Trumpai:

Penki vaikystės laikų draugų susitinka po dvidešimties metų pertraukos. Jie ketina sudalyvauti alaus gėrimo maratone, apsilankydami visuose savo gimtojo miesto alaus baruose. Jų tikslas yra nusigauti iki paskutinio baro, pavadinimu „Pasaulio pabaiga”. Bandydami susitaikyti su praeitimi ir dabartimi, draugai suvokia, kad iškilo didelė grėsmė žmonijos ateičiai. Jie tampa vienintelė žmonijos išsigelbėjimo viltis.

The World's End Apžvalga  The World's End
(2013) on IMDb

R
1h 49min
Action, Comedy, Sci-Fi
2013

Techniškumas – 9/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 7/10

The World’s End

Aprašymas: Penki vaikystės laikų draugų susitinka po dvidešimties metų pertraukos. Jie ketina sudalyvauti alaus gėrimo maratone, apsilankydami visuose savo gimtojo miesto alaus baruose. Jų tikslas yra nusigauti iki paskutinio baro, pavadinimu „Pasaulio pabaiga”. Bandydami susitaikyti su praeitimi ir dabartimi, draugai suvokia, kad iškilo didelė grėsmė žmonijos ateičiai. Jie tampa vienintelė žmonijos išsigelbėjimo viltis.

Pagrindinė šio filmo širdis yra veikėjai ir jų ryšiai vienas su kitu. Nemeluosiu kai kurie veikėjai gali pasijausti šiek tiek užknisa pradžioje, tačiau kuo ilgiau filmas eina tuo mielesni jei tampa. Smagu matyti filmą apie Pub Crawl, kada idėja yra ne tik išgerti alaus daugelyje barų, bet kaip ir mes visi kai kada darome, bandyti atkartoti tas jaunystės akimirkas su draugais. Ir apie supratimą, kad ir tu ir jie keičiasi. Aktoriai atlieka savo darbą nuostabiai ir Simon Pegg vis tik išlieka visos šitos istorijos magnetas. Manau kiekvienas šiame filme rasite pražystamų veikėjų su kuriais bendravote paauglystėje arba dabar.

Daugeliu specializacijų efektų bei muzikos pasirinkimų At World’s End yra stipriausias trilogijoje, čia tikrai gerai padirbėta su viskuo. Daugelis geriausių scenų jaučiasi lyg gerai išdirbtos praeitų filmų idėjos, nors tikrai nėra taip, jog viskas jaustus jau matyta. Šį kartą istoriją apie ateivius ir kūnų užgrobimus, tad ne tik gauname gera draugų komedija tačiau ir gan įdomią mokslinės fantastikos stereotipų parodiją.

Kaip ir minėjau kai kurie veikėjai gali truputi užknisti ir palyginus su praeitais dviem filmais šios istorijos finalas nebuvo toks stiprus kokio atrodo norėtųsi. Nors tai tikrai gera fantastinė komedija, tačiau iš trilogijos ji silpniausia ir jaučiasi labiausiai išsimėčiusi. Filmas nepaisant to yra puikus, tiesiog gan daug scenų iš šio greit pasimiršta nors praeitas istorijas atrodo galiu atkartoti mintinai kad ir pakeltas 3 valandą nakties.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.