Renfield Apžvalga

Renfield Apžvalga

Trumpai:

Šiuolaikinėje pasakoje apie ištikimąjį Drakulos tarną Renfildą, narciziškiausio visų laikų boso padėjėjas yra priverstas parūpinti savo šeimininkui pageidaujamą grobį ir daryti viską, ką jis liepia, kad ir kaip reikia kartais nusižeminti. Tačiau dabar, po šimtmečius trukusios vergystės, Renfildas yra pasirengęs pamatyti, ar vis dar egzistuoja gyvenimas už Tamsos princo šešėlio..

Renfield Apžvalga Renfield (2023) on IMDb

R
1h 33min
Fantasy, Horror, Comedy
2023

Techniškumas – 8/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 8/10

Renfield Apžvalga

Aprašymas: Šiuolaikinėje pasakoje apie ištikimąjį Drakulos tarną Renfildą, narciziškiausio visų laikų boso padėjėjas yra priverstas parūpinti savo šeimininkui pageidaujamą grobį ir daryti viską, ką jis liepia, kad ir kaip reikia kartais nusižeminti. Tačiau dabar, po šimtmečius trukusios vergystės, Renfildas yra pasirengęs pamatyti, ar vis dar egzistuoja gyvenimas už Tamsos princo šešėlio..

Ar man reikia dar kažką jums pasakyti apie Nickola Cage vaidinantį Drakulą? Manau ne, jau patys žinote kaip bus, čia juk Cage-Man – vienintelis toks aktorius kurį turbūt galėčiau žiūrėti valgantį tiesio pusryčius. Ir kai tik filmas leidžia mums pagrožėti Cagu, jis spaudžia is savo pasirodymo viską ką tik gali. Tačiau ir kiti aktoriai čia labai stipriai neatsilieka. Drakulą pralenkti sunku, bet ir pagrindinis filmo herojus Reinfieldas, buvo charizmatiškas, linksmas, ir neatsibostantis veikėjas. Bendrai ši istorija tikrai nebando pasiekti Oskaro lygio ar kažkuo nustebinti, tačiau jaučiasi, kad kūrėjai nori, kad tiesiog gerai praleistum laiką. Juk taip smagu žiūrėti filmu kurie nebando kažko įrodyti…. pasiilgau tokių filmų…

Kas yra svarbiausia siaubo komedijoje? Na turbūt logiškai – geri siaubo ir humoro elementai. Taigi, nors filmas tikrai nėra „baisus” tačiau kraujo ir gan „siaubingų” scenų čia netrūksta. O humoro elementai nors kelis kartus prašauna pro šalį, čia yra labai gerai išdirbti. Bendrai tai labai linksmas ir net pozityviai nusiteikiąs filmas kuris, na gal keistai nuskambės veikia kaip gera motyvacinė kalba. Pripažinsiu pati idėja naudoti Drakulos ir Reinfieldo santykius kaip alegorija realiem toksiškiem santykiams ne tik veikia beveik tobulai, bet ir sukuria daugybe kvailų situacijų kurios net dabar, rašant apžvalga yra įstrigę galvoje. Tai nėra tobulas filmas, bet nuoširdžiai rekomenduoju jį visiems Nic Cage ar siaubingo humoro gerbėjams.

Čia toks B klasės filmas, tad labai realistiškų efektų ar kraujo nesitikėkite. Viskas čia perspausta su priežastimi. TAČIAU, duokite daugiau Cage-Drakulos, prašau, bent šiek tiek daugiau. Nuoširdžiai iš šio filmo pašalinčiau kelis veikėjus ar scenas vien tam, kad Drakula „pasiskeryčiotų” daugiau po ekraną. Nors antra su policijos pareigūnais nebuvo bloga, tačiau tas laikas būtų geriau panaudotas rodant Drakulos ir Reinfieldo santykius arba prieš-istoriją. Turint tokius gerus veikėjus ir pasaulį, filmas kartais skiria laiko tiesiog gan „nuobodiem” dalykams. Negaliu garantuoti, bet jausmas toks lyg antra istorija šiek tiek paklijuota trūkstant originaliam filmui laiko, bet net ir dabar, Reinfield yra gan trumpa istorija.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.