The Wolf of Snow Hollow Apžvalga

The Wolf of Snow Hollow Apžvalga

Trumpai:

Maža Jutos miestelio gyventojų bendruomenė patirią vieną žmogžudystę po kitos. Nors policijos pajėgos bando išsiaiškinti kas dėl to kaltas, pasklinda gandas jog tai gali būti vilkas… arba kažkas didesnio. Miestelio šerifas kovojantis su savais praeities demonais turės išspręsti šią paslaptį bandydamas neprarasti sveiko proto.

The Wolf of Snow Hollow Apžvalga The Wolf of Snow Hollow (2020) on IMDb

R
1h 25min
Comedy, Horror, Mystery
2020

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

The Wolf of Snow Hollow Apžvalga

Aprašymas: Maža Jutos miestelio gyventojų bendruomenė patirią vieną žmogžudystę po kitos. Nors policijos pajėgos bando išsiaiškinti kas dėl to kaltas, pasklinda gandas jog tai gali būti vilkas… arba kažkas didesnio. Miestelio šerifas kovojantis su savais praeities demonais turės išspręsti šią paslaptį bandydamas neprarasti sveiko proto.

Šis filmas keistas, kartais tono atžvilgiu kovoja pats su savimi, ir padaro gan nemažai klaidų. Tačiau pati patirtis žiūrėjimo – tikrai įdomu. Ši istorija tai kaip panikos ataka, kuri iš pradžių juda lėtai ir neišraiškingai. Tačiau kuo toliau tuo viskas greitėja garsėja ir blogėja iki tos vietos kada ir pats nori šaukti – Po velnių! Pagrindinis istorijas variklis yra mūsų veikėjo gyvenimas ir demonai kurie vis labiau ryškėja. Tai kartu ir labai žmogiškas filmas, nors veikėjai gali atrodyti perspausti, jie nesijaučia lyg būtų karikatūros ir istorija neskirsto kažko į Teisius ir Neteisius. Daugelis geriausiu šio filmo scenų turi protingai išdirbtus veikėjus ar humorą, kas suteikia šiai istorijai keisto žavesio, nors scenarijus dar reikėtų darbo.

Gerai… čia bus ir pliusas ir minusas… tai absoliučiai ne siaubo filmas… geriausiu atveju tai pavadinčiau trileriu. Nors gali rasti kelias gan žiaurokai atrodančias mirtis, bet viskas tuo kaip ir pasibaigia. Tai istorija labiau apie veikėjus ir jų vidines, realias baimes, negu apie patį piktą „vilką”. Ir tiesa pasakius pagrindinė byla gan didele laiko dalį nukrenta į antrą planą, kas nesuteikia labai daug laiko visiem faktams įsigerti į smegenis. Kažkuriuo metu turėjau sau priminti, kad – „aj jo, čia apie žmogžudystes filmas”… Nors istorijos pabaiga man patiko, kaip žiūrovas neturi beveik jokios informacijos, kad bent nuspėtum kas iš tikro buvo kaltas. Antra – komedijos aspektas čia nėra tas kuriame juoksitės susiėmę už pilvo. Komedija čia sausoka ir remiasi keistais veikėjais, bei pripažinsiu, gan daug laiko tai tiesiog rėkimas vienas ant kito. Čia rasite daug juokingų momentų tačiau filmas nėra linksmas ar net pozityviai nusiteikia.

Kaip filmui kurį rašė, režisavo, ir pagrindinį vaidmenį atliko tas pats žmogus, sakyčiau gan pavykęs blynas. Tik kartais labai stipriai jaučiasi, hm, pasimetimas…. daugelis kadrų ir kameros darbo yra gan paprasti, mažai stilizuoti, ir perteikiami gan blankiai. Kai kurie kadrai atrodo nuspalvinti teisingai, kiti atrodo būtu palikti neliesti. Filmas kartais gali jaustis lyg televizinė drama… Ir nors aktoriai čia geri, tačiau kai kurie nesugeba ištempti tiek daug emocijų kurių reikalauja toks skriptas. Kaip jau minėjau, viskas jaučiasi gan pasibarstę, kartais sunku suprasti kaip ir kas vyksta, o gan didelė dalis to kaip nutiko nusikaltimai tiesiog nesusideda į visumą… kontrastas tarp skirtingų istorijų ir tonų čia jaučiasi labiau kaip katapultacija į kitą stratosferą, nei lengvas perėjimas.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.