The Suicide Squad Apžvalga

The Suicide Squad Apžvalga

Trumpai:

Žavingoji pamišelė Harlė, Bladsportas, Taikdarys, Kapitonas Bumerangas ir dar keli ryškūs veikėjai – tai ypatingų padugnių kompanija, kuriems lemta visas likusias savo dienas praleisti griežčiausio režimo kalėjime. Tačiau slaptosios Amerikos karinės pajėgos jiems turi kitų planų.

The Suicide Squad  The Suicide Squad
(2021) on IMDb

R
2h 12min
Adventure, Action, Comedy
2021

Techniškumas – 8/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

The Suicide Squad

Aprašymas: Žavingoji pamišelė Harlė, Bladsportas, Taikdarys, Kapitonas Bumerangas ir dar keli ryškūs veikėjai – tai ypatingų padugnių kompanija, kuriems lemta visas likusias savo dienas praleisti griežčiausio režimo kalėjime. Tačiau slaptosios Amerikos karinės pajėgos jiems turi kitų planų.

Tai pasirodo nėra taip sunku sukurti komandą, kuri susidarytų iš keistų veikėjų ir visiems jiems duoti įdomia istoriją… Ir taip čia veikėjai nėra kažkas niekad nematyto, bet filmo gale supratau kiekvieno jų motyvaciją, charakterį, ir netgi iš kur jie čia atsirado. Na, gal Harley Quinn gavo truputėlį per daug laiko, bet čia tik mano nuomonė.

Stilius…. kaip smagu yra matyti filmą, kuris žino, kaip jis nori atrodyti, kaip jis nori, kad jaustumeis ir ką mastytum po jo. Tiek garso efektai, tiek spalvos, apšvietimas, net veikėjų dizainai – visi susideda į vieną visumą, ne taip, kaip pirmasis filmas kurį galėčiau tik pavadinti „Š” krūva.

Deja daug mažų problemų nustumia šitą filmą šiek tiek žemyn. Kai kurie veikėjų veiksmai atrodo neturi prasmės net filmo pasaulyje, blogiukai yra, na tokie, nelabai turintys charakterio apart to, kad yra blogi, ir galiausiai veiksmo pradėjimas ir vėl stabdymas sukuria jausmą lyg filmas prasidėtų kelis kartus.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.