Resident Alien Apžvalga

Resident Alien Apžvalga

Trumpai:

Istorija apie nusileidusį ateivį vardu Haris, kuris prisiėmę mažo Kolorado miestelio gydytojo tapatybę ir iš lėto bando grumtis su savo slaptos misijos Žemėje moraline dilema. Tačiau lengvai atrodantis darbelis greitai taps beveik neįveikiama užduotimi, kai atsiras žmogus galintis matyti tikrąjį Hario veidą.

Resident Alien Apžvalga  Resident Alien
(2021) on IMDb

TV-14
44min
Drama, Comedy, Mystery
2021-

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 9/10

Resident Alien Apžvalga

Aprašymas: Istorija apie nusileidusį ateivį vardu Haris, kuris prisiėmę mažo Kolorado miestelio gydytojo tapatybę ir iš lėto bando grumtis su savo slaptos misijos Žemėje moraline dilema. Tačiau lengvai atrodantis darbelis greitai taps beveik neįveikiama užduotimi, kai atsiras žmogus galintis matyti tikrąjį Hario veidą.

Nuoširdžiai pamilau Alana Tudyk po šio serialo. Ir pradėjau suprasti kiek daug jo vaidmenų man yra įstrigę tik, na vis neatkreipiau dėmesio koks aktorius juos atlieka. Šis žmogus turi talentą, nuoširdžiai, šis serialas tai labai gerai parodo. Atlikti tiek „ateiviškas” mimikas, tiek kūno judesius, tiek pačias socialines situacijas, nežinau ar kam kitam būtų pavykę geriau. Jo perteikiamas veikėjas jaučiasi… „žmogiškas”-ateivis dėl to labai lengva pamilti šį svečia iš kitur. Nors pats serialas tikrai smagus ir stiprus, manau vien dėl šio personažo ir jo keistų nuotykių, istoriją daug kam stipriai įstrigs.

Ką tikėjausi pamatyti šioje istorijoje? Daug įvairiausių ir spalvotų veikėjų, kurie yra tiesiog… paprasti žmonės. Net kelis veikėjus čia pavadinčiau „keistesniais” nei pats ateivis. Antraeiliai personažai turi daugiau pusių nei gali atrodyti serialo pradžioje, ir beveik visi šios istorijos keisčiausi momentai apsieina be ateivio. Bendrai tai serialas apie… žmogiškumą… veikėjai ne tik juokauja ir rodo grimasas, bet kartu turi baimes, klaidas dėl kurių gailisi, ir jautresnę savo pusę. Kai kada pasijuoki, kai kada paverki kartu su veikėjais, sakyčiau subalansuotas vakaro praleidimas.

Nemėgstu kaip taip nutinka, bet antras sezonas stipriai praranda savo momentalumą ir žavesį. Veikėjai ir pati istoriją vis dar yra gera, nesupraskite neteisingai, bet didelė dalis antro sezono jaučiasi ištempta. Atsiranda nemalonus jausmas, kad kūrėjai nelabai žino galutinio tikslo todėl tiesiog sukasi ratu aplink tuos pačius veikėjus ir jų santykius. Reikia dar paminėti, kad nors pirmas sezonas turi kelis „cringe” momentus jie visi jautėsi apriboti. Antrame sezone… yra keliate vietų kurios atrodo parašytos kokio 8toko…

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.