Suicide Squad Apžvalga

Suicide Squad Apžvalga

Trumpai:

Kovojant su blogiu, kartais tenka žaisti nelabai švariai. Kuomet žmonijai ima grąsinti dar nematytas pavojus, paslaptingos vyriausybinės organizacijos vadovė Amanda Voler pasiūlo netradicinę išeitį: prieš blogį kovoti dar didesniu blogiu. Kam statyti į didžiulį pavojų savo profesionalius karius, kai galima pasinaudoti jau nuteistais nusikaltėliais?

Suicide Squad  Suicide Squad
(2016) on IMDb

PG-13
2h 3min
Action, Adventure, Fantasy
2016

Techniškumas – 3/10

Istorija – 4/10

Veikėjai – 4/10

Suicide Squad

Aprašymas: Kovojant su blogiu, kartais tenka žaisti nelabai švariai. Kuomet žmonijai ima grąsinti dar nematytas pavojus, paslaptingos vyriausybinės organizacijos vadovė Amanda Voler pasiūlo netradicinę išeitį: prieš blogį kovoti dar didesniu blogiu. Kam statyti į didžiulį pavojų savo profesionalius karius, kai galima pasinaudoti jau nuteistais nusikaltėliais?

Šis filmas, o tiksliau jo pati kūryba turbūt galėtų būti naudojama kaip mokslinis darbas. Kas atsitinka kai tiek studija, tiek filmo direktorius nelabai žino koks turėtų būti galutini produktas. Tad visa laiką jautiesi lyg žiūrėtum 3 skirtingus filmus, ir kartais tampa sunku atskirti ką turėtum priimt juokais o ką kaip už rimtą.

Turiu viena baisia problema, nekenčiu muzikos filmuose kur ji netinka. Na turbūt atsimenat kokį filmą su „populiaria” daina kuri atrodo net ne iš šitos dimensijos. Čia dar blogiau, gal norėtumėte kokių 10 dainų per pirmąsias 10 minučių? Kodėl ne, juk susirinkom muzikos pasiklausyt. Tam kas dirbo su audio reiktų nukapoti nagus.

Ne veltui tai filmas vadinimas „blogiausiu superherojų” filmų. Ne tik istorija, ne tik garsu, bet ir vaizdu sugebėjęs susimauti reiškinys. Nesuprantu kaip galima palikti tokias klaidas, kaip tamsus tekstas tamsiame fone, kameros nesufokusavimas, ar visiškai jokio stiliaus neturėjimas. Patys veikėjai čia atrodo susirinkę iš 4 skirtingų filmų.

Bendrai – 4/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.