The Good Place Apžvalga

The Good Place Apžvalga

Trumpai:

Keturi žmonės atkeliauja į pomirtinį pasaulį tačiau labai greit supranta, kad gal ir ne viskas čia taip gerai kaip galimą pagalvoti iš pradžių. O galbūt viskas gerai tik jie pataikė „ne ten”? Koks yra rojus o koks yra pragaras? Keliaukite po šį pomirtinį pasaulį kartu su šiais keistais veikėjais ir pabandykite išsiaiškinti kas vis dėl to yra „geras žmogus”?

The Good Place Apžvalga  The Good Place
(2016) on IMDb

TV-PG
22min
Comedy, Drama, Fantasy
2016

Techniškumas – 8/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 10/10

The Good Place

Aprašymas: Keturi žmonės atkeliauja į pomirtinį pasaulį tačiau labai greit supranta, kad gal ir ne viskas čia taip gerai kaip galimą pagalvoti iš pradžių. O galbūt viskas gerai tik jie pataikė „ne ten”? Koks yra rojus o koks yra pragaras? Keliaukite po šį pomirtinį pasaulį kartu su šiais keistais veikėjais ir pabandykite išsiaiškinti kas vis dėl to yra „geras žmogus”?

Realiai nelabai galiu sugalvoti panašaus serialo, tikrai nesitikėjau ir net negalėjau nuspėti kur visgi ši istoriją baigsis. Taip čia galima rasti šiek tiek Office stiliaus, šiek tiek Friends, bet bendrai tiek istoriją tiek pačiu pateikimu mus prikabino jau nuo pirmo epizodo. Labai įdomu žiūrėti skirtingas idėjas apie, na, pomirtinį pasaulį, kaip galėtume tęsti mūsų gyvenimas po šio. Bendrai radau šiame seriale labai daug įdomių idėjų ir scenarijų, na tokių situacijų kurių retai galėtum sukurti pasakodamas kokia kita, paprastesnę istorija.

Okay, va jei reiktų rasti beveik tobulai subalansuota istoriją ir veikėjus, The Good Place butų pirmas pasirinkimas. Čia rasi visko, linksmo humoro, keiksmažodžių, rimtų emocijų, kvailiausių situacijų, na ir dar gali patirti tokia nedidele egzistencine krizę kai per daug įsijauti į viską. Veikėjai gali pasirodyti labai „vienos natos” tačiau serialas visada rado kaip juos įstatyti į įdomias situacijas ir parodyti žmogiška puse.

Vieninteliai šio serialo minusai, kurie galbūt labiau mums „strigo” tik dėl to, kad žiūrėjom the Good Place non-stop, tai, kad istoriją gali jaustis labai šokinėjanti nuo vienos situacijos prie kitos. Tai stipriai netrukdo mėgautis šiuo šou, bet link paskutinių sezonų gali pasijausti truputį „pasimetęs”. Na ir kartais gali būti apmėtytas arba per daug arba per mažai filosofijos, bet čia tik keli įbrėžimai bendrai puikiame seriale.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.